Şimdi Ara

cc notu ile bütünlemeye girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya konu açmadan önce epey araştırdım.bazıları demiş ff fd dd dc olan dersler için bute girilir.bazıları cc bb gibi geçer notları yükseltme için de girilenilir.bir kesim ise girmek için dilekçe yazıp hocadan izin almak gerekir.benim sorunum ise şu, uzem dersi olan Atatürk ilke ve inkılapları dersi buyuk bir ihtimal cc veya cb gelecek.bunu bb veya ba yapmak istiyorum, butunlemeye girebilir miyim?eğer girince but mu geçerli olacak yoksa yüksek olan not mu?Marmara Üniversitesi bilgisayar programcılığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayir girilemez.benim de gecen dönem edebiyatim bc geldi.matematik aa geldi kendime sovmek dışında yapabileceğim bir şey yoktu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unv den unuye degısırmı bılmıyorum ama notunu yukseltmek ıcın gıre bılırsın. ancak butten aldıgın not gecerlı olur. yanı yukseltıyım derken dusurursen karısmam
  • CC ve üstü aldiysan kesinlikle giremezsin altında alirsan da büt girdigin not geçerli olur ve final notun silinir . üniversiteden üniversiteye değişirmi bilmiyorum en iyisi danışman hocana ya da öğrenci işlerine sorman
  • okuldan okula değişir. mesela itü'de dd dc de büte giremez.
  • Beyler Marmara Üniversitesinde bu durum hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Beyler Marmara Üniversitesinde bu durum hakkında bilgisi olan var mı ?

Okulunun öğrenci işleri daire başkanlığı sitesinden mevzuata bak. Orda yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.