Şimdi Ara

Çekiç kadar sağlam telefon 'Ultron X1' inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut Çevik Telefonu o kadar övdükü aklıma Şener ŞEN'in bu videosu geldi





  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Kasten vermiyorlar . inceleme dedigin herseyiyle olur sen daha ppi degerini vermiyorsan editor sen inceleme nedir bilmiyorsun derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG arayüzü'nü, menülerini kopyalamışlar gibime geldi nedense
  • Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    Kılıfa çare bulmuşlar :) (ek olarak: Levent Pekcan yeni dönemde çökmüş olan reklam teknikleri sonucunda (adobe bloker sayesinde) artık daha saldırgan reklamlar olacak mesela VİDEO İÇİNDE RENDER EDİLMİŞ REKLAMLAR demişti 1 hafta önce... )


    Bu reklamlar 1 hafta önce de vardı.

  • Telefon değil prototip sanki her şeyi toplama :) Arayüz LG'den ikonlar miui , kulaklık iphone :D

    reklam falan orası ayrı konu da bu dayanıklılık ve malzeme kalitesi diğer milyarlık telefon satanlara ders olsun bence, en önemlisi de vantaşdaşını soymak peşinde olan vestel'e ders olsun.

    Geçen incelemenin reklamı olan ufak tanıtımda müzik çalar widgetini görünce LG V10 sandım ilk baş ama farklı bir telefon incelemesi çıktı :)
  • ekran dragontrailgglass olmus ancak yazilim vurkac olur gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • distributor kim?
  • Reklamı geçsin diye 16 dakika bekledim ama video başlamadı. Reklamı geç butonu da çıkmıyor. Bir sorun mu var acaba.

  • Çok iyi reklam olmuşta bunu bize değil samsung, apple, sony, lg, htc ye izletmek lazım.Dayanıksız eğilen bükülen, düşük kalite malzeme kalitesi satan firmalar ders alsın.3000tl verip hala kırılan ekrana 400 500 vermek bildiğin enayi yerine konmak.(kullandığım telefon nokia 1600)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 6 Ocak 2016; 1:02:09 >
  • Suya karsi dayanikli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok abzürd bi başlangıç oldu kendimi komedi filmi izliyor gibi hissettim bi an

  • Telefonun SAR değeri nedir ?

  • EKran tipi : HD
    ekran çözünürlüğü 2560*1440

    heryerinden falsolu inceleme .

    DH incelemesine de (editörlerin yaptığı) güvenilmiyor artık .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    EKran tipi : HD
    ekran çözünürlüğü 2560*1440

    heryerinden falsolu inceleme .

    DH incelemesine de (editörlerin yaptığı) güvenilmiyor artık .

    Para falan alıyor olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markasını(sterk) araştırıp sitesini bulamadım.Yani bu telefon patlasa kimi nereye şikayet edebilirim.Sar değerini öğrenseydik iyi olurdu.

