Şimdi Ara

Çekiç kadar sağlam telefon 'Ultron X1' inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu telefonda hangi kategori modem yer almakta 3g mi yoksa 4g destegi varmı bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi lütfen.??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!!

    İncelemede eksikler:


    1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE?
    2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim.
    3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model?
    4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl?
    5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır.
    6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discovery'deki gibi dandik bir gps varsa ne olacak?
    -
    AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TL'ye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun..
    -
    Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur.
    -
    Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dk'lık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor...
    -
    Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz!
    *****
    *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ******
    -
    1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım.
    -
    2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$'a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı.
    -
    3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki..
    -
    4- Ekranda sanki pixelleri gördüm video'dan. Video'da bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir.
    -
    5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini..
    -
    6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı.
    -
    7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu.
    ****************
    Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TL'ye yine alırdık be ağalar!!!
    Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen!
    -
    Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)

    Ohalan millet bu yorumu beğenmiş 599 tl lik telefon 4-5 dolar verip iyi işlemci 4-5 dolar verip iyi gpu taksalarmış demiş onları iyi yapsalar ortaya s6 çıkıyor fiyatta 2000 tl oluyor sen o 4 doların yansımasının 12 tl olduğunumu sanıyorsun
    giriş segmentindeki bir telefon diye detaylı incelememişlerdir diye düşünüyorum.Kaldıki bu telefon dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor oyun performansıyla değil.

    Yatıyorum dua et kısa kesiyorum gibi tehditlerde bulunmayacağım.Adam neler neler yazmış yahu daha iyi ses kartı takılmalı 30 dolar fazla verilip adam gibi donanıp koyulup 699 tl ye satılmalı demiş.Ona bakarsan senin 2500 TL verdiğin telefonların üretim maliyeti 100-150 dolar o 30 doların satış fiyatına yansıması +500 TL olur.Telefon hakkında 1 tane olumlu yorum yazmamış nereden geçirsem diye düşünmüş telefonu yerden yere vurmuş.Sadece telefona giydirmekle kalmamış DonanimHaber incelemesinede giydirmiş.İncelemede 1-2 eksik olabilir ama senin yaptığın çamur atmaktan başka bir şey değil.

    Bu telefonun 599 TL fiyatı var.Yüksek grafikleri oyunları oynamayacak , 599 TL verip 1599 TL performansı beklemeyecek , dayanıklılık isteyen kişilere hitap ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Ocak 2016; 19:29:21 >




  • hocam türkiyede halen sizin gibi insanların olduğunu görmek güzel. duygulandım, gözlerim doldu
  • Ko.Taş'tan Yılın ilk fırsat ürünü; ceviz kıracağı, akıllı telefon olarak ta kullanılabilen çok amaçlı beton telefon Sadece 599TL.

  • 5 yıl önce yapılmıştı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz 2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!! İncelemede eksikler: 1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE? 2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim. 3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model? 4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl? 5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır. 6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discoverydeki gibi dandik bir gps varsa ne olacak? - AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TLye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun.. - Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur. - Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dklık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor... - Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz! ***** *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ****** - 1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım. - 2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı. - 3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki.. - 4- Ekranda sanki pixelleri gördüm videodan. Videoda bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir. - 5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini.. - 6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı. - 7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu. **************** Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TLye yine alırdık be ağalar!!! Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen! - Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)
    Ohalan millet bu yorumu beğenmiş olm 599 tl lik telefon 4-5 dolar verip iyi işlemci 4-5 dolar verip iyi gpu taksalarmış demiş onları iyi yapsalar ortaya s6 çıkıyor fiyatta 2000 tl oluyor sen o 4 doların yansımasının 12 tl olduğunumu sanıyorsun giriş segmentindeki bir telefon diye detaylı incelememişlerdir diye düşünüyorum.Kaldıki bu telefon dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor oyun performansıyla değil. Bende okula gidiyorum dua et kısa kesiyorum gibi tehditlerde bulunmayacağım.Adam neler neler yazmış yahu daha iyi ses kartı takılmalı 30 dolar fazla verilip adam gibi donanıp koyulup 699 tl ye satılmalı demiş.Ona bakarsan senin 2500 TL verdiğin telefonların üretim maliyeti 100 dolar.


