Şimdi Ara

cd çalar ve mp3 çalar farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,focus'ta rds 5000 radyo-teyp var.Haliyle kaset devrini geçtiğimiz için cd istiyoruz,fakat fiyatlara bana göre biraz tuzlu olduğu için hesaplı bir sistem istiyorum.rds 6000 diye bir cd çalar varmış.internette baktım,birisi mp3 çalar yazıyor,başka birisi sadece cd çalar yazıyor.
    Bu cd ve mp3 arasındaki fark ne acaba?
    Birde sadece cd changer alsam,mp3 çalarmı acaba?
    Kusura bakmayın,bu işlerden hiç anlamadığım için soru biraz garip gelebilir.
    Teşekkür ederim

• cd çalar track dediğimiz boyutu yüksek şarkıları açıyor mp3 çalar ise hem track dediğimiz şarkıları hemde mp3 adı verdiklerimizi çalıştırıyor cd çalara ortalama 15 tane parça atabiliyoruz cd o kadar alıyor ama mp3 biçiminde olduğu zaman mp3 playerde ortalama 500 ve üstü şarkı dinleyebiliyoruz cd changer yani değiştirici dedğimiz ürünlerde bunun için oluyor örneğin peugeot 307 de blakpunt 5 li cd changer lı cd çalar var umarım açıklayıcı olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

cd çalar track dediğimiz boyutu yüksek şarkıları açıyor mp3 çalar ise hem track dediğimiz şarkıları hemde mp3 adı verdiklerimizi çalıştırıyor cd çalara ortalama 15 tane parça atabiliyoruz cd o kadar alıyor ama mp3 biçiminde olduğu zaman mp3 playerde ortalama 500 ve üstü şarkı dinleyebiliyoruz cd changer yani değiştirici dedğimiz ürünlerde bunun için oluyor örneğin peugeot 307 de blakpunt 5 li cd changer lı cd çalar var umarım açıklayıcı olmuştur

Teşekkür ederim MuRaTiNhO.Peki ben cd changer alsam,bu alet mp3 çalarmı acaba.Yani şu an kullandığım rds 5000 radyo-teyp ve cd changer mp3 çalarmı.
    Yoksa yine 10-15 parçalık cd'mi yoksa bahsettiğin 500 parçalık mp3 de dinleyebilirmiyim

• hayır mp3 çalmaz cd changer amacı 15 şarkı olduğu için yani az olduğu için 5 tane cd yi bir yerde toplayıp numaralandırıypr yani şöyle açıklayalalm 5 tane cd wra elinde hepsini bi şarkıcının albumu düşün 5 tanesinide cd changere koyuyorsun yuvalarına hepsini teyp üzerindeki 1-2-3-4-5 numaralardan birine basıyorsun istediğin şarkıcının cd si çalıyor mp3 çalması için teyp mp3 deteklemesi lazım mp3 desteklerse zaten changere gerek kalmaz
  • Çok teşekkür ederim MuRaTiNhO.Açıklamaların çok güzeldi.
    Kolay gelsin
  • aracınızın ses sisteminden memnunsanız sony cdxt70mx mp3 changerı ford adaptörü ile alabilirsiniz http://www.nealsak.com/v21/index.php?categories_id=90840&XmlNodes=35_90840
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 çalar tavsiye ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.