Şimdi Ara

CD'cide Başımdan Geçen İbretlik Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar oyunu almak için dışarı çıktım cd satan dükkana girdim cebimde az para vardı ordaki elemana korsan oyun var mı? dedim. yok crysis var dedi tamam dedim, aldım eve geldim. kasayı yan yatırdıktan sonra cdyi bilgisayara taktım, bir baktım cd'nin içinden sazan.avi diye balık belgeseli çıktı. sinirle koydum paketine cdyi tuttum dükkanın yolunu. yolda yürürken içimden nasıl küfür ediyorum yanlış cd verdi diye önüme çöp kovası çıktı, bir tekme salladım kova devrildi içinden 12.5 lira buldum, hemen almak için eğildim arkamdaki ihtiyar sakin ol şampiyon diye bağırdı. bende hemen sus lan köylü dedim ve 1.90 boyumla Wing Chun ustalığımı sergiledim daha sonra yumruğumla öldürdüm. sonra dükkana gidince adama bu ne belgesel çıktı bundan dedim ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ve o sırada nefes nefeseyim adam otur soluklan yeğen dedi, ısrarla neden böyle birşey yaptığını sordum, sana küçük sürprizler yaptım dedi ve bu lafı duyunca çok sinirlendim boynunu kırdım çöpe attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 3 Eylül 2011; 21:46:20 >

• Biraz daha geliştirmelisin.
  • inanamayın beyler kul sıtoriğ yapmış
  • birazını başka senaryolara saklasaydın olmuş ama devamı gelmez

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Bilgisayar oyunu almak için dışarı çıktım cd satan dükkana girdim cebimde az para vardı ordaki elemana korsan oyun var mı? dedim. yok crysis var dedi tamam dedim, aldım eve geldim. kasayı yan yatırdıktan sonra cdyi bilgisayara taktım, bir baktım cd'nin içinden sazan.avi diye balık belgeseli çıktı. sinirle koydum paketine cdyi tuttum dükkanın yolunu. yolda yürürken içimden nasıl küfür ediyorum yanlış cd verdi diye önüme çöp kovası çıktı, bir tekme salladım kova devrildi içinden 12.5 lira buldum, hemen almak için eğildim arkamdaki ihtiyar sakin ol şampiyon diye bağırdı. bende hemen sus lan köylü dedim ve 1.90 boyumla Wing Chun ustalığımı sergiledim daha sonra yumruğumla öldürdüm. sonra dükkana gidince adama bu ne belgesel çıktı bundan dedim ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ve o sırada nefes nefeseyim adam otur soluklan yeğen dedi, ısrarla neden böyle birşey yaptığını sordum, sana küçük sürprizler yaptım dedi ve bu lafı duyunca çok sinirlendim boynunu kırdım çöpe attım.

sen forumu özel geçmişsin be panpa ;)

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

quote:

Bilgisayar oyunu almak için dışarı çıktım cd satan dükkana girdim cebimde az para vardı ordaki elemana korsan oyun var mı? dedim. yok crysis var dedi tamam dedim, aldım eve geldim. kasayı yan yatırdıktan sonra cdyi bilgisayara taktım, bir baktım cd'nin içinden sazan.avi diye balık belgeseli çıktı. sinirle koydum paketine cdyi tuttum dükkanın yolunu. yolda yürürken içimden nasıl küfür ediyorum yanlış cd verdi diye önüme çöp kovası çıktı, bir tekme salladım kova devrildi içinden 12.5 lira buldum, hemen almak için eğildim arkamdaki ihtiyar sakin ol şampiyon diye bağırdı. bende hemen sus lan köylü dedim ve 1.90 boyumla Wing Chun ustalığımı sergiledim daha sonra yumruğumla öldürdüm. sonra dükkana gidince adama bu ne belgesel çıktı bundan dedim ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ve o sırada nefes nefeseyim adam otur soluklan yeğen dedi, ısrarla neden böyle birşey yaptığını sordum, sana küçük sürprizler yaptım dedi ve bu lafı duyunca çok sinirlendim boynunu kırdım çöpe attım.

sen forumu özel geçmişsin be panpa ;)

özet olmasın o

• Oha sonu çok iyi olmuş

Premiumu hemen almak için tıklayın.http://bit.ly/qx81Pm

okumadım

• Güldüm
    hayatımız siyah - beyaz. Çünkü sevilmeden sevmek dua gibi bir şey, sevmeden sevilmek ise sadecebir yük.
  • _____________________________
  • helal olsun kardeş. eclipse gibi olmuş, o da tüm albümü özet geçiyordu.
    i repeat myself when under stress
  • Ben evet diyorum.Ali abi sen ne diyosun ?

1881-193∞
  • quote:

Bilgisayar oyunu almak için dışarı çıktım cd satan dükkana girdim cebimde az para vardı ordaki elemana korsan oyun var mı? dedim. yok crysis var dedi tamam dedim, aldım eve geldim. kasayı yan yatırdıktan sonra cdyi bilgisayara taktım, bir baktım cd'nin içinden sazan.avi diye balık belgeseli çıktı. sinirle koydum paketine cdyi zincirini koparmış bir hayvan gibi tuttum dükkanın yolunu. yolda yürürken içimden nasıl küfür ediyorum yanlış cd verdi diye önüme çöp kovası çıktı, bir tekme salladım kova devrildi içinden 12.5 lira buldum, hemen almak için eğildim arkamdaki ihtiyar sakin ol şampiyon diye bağırdı. bende hemen sus lan köylü dedim ve 1.90 boyumla ağzına balgam attım ve Wing Chun ustalığımı sergiledim daha sonra yumruğumla öldürdüm. sonra dükkana gidince adama bu ne belgesel çıktı bundan dedim ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ve o sırada nefes nefeseyim adam otur soluklan yeğen dedi, ısrarla neden böyle birşey yaptığını sordum, sana küçük sürprizler yaptım dedi ve bu lafı duyunca çok sinirlendim boynunu kırdım çöpe attım.

evet bu eklediğim yerler de olmalıydı, bu arada edwirdi özledim

• Hala CD'e para verdiğine göre antik kentte yaşıyo olmalısın
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.