    Senin gibi fazla para vermeye dünden razı insanlar olduğu sürece tabiki o 4 dolar sana 400 lira olarak girecek.

    Bu firma için tamamiyle 4-5 dolarlık artış yaratacak toplamda 100 lira artış yaratacak bir unsur bizim telefonu 1 yıl değil 3 yıl kullanmamızı sağlıyorsa eğer benim bunu istemeye tabiki hakkım var!
    Telefon almak istiyorum ama ülkemize gelmiyor adam gibi cihazlar.. Çin'de ne güzel cihazlar var. Adam Xaomi note2 satıyor 160$'a.. Şimdi note3 çıkıyor süper ve ucuz bir cihaz.
    O telefonu TR getir her türlü satarsın 600 liraya kar bile edersin.
    -
    Yani bu firmanın DELİ gibi kar elde edeceği zaten çok açık ortadadır..
    Bu tip cihazlar ise genelde MTK ve Qualcom'un elinde patlayan fazla üretilmiş unsurlar ile yapılarak tüketiciye bir kazık daha sokmak ve bu fazlalığı eritmek için yapılır...
    Benim bu düşündüklerimi bu kadar üretici düşünemiyor mu sence? Tabiki düşünüyor fakat üretmek istemiyorlar çünkü insanlar sürekli telefon almalı! her ay yeni bir telefon almalı hatta!
    Ben buna karşıyım arkadaşım! Seni düşünende kabahat, şimdi git 2000 lira verip s6 al daha sonrada okuldaki arkadaşlarına hava at, hadi yavrum.
    -
    İnsanlar artık bu kapitalist düzene baş kaldırarak işlerine yarayan şeyleri ürettirebilmeli!
    Ben yapılamayacak bir şey istemiyorum. Zaten Çin'de firmaların ürettiği ve gayet uyguna satılan cihazlar varken bir tek TÜRKİYE'ye kazık sokulmasına sinir oluyorum!!

    Bir iş adamı cebinde parasıyla gidiyor, oradan bir ürün beğenip etiket bastırıp ülkeye sokup satıyor. Bu iş böyleyken neden aynı paraya adam gibi cihazlar getirmek yerine dandik cihazları bize itelemeye çalışıyorlar? Burada serzeniş incelemeyi yapanlara değil bu cihazı satacak ve bu yorumları okuyacak kişiler için yapılmaktadır.

    Ayrıca "dua edin kısa kesiyorum" lafı bir şakaydı. (Yazı kısa değil ya hani... Anlamazsın belki açıklayayım bunuda)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 6 Ocak 2016; 14:26:15 >




  • yorumlara bakınca çok şaşırdım yaa. ne sanıyorsunuz piyasayı. evinizdeki pencereden bakmayın dünyaya. o kadar küçük değil. evet 6582 2-3 yıl önce çıkmış bir işlemci fakat hala satılabiliyor. geçenlerde bi marketler zincirine gelen fly markalı sözüm ona yerli firmanın telefonunda aynı işlemci vardı. ayrıca ram 1 gb ve malzeme kalitesi de düşük denecek şekildeydi. fiyatıda 500 tl idi.. işlemciyi şöyle arttırsalar şunu böyle arttırsalar demek kolay. adam s6 yapıp 600 e mi satacak. neyin kafasını yaşıyorsunuz. ne içtiyseniz söyleyin içip günaha girmeyelim. editörlere boşa yüklenmeyin. her söze başlarken fiyatına göre diye giriyorlar. yazıktır adamlar sizin için inceliyor

  • Çivi öyle çakılmaz, ceviz öyle kırılmaz! Küçük çocukları gibi heyecan yapmışsınız video başında.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz 2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!! İncelemede eksikler: 1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE? 2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim. 3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model? 4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl? 5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır. 6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discoverydeki gibi dandik bir gps varsa ne olacak? - AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TLye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun.. - Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur. - Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dklık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor... - Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz! ***** *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ****** - 1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım. - 2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı. - 3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki.. - 4- Ekranda sanki pixelleri gördüm videodan. Videoda bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir. - 5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini.. - 6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı. - 7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu. **************** Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TLye yine alırdık be ağalar!!! Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen! - Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)
    Ohalan millet bu yorumu beğenmiş olm 599 tl lik telefon 4-5 dolar verip iyi işlemci 4-5 dolar verip iyi gpu taksalarmış demiş onları iyi yapsalar ortaya s6 çıkıyor fiyatta 2000 tl oluyor sen o 4 doların yansımasının 12 tl olduğunumu sanıyorsun giriş segmentindeki bir telefon diye detaylı incelememişlerdir diye düşünüyorum.Kaldıki bu telefon dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor oyun performansıyla değil. Bende okula gidiyorum dua et kısa kesiyorum gibi tehditlerde bulunmayacağım.Adam neler neler yazmış yahu daha iyi ses kartı takılmalı 30 dolar fazla verilip adam gibi donanıp koyulup 699 tl ye satılmalı demiş.Ona bakarsan senin 2500 TL verdiğin telefonların üretim maliyeti 100 dolar.


