Şimdi Ara

Çekiç kadar sağlam telefon 'Ultron X1' inceleme videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut hocam beni yanlış anladınız. Ben bir başkasına ironi amaçlı yazdım. Genelde canları sıkılan böyle diyor ya ondan dolayı :) :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    Kılıfa çare bulmuşlar :)




    (ek olarak: Levent Pekcan '' yeni dönemde çökmüş olan reklam teknikleri sonucunda (adobe bloker sayesinde) artık daha saldırgan reklamlar olacak mesela VİDEO İÇİNDE RENDER EDİLMİŞ REKLAMLAR '' demişti 1 hafta önce... )

    Eee bu işin sonu bu olacak zaten o belliydi, incelemelerin içine reklam içeriğinin sıkıştırılacağını söylemişti 1 hafta önce, adam haklı. 2016'da reklam işi değişecek.
  • tamamıyla reklam olsa dahi bunun neresi yanlış ki? eğer ürünle ilgili yanıltıcı yahut yanlış bilgi verilirse bu yanlış olur. adamlar vakit harcıyorlar bu işe. faturalarını nasıl ödeyecekler? nasıl yaşayacaklar? reklam almaları en doğal hakları. açıkçası hayatımda gördüğüm en saçma yorumları okudum bu ürün incelemesinin ardından.

  • Valla apple utansın hala safir cam çıkartamadı





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    Kasten vermiyorlar . inceleme dedigin herseyiyle olur sen daha ppi degerini vermiyorsan editor sen inceleme nedir bilmiyorsun derler

    Ekranın kaç inç olduğu ve çözünürlüğü belli illa PPI'ı söylemeye gerek yok Apple'ın oyunları bunlar :) Çok istiyorsanız kendiniz hemen hesaplayabilirsiniz.

    Telefonun dayanıklılığı ölçerken dikey kuvvetlere maruz bıraktınız mı , yatay kuvvetlerde değil marifet .

    dayanıklılık testiniz sadece ilk 1 dk 15 sn ile sınırlı ise bu dayanıklılık testiniz tamamen yalan dolan .

    telefonu 1 mt den biri yere atın bakalım şöyle bir köşe darbe alsında GÖRELİM DAYANIKLILIK olayını .

    edit : ne oldu yapamadınız değil mi , yalanınız böyle çıkar ortaya işte .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Ocak 2016; 3:30:15 >




  • İnsalar o kadar çok ihtiyac fazlası ürün alır olmuş ki ihtiyaca göre satılan bu ürünün bedavadan biraz pahalı olduğunu görememiş demekki.
  • takoz telefondan ,çekiç telefona yatay geçiş olmuş :)
    bence en önemli noktalardan birisi çözülmüş oldu ,sırada 5-7 gün giden şarj kaldı
    bunu da hallederlerse ben dahi takozdan çekice geçiş yapabilirim :)
  • Lg arayüzünü çakmışlar yahu her yerden çalıp çırpmışlar

  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Halen donanima takmissiniz. Biz de diyoruz ki bu telin amaci donanim degil dayaniklilik. Bu markanin aklina gelmedi mi icine ne bulduysak doseyelim diye? Bu kadar yatirim yapip ulkeye yeni bir marka ile giren bir firmanin bu donanimda elbette bir bildigi var. Stratejisi, dayaniklilik uzerine .

    Bunun 2. Versiyonunu cikardiklaribda iste o zaman icine donanim koyarlar. Ilk versiyon bu, ilk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok işlemcisi neymiş yok 5$ daha pahalıya şunu kullansalarmış. Bunlar boş işler. Öncelikle bu telefonu ne için alacağınıza karar verin.

    Anam kaç zamandır ekranı büyük telefon al da torunumun resimlerine bakayım diyordu.
    Ekranı kolay kolay kırılmayan, iyi kötü fotoğraf çekebilen bataryası iyi kötü idare eden bir telefon arıyordum. Benim ihtiyaçlarımı oldukça karşılayan bir telefon olmuş bu.

    İhtiyaçlarınızı iyi belirleyip taleplerinizi ona göre ayarlarsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız. Bu telefonu alınca elimdeki ile yapamadığım neyi yapabilirim? Bu yapabildiğim yeni şeyi günde kaç kere kullanacağım? Bu yeni şey hayatıma ne gibi kolaylık getirecek?
  • ne gülüm yaaa mesut telefonu masaya vuruyor erdi de diyor ki "dur bende vurayım" heheheh

  • menşei neresi acaba f/p ürünü

  • Htc one x hammer ile zamanında çivi çakmışlardı :)

  • Şimdi bu telefon fındık ve ceviz yemeyi seven insana ne kadar dayanır ?

