Şimdi Ara

ccna ccnp sinavlari icin tum dokumanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bcmsn ye nezaman girdin? p4s dan hazırlanmışmıydın en son versiyon kaçtı senin zamanında?

bsci ye bende gireceğim beraber gireriz
  • hayırlı olsun niko_jr, moralini bozmak gibi olmasın ama bu bsci mahvetti beni, konular cok uzun ve detayli. surekli unutuyorum. mesela eigrp-ospf-isis calistim bgp'ye gectim az kaldi diyodum, dondum bir baktimki calistigim yerleri hep unutmusum, sorulari cozemiyorum :) bastan baslicam galiba ben... bu arada bsci 3 oldu warsaw'la. ilk giren burdan yaziversin nasi gecti nooldu diye...
  • @WarSaw
    Daha 3-4 gün önce girdim BT eğitimde, mecidiyeköyde. P4S dan başka bişeye gerek yok. 2.83 olmalı son versiyonu. Eğer bulamazsan yardımcı olabilirim. P4S da olmayan bir Hsrp sim sorusu çıktı. Aklında olsun.

@Opteroner
    Saol hocam, inanır mısın ben routing i seviyom, o yüzden hatta sona bıraktım. Beni de bu switching mahvetti, ısınamadım. Senin yaşadığın işkenceyi ben de yaşadım, sürekli unutuyodum öğrendiğimi, hatta sınava tam hazır olmayarak girdim. Bana arkadaşlar BCMSN daha basit demişlerdi, yalanmış, BSCI dan aşağı kalır tarafı yok. En azından BSCI konuları zevkli geliyor bana ve Dynagen ile komut kasma imkanı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opteroner

hayırlı olsun niko_jr, moralini bozmak gibi olmasın ama bu bsci mahvetti beni, konular cok uzun ve detayli. surekli unutuyorum. mesela eigrp-ospf-isis calistim bgp'ye gectim az kaldi diyodum, dondum bir baktimki calistigim yerleri hep unutmusum, sorulari cozemiyorum :) bastan baslicam galiba ben... bu arada bsci 3 oldu warsaw'la. ilk giren burdan yaziversin nasi gecti nooldu diye...

bsci 3 oldu derken anlamadım nasıl oldu

@niko_jr

p4s 2.93 çıkmış şimdi ona hazırlanıyorum.Bteğitim'i biliyorum orada girecektim vue'nin sertifikasını alamamışlardı girememiştim orada demekki yeni almışlar.
    P4s da acaba hangi sorulardan geldiğini hatırlayabildiğin kadar soruların nolarını bana özelden iletebilirsen çok memnun olurum.
    Ben zaten hepsine herşeye çalışıyorum ama yinede işimizi sağlama almakta fayda var yardımcı olabilirsen sevinirim.Hayırlı olsun bu arada

• warsaw pm attım. Arkadaş bsci a girecek 3 kişi var bu forumdan demek istemiş bu arada.
  • bsmsn testking icin son version linki
    http://rapidshare.com/files/59885198/TestKing_642-812_v13.pdf
    tabiiki rapid share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opteroner -- 16 Şubat 2008; 15:29:21 >
  • selam beyler. bsci sinavini pazartesi gunu gectim. ama testking felan bu sefer cok tutturamadi. 60 sorunun neredeyse 40'ini ilk defa gordum. bilginiz olsun. galiba soru havuzuna yeni sorular eklenmis. bu arada simdi iscw ya da ont'ye giricem ama hangisine girsem karar veremedim. bu sinavlar hakkinda bilgisi olan varmi? galiba niko_jr ont'yi gecmistin sen. nasildi, zormuydu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.