Şimdi Ara

ccna ccnp sinavlari icin tum dokumanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cisco'nun CCNA ve CCNP sertifikalarina hazirlanacak olan arkadaslara girecekleri 5 sinavin hazirligi icin gereken tum dokumanlari asagidaki linkten bulabilirsiniz... (Orjinal Cisco pdf'leri ppt'leri network academy, test king, pass4sure vb. testler, cikmis sorular)

CCNA icin gerekli sinav:
    640-801_CCNA

CCNP icin gerekli sinavlar:
    642-812_BCMSN
    642-825_ISCW
    642-845_ONT
    642-901_BSCI

http://rapidshare.com/users/B576T5 (rapid share)

rar password: opteron

Not: CCNA sinavi degismis ben 640-801'e girmistim ama 802 cikmis galiba. Ama CCNP dokumanlari tamamen guncel.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opteroner -- 15 Ocak 2008; 12:39:54 >

• CCNP dökümanları için çok teşekkürler

İndirmeye başladım bile
  • super hizlisin :) dokumanlarla ya da sinavlarla ilgili herhangi bir sorun olursa burdayim.
  • teşekkürler inşallah elimdeki dökümanlardan farklıdır
  • 640-801 bitti artık onun yerine 2 aşamalı ccna sınavı getirildi.ccnp deki konular doğru.emeğine sağlık
  • dogru ya.... onu unutmusuz :) ben 640-801'e girmistim onun icin bu sinavin dokumanlari vardi elimde..
  • bsci için pass4sure ya baktım oda v2.73 de kalmış.Sanırım ccnp yi yeni aldınız.Hayırlı olsun diyeyim ozaman şu anda çalışıyormusunuz öğrencimisiniz? ccnp den sonra işler açıldımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 12 Aralık 2007; 1:08:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ccnp'yi almadım henuz. BCMSN'i gectim simdi BSCI'a giricem. CCNP bence onemli bi sertifika CCNA belki kariyeri cok etkilemeyebilir ama CCNP'nin kariyerde illaki bi sekilde ise yarayacagini dusunuyorum, bakalim bakalim.....:)
  • güzel paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: opteroner

ccnp'yi almadım henuz. BCMSN'i gectim simdi BSCI'a giricem. CCNP bence onemli bi sertifika CCNA belki kariyeri cok etkilemeyebilir ama CCNP'nin kariyerde illaki bi sekilde ise yarayacagini dusunuyorum, bakalim bakalim.....:)

slm. Ben ONT yi geçtim şu an BCMSN e hazırlanıyorum. Benzer durumdayız. Başarılar. Kafa beyin kalmadı şu cisco yüzünden valla. Simulasyonda ne çıktı bcmsn de? Inter-vlan routing mi?
  • test-king'lerde bi konfigurasyon sorusu var; aynisi cikti :) testking'e bi bak gorursun. Sana da basarilar ; ben BCMSN'e gireli belki 4-5 ay oldu ama bi turlu zaman ayirip BSCI'ya calisamiyorum. Bi yandan da Oracle ile ilgileniyorum. Galiba veritabani ile network arasinda bi secim yapmam lazim ama ne olursa olsun CCNP'yi almak istiyorum. Hayirlisi diyelim... :)
  • guncel
  • aldım ve tesekkur ettim
  • Hocam özellikle p4sure'lar için çok teşekkürler.
  • guncel
  • guncel
  • Teşekkürler çok faydalı.
  • guncel
  • guncel
  • opteroner BCMSN i geçtim sonunda şimdi sırada BCSI var. Yarım CCNP oldum ama sıkıldım ve yoruldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.