  • Bunun yerine oukitel k4000 getirselerdi yaa tam f/p olurdu. 2200 mah mt6582 de 3 saat ekran süresi verir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz 2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!! İncelemede eksikler: 1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE? 2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim. 3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model? 4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl? 5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır. 6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discoverydeki gibi dandik bir gps varsa ne olacak? - AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TLye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun.. - Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur. - Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dklık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor... - Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz! ***** *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ****** - 1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım. - 2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı. - 3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki.. - 4- Ekranda sanki pixelleri gördüm videodan. Videoda bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir. - 5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini.. - 6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı. - 7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu. **************** Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TLye yine alırdık be ağalar!!! Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen! - Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)
    Ohalan millet bu yorumu beğenmiş olm 599 tl lik telefon 4-5 dolar verip iyi işlemci 4-5 dolar verip iyi gpu taksalarmış demiş onları iyi yapsalar ortaya s6 çıkıyor fiyatta 2000 tl oluyor sen o 4 doların yansımasının 12 tl olduğunumu sanıyorsun giriş segmentindeki bir telefon diye detaylı incelememişlerdir diye düşünüyorum.Kaldıki bu telefon dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor oyun performansıyla değil. Bende okula gidiyorum dua et kısa kesiyorum gibi tehditlerde bulunmayacağım.Adam neler neler yazmış yahu daha iyi ses kartı takılmalı 30 dolar fazla verilip adam gibi donanıp koyulup 699 tl ye satılmalı demiş.Ona bakarsan senin 2500 TL verdiğin telefonların üretim maliyeti 100 dolar.


    Senin gibi fazla para vermeye dünden razı insanlar olduğu sürece tabiki o 4 dolar sana 400 lira olarak girecek.

    Bu firma için tamamiyle 4-5 dolarlık artış yaratacak toplamda 100 lira artış yaratacak bir unsur bizim telefonu 1 yıl değil 3 yıl kullanmamızı sağlıyorsa eğer benim bunu istemeye tabiki hakkım var!
    Telefon almak istiyorum ama ülkemize gelmiyor adam gibi cihazlar.. Çin'de ne güzel cihazlar var. Adam Xaomi note2 satıyor 160$'a.. Şimdi note3 çıkıyor süper ve ucuz bir cihaz.
    O telefonu TR getir her türlü satarsın 600 liraya kar bile edersin.
    -
    Yani bu firmanın DELİ gibi kar elde edeceği zaten çok açık ortadadır..
    Bu tip cihazlar ise genelde MTK ve Qualcom'un elinde patlayan fazla üretilmiş unsurlar ile yapılarak tüketiciye bir kazık daha sokmak ve bu fazlalığı eritmek için yapılır...
    Benim bu düşündüklerimi bu kadar üretici düşünemiyor mu sence? Tabiki düşünüyor fakat üretmek istemiyorlar çünkü insanlar sürekli telefon almalı! her ay yeni bir telefon almalı hatta!
    Ben buna karşıyım arkadaşım! Seni düşünende kabahat, şimdi git 2000 lira verip s6 al daha sonrada okuldaki arkadaşlarına hava at, hadi yavrum.
    -
    İnsanlar artık bu kapitalist düzene baş kaldırarak işlerine yarayan şeyleri ürettirebilmeli!
    Ben yapılamayacak bir şey istemiyorum. Zaten Çin'de firmaların ürettiği ve gayet uyguna satılan cihazlar varken bir tek TÜRKİYE'ye kazık sokulmasına sinir oluyorum!!

    Bir iş adamı cebinde parasıyla gidiyor, oradan bir ürün beğenip etiket bastırıp ülkeye sokup satıyor. Bu iş böyleyken neden aynı paraya adam gibi cihazlar getirmek yerine dandik cihazları bize itelemeye çalışıyorlar? Burada serzeniş incelemeyi yapanlara değil bu cihazı satacak ve bu yorumları okuyacak kişiler için yapılmaktadır.

    Ayrıca "dua edin kısa kesiyorum" lafı bir şakaydı. (Yazı kısa değil ya hani... Anlamazsın belki açıklayayım bunuda)

    Yukarıdaki cevabında "Ben buna karşıyım arkadaşım! Seni düşünende kabahat, şimdi git 2000 lira verip s6 al daha sonrada okuldaki arkadaşlarına hava at, hadi yavrum."

    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Bu firma batmadı mı hala ya?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Ç.Ö.P


    quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Tabiki 1000 lira vermem bende. Gaza gelir belki biri diye iteliyorum


    gibi bir kaç yorumuna bakmam artık cevap verilmeye değmeyecek birisi olduğunu anlamamı sağladı.Sanırım bazı sorunların var senin yorumunu beğenenler seni cidden bilgili akıllı düşünen birisi sanmışlar ama yanılmışlar.Her konuya girip bok atan birisisin.




  • Ultron X1 aramasina googy net cewap veremezken uretici baslangic olarak pazara iyi giris yapmis.....

  • giriş harika olmuş

  • Yeni 3310 fiyat iyi

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.