Şimdi Ara

cebindeki para kadar adamsın BUNU UNUTMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

adamlığını cebindeki para belli eder

parasız adamı babası bile sevmez

BENDEN SİZE Bİ ABİ DAYI AMCA TAVSİYESİ BU DEDİĞİMİ UNUTMAYIN  paran yoksa erkekten bile saymazlar  

• Adamlığımı kimsenin degerlendiremeyecegi kadar uzak duruyorum herkesten

Yakinimdakilerse zaten parayla adamlık ölçmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo hayatı çözmüşsün. Herkes için olmasada çevredeki büyük çoğunluk için böyle 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana göre aklın kadar adamsın.bütün parayı da akıllı adam kazansın

• Parasız bir erkeği annesi bile sevmez. Mario Balotelli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran yoksa hiçsin bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyleyim

• Eğer biriyle muhatap oluyorsanız cebinizde para olmasına dikkat edin. Paran olmazsa muhatap bile olmuyorlar. Adamla ilk kez tanışıyorum bana hemen sahip olduklarını sıralıyor. Yok evim var yok arabam var. Benim sahip olduklarımı sıralayınca hemen telefonumu aldı. Geçen beni evine davet etti. Düşünün daha tanışalı 1 ay olmuş.

Parasız adam, gereksiz adam.  

• Beğenilmek istiyorsan ya Acun gibi süper zengin olacaksın ya da Kıvanç Tatlıtuğ gibi süper yakışıklı. Aksi taktirde tamamen Allah'a emanetsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Eğer biriyle muhatap oluyorsanız cebinizde para olmasına dikkat edin. Paran olmazsa muhatap bile olmuyorlar. Adamla ilk kez tanışıyorum bana hemen sahip olduklarını sıralıyor. Yok evim var yok arabam var. Benim sahip olduklarımı sıralayınca hemen telefonumu aldı. Geçen beni evine davet etti. Düşünün daha tanışalı 1 ay olmuş.

Parasız adam, gereksiz adam.  

Adam seni evine niye davet etti hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan.. Ben 27 yaşındayım 5 kuruş param yok, tipim ortalama hatta çirkinim belki bilmiyorum 2 haftada 3 kızla takıldım. Biriyle cinsellik yaşadık, diğer 2'si ile flörtleşiyoruz hala.

Kuzenim 25 yaşında işsiz, sevgilisi psikolog mesela. Avutmayın kendinizi. Özgüveniniz yok işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 7 Haziran 2021; 18:2:56 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Bütün sırrı bozdun ya  

Param var diye benimle ahbaplık kurdu. Param olmasaydı muhatap bile almayacaktı. Maksat muhabbet hocam  

• Hocam kız işlerinde paranın inanılmaz bir önemi yok zaten aslinda. İlla paraya bakanında niyeti farklıdır zaten.Gold digger olabilir mesela😂 Tipte önemli ama, çene ve ve özgüven olmayınca oda bişeye yaramıyor. Ama toplumsal statüde paq önemli oluyor bazen doğruya doğru. Arkadaş çevresi vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 9 Haziran 2021; 17:17:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.