Şimdi Ara

CD'siz Flaş'sız WindowsXp Kurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
9.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın ilk işletim sistemi Vista ,sonra windows7 yükledim defalarca format yedi bilgisayar .2 gün önce windows10 kurdum. Bilgisayarda aşırı kasılma bıktım bu durumdan . Başlıkta gördüğünüz gibi Windows Xp kurarak bilgisayarı rahatlatma düşüncesindeyim .Teknik bilgim yok denilecek kadar. Elimde cd veya flaş yok .Xp yi internetten indirip kurabilir miyim? Kurabilirsem ,hangi siteden indirebilirim ve kurulum aşamaları neler ? Şimdiden teşekkürler...

• Acil yardım lütfen..
  • doçkinderi D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Ben hemen kısaca açıklayayım.
    облако mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/ef7923a95ee1/Extended.Subat.2015.XP.Sata.TR.rar

burdan xp yi indir 600 mb civarı indirince içerisinde setup var oraya tıkla xp yi yükle de oradan yeni kurulum dersen kurulum başlayacaktır.Bu arada elinde bir ürün anahtarı olsun netten bulabilirsin.
    Daha sonra yükleyince w10'un dosyalarını c'ye bir bak orda w10 dosyaları vardır onlarıda silersen tıpkı format gibi xp kulanabilirsin.Ancak disk biçimlendirme yapamassın bu sadece w10 üzerine xp kurmak sonrada w10 nun dosyalarını silmek.OLur.Kolay gelsin kardeşim.

• Pcnin sistem özelliklerini yazabilir misiniz belki de sandığınız kadar kötü değildir mesela pc ekran kartı driverini kurmadiysaniz filan aşırı derece kasma sorunu yaşayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim en iyisi temiz kurulumdur cd satın alıp (50 kuruş) iso burner(kullanimi basit) ile burn yazina tiklayip iso dosyasini cd ye yazdirman daha iyi olur

• Piyade Asker P kullanıcısına yanıt
    Windows XP Professional with Service Pack 3 TR 591MB
    Windows XP Home Edition With Service Pack 3 TR 574 MB

Linkteki dosya ise 644 MB. Orjinal olmadığı bariz belli. Orjinal arıyorsanız Boşuna indirip kotanızı çörtletmeyin.

https://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/hh442898.aspx#searchTerm=Windows%20XP&ProductFamilyId=0&Languages=en,tr&Architectures=x86&ProductFamilyIds=140&FileExtensions=.iso&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 20 Haziran 2016; 10:23:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 10 üzerinden xp kurulmuyor.İlk aşamada yükle seçeneği olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Hmmm.Doğrudur Onu Unutmuşum kardsm.İndirdiğinm dosya iso halindedir.Onu cd ye yazdırırsan Formatı atabilirsin yazdırmayı CDburnerXP programını kullanabilirsin.Xp format atma videoları youtubede mevcut.Yardım alabilirsin oradan.
  • Hocam, WinToHDD isimli bir programla bunu yapmanız mümkün. Google dan aratın isterseniz
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    XP isosunun kök dizininde readme diye bir dosya var. CD siz nasıl kurulacağı orada yazıyor. Elimde Orijinal XP isoları indirmek için torrent dosyası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Eylül 2016; 13:04:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantiksal olarak durum senin istedigin gibi dene istersen,
    https://www.youtube.com/watch?v=vKcVKKomDzE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.