    Senin gibi fazla para vermeye dünden razı insanlar olduğu sürece tabiki o 4 dolar sana 400 lira olarak girecek.

    Bu firma için tamamiyle 4-5 dolarlık artış yaratacak toplamda 100 lira artış yaratacak bir unsur bizim telefonu 1 yıl değil 3 yıl kullanmamızı sağlıyorsa eğer benim bunu istemeye tabiki hakkım var!
    Telefon almak istiyorum ama ülkemize gelmiyor adam gibi cihazlar.. Çin'de ne güzel cihazlar var. Adam Xaomi note2 satıyor 160$'a.. Şimdi note3 çıkıyor süper ve ucuz bir cihaz.
    O telefonu TR getir her türlü satarsın 600 liraya kar bile edersin.
    -
    Yani bu firmanın DELİ gibi kar elde edeceği zaten çok açık ortadadır..
    Bu tip cihazlar ise genelde MTK ve Qualcom'un elinde patlayan fazla üretilmiş unsurlar ile yapılarak tüketiciye bir kazık daha sokmak ve bu fazlalığı eritmek için yapılır...
    Benim bu düşündüklerimi bu kadar üretici düşünemiyor mu sence? Tabiki düşünüyor fakat üretmek istemiyorlar çünkü insanlar sürekli telefon almalı! her ay yeni bir telefon almalı hatta!
    Ben buna karşıyım arkadaşım! Seni düşünende kabahat, şimdi git 2000 lira verip s6 al daha sonrada okuldaki arkadaşlarına hava at, hadi yavrum.
    -
    İnsanlar artık bu kapitalist düzene baş kaldırarak işlerine yarayan şeyleri ürettirebilmeli!
    Ben yapılamayacak bir şey istemiyorum. Zaten Çin'de firmaların ürettiği ve gayet uyguna satılan cihazlar varken bir tek TÜRKİYE'ye kazık sokulmasına sinir oluyorum!!

    Bir iş adamı cebinde parasıyla gidiyor, oradan bir ürün beğenip etiket bastırıp ülkeye sokup satıyor. Bu iş böyleyken neden aynı paraya adam gibi cihazlar getirmek yerine dandik cihazları bize itelemeye çalışıyorlar? Burada serzeniş incelemeyi yapanlara değil bu cihazı satacak ve bu yorumları okuyacak kişiler için yapılmaktadır.

    Ayrıca "dua edin kısa kesiyorum" lafı bir şakaydı. (Yazı kısa değil ya hani... Anlamazsın belki açıklayayım bunuda)

    Arkadaşlar Merhaba,

    Uzatmanın anlamı yok. Birbirimizle laf dalaşı yarar sağlamaz diğer arkadaşları fazlasıyla rahatsız eder.

    Bir gerçek var ki hiç birimiz fiyat uzmanı değiliz. Bu yüzden fiyat tahmini yaparken kesinmiş gibi yazmak yargılamak oldukça yararsız.

    Kimin ne kadar kar ettiğini ya da kaça üreteceğini bırakıp bu cihazları piyasada satılan rakipleri ve fiyat seviyeleriyle karşılaştırmak gerekli. Zira burada kesin veriler üzerinden konuşmak mümkün.

    Bir düşünceyi belirtirken kesinmiş gibi dikte etmek, siyasi bazı şeyler yazıp olayı çarpıtmak yanlış. Düşüncenizi bence diye başlar, olabilir diye belirtirseniz bu düşünce olur ama bu böyleydi, böyle yapmış böyle olmuş derseniz kanıtlarıyla, belgeleriyle konuşmanız gerekir aksi yalan ve yanıltmadan ileri gitmez.

