Şimdi Ara

CBF 150 Mİ ? YBR 125 Mİ ? YOKSA TVS 150 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 3 motor arasında kaldım. test deneyimlerine baktım. birkaç tanıdıga sordum ama hepsinin avantaj ve dezavantajları var karar vermekde çok zorlanıyorum. bilgi ve tecrübelerinzden faydalanmak istiyorum sizce hangisi ?

• önemli olan senin ne yapmak istediğin aynı duruma ben düştüm 1 hafta önce kararımı verdim ve bugün cbf150 yi aldım ben kimseyle yarışmayı düşünmüyorum veya motor barıtmayı benim için motorda 1. rahatlık 2. ekonomidir kafam eser fethiye - antalya yaparım yazın çevre plajları gezerim bu şekilde düşündüğüm için en rahat edeceğim motor cbf150 olarak önerildi benim araştırmalarımda da olumsuz yanına rastlamadım ybr125 de titreme sorunu var diye duydum kullanan arkadaşlardan tvs 150 de daha fazla imiş marka olarak zaten tvs yi hiç düşünmedim sen kendin karar ver ne yapmak istediğine bağlı bir motor al ki beklentilerini karşılasın aldığın motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan48 -- 12 Kasım 2012; 21:40:49 >
  • mh 125 drift başta bunları ben de düşünüyordum en son bunu aldım
  • tek kelimeyle tvs apache diyorum.. (ybr de titreşim yoktur yanlış yönlendirmeyin).. apache cbften daha az yakar daha performanslıdır. tipi daha agresif ve dikkat çekicidir. kullanımı daha keyiflidir.. cbf, elektrikli bisiklet gibi. motor kullandığını anlamıyorsun cbf te.. ben 0 km apache -aldım 6000km oldu..sormak istediğin birşey varsa cevaplarım
  • 18 yıldır motorsiklet kullanıyorum. Motorsiklet tamircilerine git sor. %99 YBR 125 kararı verekek çıkarsın. En sorunsuz ve kolay satabileceğin motordur. Titreşim yoktur yakıt tüketimi 2.0lt/100 ortalamadır. Kullanımı rahat bir motordur, seri değildir. CBF 150 nin motoru sorunludur, yağ yakar, yüksek kilometrelerde masraf çıkaracağı aşikardır, ama kullanımı rahat olduğu için kuryeler çok tercih eder, seri değildir, ayak marşı yoktur, akü biter, marş basmazsa vurdurman gerekir. Apache eski kasada arkada oturanı rahatsız edecek titreşim vardır ama sürücü için kullanımı rahattır, yeni kasa titreşim sorunu çözülmüş fakat oturuş pozisyonu biraz öne eğik olduğu için kullanımı eskisi kadar rahat değildir (kuryelere tavsiye etmem), 125lik ybr gibi az yakar, seridir kalkışlarda 200-250 lik normal motorlarla kapışır, görünüş tip olarak iddalıdır, dizaynı ödüllüdür. 3 de sağlam motordur, parça sorunu yaşamazsın. Orjinal lastikleri kötüdür ortalama 200 tl verip iyi lastik alman gerekecektir.

• 3üde mükemmel motorlar
    Tvs apache aralarında en güzel duranı en iyi gideni(4 sene eski kasasını kullandım)
    Ybr en sağlamı(lise ve üniversitede part time paket servis yaparken kullandım)
    Cbfde en rahatı diyebilirim(arkadaşımdan alıp çok kez sağa sola gitmişliğim var )

