Bildirim
Çek cumhuriyeti-Karadağ sivok golü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sözleşmesi bu sene bitiyor, 1 yıllık opsiyonu var gerçi (maaşı normalde 800.000 euro, opsiyonu kullanırsak seneye 1.2 milyon euro olacak).
1.2 milyon fazla değil, 3 yıllık daha sözleşme imzalayacaksın bu adamla. En kötü yedekte durur..
Not: Bizde fm'de rahat ederik -
benim şu takımda en sevdiğim adamdır sivok her yan topta haydi sivok diyorum güzel pozisyon alır ve sessiz sedasız işini yapan bir işçi o. -
quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultan
benim şu takımda en sevdiğim adamdır sivok her yan topta haydi sivok diyorum güzel pozisyon alır ve sessiz sedasız işini yapan bir işçi o.
Sivok+Ernst -
sivok bana güven veriyor. sade ve basit futboluyla göze batmıyor ve krtitik gollerle takıma hayat veriyor. umarım kaybetmeyiz. -
Ersan da geldiği zaman (iyileştikten sonra eski Ersan olursa tabi) bu adamlarla Türkiye'deki en iyi stoper hattı, en kötü bek hattına sahip takım olucaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
sivok bana güven veriyor. sade ve basit futboluyla göze batmıyor ve krtitik gollerle takıma hayat veriyor. umarım kaybetmeyiz.
Demirören, Sivok ile sözleşme yenilemeyecek gibi geliyor. -
Allahım iyi ki Beşiktaşlıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Ersan da geldiği zaman (iyileştikten sonra eski Ersan olursa tabi) bu adamlarla Türkiye'deki en iyi stoper hattı, en kötü bek hattına sahip takım olucaz.
İki sol ayaklı ne kadar mantıklı olur hiç bir fikrim yok. -
gece gece bu gurur iyi oldu.başlık için sağol hocam. -
Egemen Ersan Toraman ve Sivok defans 4'lüsü çok sağlam olur Beşiktaş için. -
çekler işi bitirdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X