    Lütfen dikkat edelim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • ekranın arkasına beton dökmüşler
  • İnce ve sağlam cihazlar yapılsa keşke,tasarım da etkileyici olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh afferim sizee

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!!

    İncelemede eksikler:


    1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE?
    2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim.
    3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model?
    4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl?
    5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır.
    6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discovery'deki gibi dandik bir gps varsa ne olacak?
    -
    AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TL'ye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun..
    -
    Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur.
    -
    Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dk'lık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor...
    -
    Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz!
    *****
    *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ******
    -
    1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım.
    -
    2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$'a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı.
    -
    3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı.
    -
    4- Ekranda sanki pixelleri gördüm video'dan. Video'da bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir.
    -
    5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini..
    -
    6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı.
    -
    7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu.
    ****************
    Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TL'ye yine alırdık be ağalar!!!
    Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen!
    -
    Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)

    Sen mümkünse telefon kullanma ya.

    Telefonun içine yerleştirilen belleğin marka modelini ne yapacaksın?

    Ya videoyu izlemeye üşeniyorsun ama bunu yazmaya üşenmiyorsun. Bunu senle birlikte yapan 26 kişi ye de yuh diyorum sadece!

    Bu kadar üşengeç olmayın ya!




  • iStone

  • robustt kullanıcısına yanıt
    hatırlattığın iyi oldu... klasikler unutulmaz....
  • bence bu fiyatlarda alınabilecek üç tane F/P telefon var:

    Kıyaslama:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7088&idPhone2=7266&idPhone3=7477

    Fiyat DÜŞTÜ!! 685 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5" F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0

    http://forum.donanimhaber.com/m_112875170/tm.htm

    699 TL Asus ZenFone 2 Laser 5" 13Mp 2Gb Ram 2400 mAh *ASUS GARANTİLİ*

    http://forum.donanimhaber.com/m_113049344/tm.htm

    599 TL Lenovo a7000(4G) 5.5" 8 Çekirdek 2Gb Ram 8Mp/5Mp Kamera And. 5.0

    http://forum.donanimhaber.com/m_113225040/tm.htm




  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Hayrola inşaatta mi kullanılacak bu telefon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh uzmanları değerli yorumlarında cihazı beğenmediklerini kesin bir dille belirtmişler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!!

    İncelemede eksikler:


    1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE?
    2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim.
    3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model?
    4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl?
    5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır.
    6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discovery'deki gibi dandik bir gps varsa ne olacak?
    -
    AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TL'ye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun..
    -
    Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur.
    -
    Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dk'lık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor...
    -
    Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz!
    *****
    *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ******
    -
    1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım.
    -
    2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$'a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı.
    -
    3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki..
    -
    4- Ekranda sanki pixelleri gördüm video'dan. Video'da bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir.
    -
    5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini..
    -
    6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı.
    -
    7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu.
    ****************
    Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TL'ye yine alırdık be ağalar!!!
    Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen!
    -
    Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)

    Ohalan millet bu yorumu beğenmiş olm 599 tl lik telefon 4-5 dolar verip iyi işlemci 4-5 dolar verip iyi gpu taksalarmış demiş onları iyi yapsalar ortaya s6 çıkıyor fiyatta 2000 tl oluyor sen o 4 doların yansımasının 12 tl olduğunumu sanıyorsun
    giriş segmentindeki bir telefon diye detaylı incelememişlerdir diye düşünüyorum.Kaldıki bu telefon dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor oyun performansıyla değil.

    Bende okula gidiyorum dua et kısa kesiyorum gibi tehditlerde bulunmayacağım.Adam neler neler yazmış yahu daha iyi ses kartı takılmalı 30 dolar fazla verilip adam gibi donanıp koyulup 699 tl ye satılmalı demiş.Ona bakarsan senin 2500 TL verdiğin telefonların üretim maliyeti 100-150 dolar.

    Hayır, bilmiyor ki o işlemcinin adet fiyatının ne kadar çok alırsan o kadar ucuzlayacağını.

    Başlangıçta fazla sayıda cihaz getirtmezler. İlk çıkan discovery sürümü 4 gb, en çok satan sürüm ise 16 gb dır.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.