Biraz önce naz_eg arkadaştan sc2 key satın aldım, herşey olması gerektiği gibi, sorun yok.
bende SC II aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu
Arkadaşlar Rusça oyunu alıp ingilizceye çevirince Co-OP modunda sorun oluyor mu ?? Orasıda ingilziceye çevriliyor mu ?
Sorunsuz alışveriş, mükemmel satıcı.
dün akşam SC2 key satın aldım. sorunsuz bir şekilde battle.net e kaydedip oynuyorum. İlgili ve sorunsuz bir satıcı. İnşallah ek paketlerde de kendisiyle dirsek temasında olacağım
Az önce bc2 aldım 5 dakika içinde key mailıma geldi.Hiç bir sorun yok güvenebilirsiniz.
Az önce ST2 aldım...Sorunsuz ve çabuk bir alışveriş oldu.....
Modern Warfare 2 CD key aldım kendilerinden, çok hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. Cd key ihtiyacınız varsa rahatlıkla alabilirsiniz.
street fighter 4 için key satıyor musunuz , satıyorsanız eft ne kadar olur
Mafia 2 CD Key leri satışa sunulmuştur.Şu anda sadece Çekce, Lehçe ve Rusca dil desteği olup dil değiştirmek için gerekli dosya test işlemleri ve yüklemeleri devam etmektedir. Bu işlem bittiğinde sitemizde ve bu linkte duyuruyu yapıcaz. Bu cd key Steam platformu üzerinde kullanılabilir.
Şu ana kadar sattığım Call of Duty lerde kesinlikle böyle birşey yaşamadık. Yaşayacağımızı da sanmıyorum.
Ben sizin için yazmadım zaten.Rusçadan İngilizceye çevirip ban yiyenler varmış, bu yüzden yazmıştım.Mafia 2'de de dil İngilizceye sorunsuzca çevrilsin, fiyat gayet uygun.