Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce naz_eg arkadaştan sc2 key satın aldım, herşey olması gerektiği gibi, sorun yok.
  • bende SC II aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu
  • Arkadaşlar Rusça oyunu alıp ingilizceye çevirince Co-OP modunda sorun oluyor mu ?? Orasıda ingilziceye çevriliyor mu ?
  • Sorunsuz alışveriş, mükemmel satıcı.
  • dün akşam SC2 key satın aldım. sorunsuz bir şekilde battle.net e kaydedip oynuyorum. İlgili ve sorunsuz bir satıcı. İnşallah ek paketlerde de kendisiyle dirsek temasında olacağım
  • Az önce bc2 aldım 5 dakika içinde key mailıma geldi.Hiç bir sorun yok güvenebilirsiniz.
  • Az önce ST2 aldım...Sorunsuz ve çabuk bir alışveriş oldu.....
  • Modern Warfare 2 CD key aldım kendilerinden, çok hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. Cd key ihtiyacınız varsa rahatlıkla alabilirsiniz.
  • street fighter 4 için key satıyor musunuz , satıyorsanız eft ne kadar olur
  • 21 TL hocam, aşağıdaki linkten alabilirsiniz:

http://cdkeyshere.com/windows-live-universal-cd-key.html
  • Mafia 2'yi Steam keyi olarak satacak mısınız?Satarsanız eğer fiyatı nedir?
  • Saticaz ama fiyat biraz yuksek oldugu icin dusuk fiyatli bulmaya calisiyorum. Su an 65-70 civari gozykuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Saticaz ama fiyat biraz yuksek oldugu icin dusuk fiyatli bulmaya calisiyorum. Su an 65-70 civari gozykuyor.

Hımm Ebay'de bir kullanıcı açık arttırmayla satıyordu, en son 35$'dı.Daha da yükselir sanırım.
  • kendisinden 2 adet cod:mw2 cd key aldım, işinde başarılı ve ilgili bir arkadaş.
  • Call of Duty Modern Warfare 2 CD Key sadece 29.90 TL. Bu fırsatı kaçırmayın!

Call of Duty Modern Warfare 2 CD Key Satın Alın
  • Yoğun istek üzerine Bad Company 2 CD key kısa bir süre için 29.99 TL. Almayan kalmasın.

Bad Company 2 CD Key Satın Alın

***CDKeysHere***
  • Mafia 2 CD Key leri satışa sunulmuştur.Şu anda sadece Çekce, Lehçe ve Rusca dil desteği olup dil değiştirmek için gerekli dosya test işlemleri ve yüklemeleri devam etmektedir. Bu işlem bittiğinde sitemizde ve bu linkte duyuruyu yapıcaz. Bu cd key Steam platformu üzerinde kullanılabilir.

Mafia 2 CD Key Özel Fiyat 35,00 TL

Mafia 2 CD Key Satın Alın

***CDKeysHere***

• Steam tarafında ban yenmeden İngilizceye değişim de mümkün olur inşallah, fiyat gayet uygun.
  • Şu ana kadar sattığım Call of Duty lerde kesinlikle böyle birşey yaşamadık. Yaşayacağımızı da sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Şu ana kadar sattığım Call of Duty lerde kesinlikle böyle birşey yaşamadık. Yaşayacağımızı da sanmıyorum.

Ben sizin için yazmadım zaten.Rusçadan İngilizceye çevirip ban yiyenler varmış, bu yüzden yazmıştım.Mafia 2'de de dil İngilizceye sorunsuzca çevrilsin, fiyat gayet uygun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.