|
Bildirim
CP 2077 yi piyasaya sürerken konsollarda şaşırtıcı şekilde iyi çalışıyor diye alenen yalan söylemeseydiniz inanırdım. Çıkarttığın ders yalan söylememek mi?
|
Oyuncularda büyük dersler aldı. Uzun bir süre CD Projeckt'in çıkardığı hiç bir oyunun ön satışları bu kadar fazla olmayacaktır. İncelemelerden sonra insanlar oyunlarınızı alıp almamaya karar verecek.
|
Yaptığınız hata aşırı büyük sorun hata yapılması da değil doğrudan oyunculara yalanlar söylediniz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 24 Nisan 2021; 14:13:47 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
oyun buglı çıkabilir pandemi koşulları yüzünden problemler yaşanmış olabilir bu oyunculara dürüstçe yansıtılır ben ve benim gibi çoğu oyuncu gerekli güncellemeleri bekler yine tam fiyattan gerekirse bu oyunu alır, çünkü bu oyun için büyük bir beklentiye girdik... oyunun problemli olması hatadır değildir problem oyun çıkmadan önce PS4'de çalışıyor deyip çalışmayan bir oyunu çıkarmanız ve yalan söylemeniz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihadal -- 24 Nisan 2021; 17:57:25 > |
|
CD Projekt pr tam gaz. |
|
|
Baya ders almışlar belli, buglar hala yerlerde rezil rüsva içinde oyun. PS Store'ye bile hala sokmadılar, baya ders alınmış belli. |
kendini neden kandiriyorsun hocam ? yarin witcher 4 ciksin cyberpunktan fazla onsiparis alacagina herseyine iddaasina girerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |