Şimdi Ara

civic cd çalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba orjinal cd çaları değiştiren var mı bende piooner var arabanın üzerindeki ile değiştirmek istiyorum (2004 civic)ön paneli sökemediler biraz daha zorlasa kırılaaktı bırakın ben serviste çıkarttırayım dedim acaba değiştiren arkadaş varsa cd çaların nasıl söküldüğünü anlatabilir mi

• Fotoğrafta, sağdaki yuvarlak düğmenin (istasyon ayarı, bas-tiz, sağ-sol ayarı yapan) altındaki deliği görüyor musun? İşte orda bir kapak vardı ve kayboldu. Aynı delikten soldaki yuvarlak düğmenin (açma-kapama) altında da var. Bu kapakları söküp, deliğe bir aparat sokup teybi çekip çıkarıyorsun. Eğer teybini satmayacaksan o küçük kapaklar bana lazım, alabilir miyim?

civic cd çalar
  • sağolasın bakarız ne demek önce bir cd çaları taktırayım da
  • Ne ile söküldüğünü bilmediğim için aparat yazdım. Yani içinde vida var mı yok mu, yoksa sadece çekerek çıkarılıyor mu inan bilmiyorum. Ama bu delikler vasıtası ile söküldüğünden eminim.
  • sökemediler serviste söktürürüm artık
  • Bence de servis...
  • eski arabadan biliyorum çay kaşığına benzeyen bir çubuğu var,kaşığın sapını o deliklere sokup çıkartılıyor.

çok güzel anlattım yaa

bu arada cd çalar sağlamsa satmayıda düşünüyorsan ve 2005 civic için uygunsa pm den haberleşelim,malum ls lerde kaset çalar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK,PEUGEOT 5'li CD çalar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

eski arabadan biliyorum çay kaşığına benzeyen bir çubuğu var,kaşığın sapını o deliklere sokup çıkartılıyor.

çok güzel anlattım yaa

bu arada cd çalar sağlamsa satmayıda düşünüyorsan ve 2005 civic için uygunsa pm den haberleşelim,malum ls lerde kaset çalar var

yok satmayı düşünmüyorum arabayı satacağım zaman üzerinde veririm
  • @ araba 2307
    benim civic te cd çaların altı boş seninkinde zannederim teyp var
    ruhsatta ies geçiyor ies ile es arasında 2004 modelde bi fark var mı bildiğin
  • teybin olduğu yer kolay sökülmüyor ben onun için yarım günümü harcamıştım teypçide ekranı taktırırken

neyse soruna cevap vereyim;teyp için senin o konsol sökülmeden sökülür;çünkü sadece teyp değişecek,ben gibi komple ekran taktırmayacaksın.
    onun için büyük panelin sökülmesine gerek yok.
    eğer ki senin teybin de resimdeki gibi hem cd hem kasetliyse o panel anca o zaman sökülür;yok sadece teyp altında boşluk varsa o zaman sökülmez işte.
    orijinal teybin bi aparatı var sökmek için;onunla çıkarılır.
    sende sanırım aynı benim eski teyp gibi sadece teyp var;teybin altı boş;o yüzden paneli söktürmene gerek yok;usta bir müzik sistemcisi işini yapar.
    yanlız benim araç ta es ama bende böyle hem kasetli hem cd'li teyp yoktu;sony cd player vardı;teybin altı da boştu.
    sanırım bu kaset&cd playerlı teypler 2004-2005 model yılı gibi filan çıktı.

uzatmadan dediğim gibi eğer teybin altında boşluk varsa;bence panel sökülmez;teyp aparat yardımıyla çıkarılır.bunu iyice bir araştır;boşa hem zamanın hem paran gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 15 Mayıs 2008; 5:13:06 >

• Hala sökemediler mi o teybi
  • ben hondaların bu teyplerinin ses kalitesine basına hastayım yaa bizde megané var eski radyolar gibi ses veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

ben hondaların bu teyplerinin ses kalitesine basına hastayım yaa bizde megané var eski radyolar gibi ses veriyor

öyle valla ben sesini 6 ya getirdiğimde bana fazla geliyor en fazla 5 yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Hala sökemediler mi o teybi

uğraştılar hatta bir kaç usta uğraştı baktım konsola zarar verecekler bırakın dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.