Şimdi Ara

Çek cumhuriyeti-Karadağ sivok golü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sözleşmesi bu sene bitiyor, 1 yıllık opsiyonu var gerçi (maaşı normalde 800.000 euro, opsiyonu kullanırsak seneye 1.2 milyon euro olacak).
    1.2 milyon fazla değil, 3 yıllık daha sözleşme imzalayacaksın bu adamla. En kötü yedekte durur..

Not: Bizde fm'de rahat ederik
  • benim şu takımda en sevdiğim adamdır sivok her yan topta haydi sivok diyorum güzel pozisyon alır ve sessiz sedasız işini yapan bir işçi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

benim şu takımda en sevdiğim adamdır sivok her yan topta haydi sivok diyorum güzel pozisyon alır ve sessiz sedasız işini yapan bir işçi o.

Sivok+Ernst
  • sivok bana güven veriyor. sade ve basit futboluyla göze batmıyor ve krtitik gollerle takıma hayat veriyor. umarım kaybetmeyiz.
  • Ersan da geldiği zaman (iyileştikten sonra eski Ersan olursa tabi) bu adamlarla Türkiye'deki en iyi stoper hattı, en kötü bek hattına sahip takım olucaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

sivok bana güven veriyor. sade ve basit futboluyla göze batmıyor ve krtitik gollerle takıma hayat veriyor. umarım kaybetmeyiz.

Demirören, Sivok ile sözleşme yenilemeyecek gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahım iyi ki Beşiktaşlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Ersan da geldiği zaman (iyileştikten sonra eski Ersan olursa tabi) bu adamlarla Türkiye'deki en iyi stoper hattı, en kötü bek hattına sahip takım olucaz.

İki sol ayaklı ne kadar mantıklı olur hiç bir fikrim yok.
  • gece gece bu gurur iyi oldu.başlık için sağol hocam.
  • Egemen Ersan Toraman ve Sivok defans 4'lüsü çok sağlam olur Beşiktaş için.
  • çekler işi bitirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.