  • Telefonun general mobile 4G'den kaliteli olduğu kesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    2. YORUMUM: İçime kurt düştü! Çünkü çok iyi reklam yapmışsınız!!! İncelemede eksikler: 1-CPU: Modelin ne olduğunu söylüyorsunuz eyvallah ama TESTLER NEREDE? 2-GPU: Hakkında hiç konuşmuyorsunuz. Testler nerede? Ekran bariz kasıyor oyunda. 2 yıllık cihazım öyle kasmıyor benim. 3-RAM: 2 gb tamam ama ram nedir? Marka? model? 4-Panel: Hakkında hiç ama hiç konuşmadınız. Kaç PPI? Kimin malı? Görüntü nasıl? 5-Batarya süresi hakkında bilgi sıfır. 6-GPS: hakkında hiç bir bilgi yok. Discoverydeki gibi dandik bir gps varsa ne olacak? - AYRICA: Telefon hiç bir yerde satılmıyor. Sen ver firmalara daha fazlaya satılsın bu bir bahane değil. İstersen yine 599 TLye sat? Bence buda tamamiyle ayrı bir oyun.. - Bana bu video Discovery 1 incelemesini hatırlattı. Bir gaz verip herkese 4gb telefonu F/P kralı gösterdiniz. Sonra millet uygulama bile kuramadı sattı mecbur. - Bir telefonun sadece ve sadece EKRANI VE KASASINA 16 dklık çekilen incelemeye ben reklam derim ve derinn derinn reklam kokuyor... - Buna karşı değilim! Fakat Size yakıştıramadım. En kısa zamanda detaylı inceleme videosu bekliyoruz! ***** *****TELEFONUN EKSİKLİKLERİ VE EKSİLERİ****** - 1- İşletim sistemi eski. İşletim sistemi tarafında Nexus örnek alınsaydı çok iyi olurdu. Hatta ayarlar sekmesinde bir yazının paragraf boşluğu olmadan ekranın 0. pixelinden yazıya başlaması gibi basit hatalar söz konusu. Türkçeleştirirken yapılmış hataların yanı sıra bir çok hata olduğuna bahse varım. - 2- İşlemci günümüze göre çok kötü. 4-5$a kıyıp az daha kalitelisi takılmalıydı. - 3- GPU çok kötü yine 4-5$ verip az iyisi takılmalıydı. Ayrıca MTK işlemcinin yanına adreno koymak niye? Daha ucuza geldiyse demekki.. - 4- Ekranda sanki pixelleri gördüm videodan. Videoda bu kadar olan bir ekran canlı kim bilir nasıldır. Resmen tombala çekiyoruz ne çıkacak Allah bilir. - 5- Kameralar çok kötü. Marka model hakkında bilgi verilmemiş tabii araştırmayalım biz. DH öneriyor abi boşver gerisini.. - 6- Ses kalitesi aşırı kötü! Biz bu telefonlarla müzik dinliyoruz. İnsanlar müziğin kalitesine çok önem veriyor! 4$ fazla verip kaliteli bir ses kartı takılmalıydı. - 7- Ekran kasa kalınlığı çok çok fazla! Hemde aşırı fazla! çok iğrenç duruyor. Ayrıca sanki ekran camın baya bir altında dik çekilen görüntülerde gerideymiş gibi duruyordu. **************** Her şeye rağmen cihaz güzel cihaz! Keşke altı üstü 30$ fazla verilerek adam gibi donanım koyulsaydı.. Biz 699 TLye yine alırdık be ağalar!!! Sizden ricam bu telefonun aynısının bir üst versiyonu yapılsın adam gibi donanım koyulsun acilen! - Dua edin arkadaşım yanımda kısa kesiyorum, yoksa söyleyecek daha çok sözüm var :)


    İlginç bir yorum yapmışsın.


    1- İşlemci modelini Google'a yaz, milyonlarca test senin olsun.
    2- GPU zaten işlemci içerisindeki bir şey, o konuda da Google sana yardım edecektir.
    3- RAM'in markası Adidas'mış, öyle diyorlar.
    4- Panel 600TL'lik telefondan hallice bir panel işte.


    Bu telefonu DH'nın hazırladığını sanmıyorum. Sen ne düşünüyosun?





  • 599 a değer mi ? pek sanmam. android 4.4 olunca piranha iq+ da var aynı fiyata. fakat biliyorsunuz mt6582 ye android 5.0 var. önemli olan birinin çıkıp bunu portlaması. imkansız değil. yine 100 lira daha ver 5.0 lı bir cihaz al denir fakat bunun kadar dayanıklı olmaz. kısacası telekomda sahada çalışan veya ağır işlerde çalışan ve telefonda güncelleme aramayan insanlar için alınabilir. elinizde ip6 g4 s6 varken de bu kötülenmez.herkesin bütçesine-kullanım şartlarına telefon var. herkes birileri gibi "değişik" değil 2-3 bin lira verecek telefona sonra ilk düşüşte ekran kırılacak. Tabi ki adamlar dayanıklılığa dikkat çekecek, çünkü diğerlerinden ayıran o. bi tarafın yiyorsa kendi ip6 la yap onu hadi, s6 la yap, HTC le yap ?
    senin paran var 3 bin lira verdin, diğerinin parası yok, aldı bunu. sonra da aşağılicakmısın ? kişiliksiz misiniz siz ? biraz mantık çerçevesinde insanlık çerçevesinde yorum yapın ya. reklammış kötüymüş geçin bunları, yorum atın yorum. bu telefonu merak eden adam buraya gelip baktığında sizin saçma sapan " reklam kokuyor, inceleme tam değil" laflarınızı mı görecek ? cpu nun yanında niye o GPU kullanılmış mış, her işlemcinin yanındaki GPU sabittir zaten! nasıl pc işlemcilerinin dahili GPU su öyleyse. soru soracaksınız cahil olmayın bari.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.