Git 3ününde üstüne otur en çok içine sineni al.3de oldukca kaliteli.2.el alacaksan en temizi hangisi denk gelirse onu al.Benim kişisel fikrimi sorarsan 3ünden birini sıfır alacak olsam gene görünüş ve performans yüzünden apacheye seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 16 Kasım 2012; 8:59:54 >
  • CBF 150.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsinin yarı ayrı özellikleri olmasına rağmen rahatlık konfor güven olsun istiyorsan CBF 150 derim. 2.el satışı da sorunsuzdur. Yanlızca üstündeki DURO lastikleri değiştirmen lazım. Sonra değiştitim deme . Islak zeminde hemen kayar. Sürüşü muhteşemdir. Yormaz asfalta yapışır. Titreşim yok denecek kadar azdır sesizdir. Yakıtı ise klasmanındaki diğer motorlara göre iyidir. Km 15-17 krş civarı. Motorsikletin duruş mesafesi gayet yeterli. Ama aradığın ses çıkaran gürültü yapan aragazı yiyen bir motor sa o zaman kesinlikle Apaçi al. Bu motor agresifdir. Hızlı kalkar nasıl durdurursun onu bilemem. YBR 2. elde sorunsuz satışı olur agresif bi motor.Ama bana hiç bir zaman güven vermedi YBR sıfır aldım 600km de sattım. Her üç motoruda denedim CBF de karar kıldım. Bir senede 10.000 km yol yaptım hiç bir sorun yaşamadım. BU arada CBF YAĞ YAKMAZ.3 kere yağ değişimi yaptım herhangi bir eksilme söz konusu değil.aMA YAN GRENAJLARI PAHALI MUTLAKA KORUMA DEMİRİ TAKTIR.....

• quote:

Orijinalden alıntı: oserman

Hepsinin yarı ayrı özellikleri olmasına rağmen rahatlık konfor güven olsun istiyorsan CBF 150 derim. 2.el satışı da sorunsuzdur. Yanlızca üstündeki DURO lastikleri değiştirmen lazım. Sonra değiştitim deme . Islak zeminde hemen kayar. Sürüşü muhteşemdir. Yormaz asfalta yapışır. Titreşim yok denecek kadar azdır sesizdir. Yakıtı ise klasmanındaki diğer motorlara göre iyidir. Km 15-17 krş civarı. Motorsikletin duruş mesafesi gayet yeterli. Ama aradığın ses çıkaran gürültü yapan aragazı yiyen bir motor sa o zaman kesinlikle Apaçi al. Bu motor agresifdir. Hızlı kalkar nasıl durdurursun onu bilemem. YBR 2. elde sorunsuz satışı olur agresif bi motor.Ama bana hiç bir zaman güven vermedi YBR sıfır aldım 600km de sattım. Her üç motoruda denedim CBF de karar kıldım. Bir senede 10.000 km yol yaptım hiç bir sorun yaşamadım. BU arada CBF YAĞ YAKMAZ.3 kere yağ değişimi yaptım herhangi bir eksilme söz konusu değil.aMA YAN GRENAJLARI PAHALI MUTLAKA KORUMA DEMİRİ TAKTIR.....

Arkadaşım ben şuan honda kullanıyorum inan marka fanatikliği yapmıyorum fakat 2008 model bi cbfle çok haşır neşir oldum özellikle yazın yağ eksiltme problemleri vardı yağ yakmıyordu fakat motoru biraz üzünce direk keçelerden kaçırmaya başlıyordu.2008den sonra çıkanları belki düzeltmişlerdir bilmiyorum fakat cbf'e biniyorsanız yağını sürekli kontrol etmenizde fayda var bi arkadaşım 3.000 kmde motor kitledi.Ha kötü motor değil rahat konforlu titreşim yok ikinci eli sağlam fakat gerçekten yağına dikkat etmek gerekiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 16 Kasım 2012; 21:32:23 >

• Bunlar başlangıç motoru bi süre sonra sıkar ve değiştirmek istersin,4000 5000 vereceğine salcano wolf al ybryle aynı ismi farklı sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize Teşekkür Ederim. İlgilendiniz Saolun Sanırım Bu Hafta İçi YBR 125 Alıcam. TVS ye Baya Kanım Isınmıştı Ama Çok Sorun Çıkarabiliyor Ybr De Sanayi Ye Çok NAğdir Ugrarsın Dİye Yorumlar Aldım Tanıdıklardan Bu Yüzden YBR ye Karar Verdim. Bakalım Hayırlısı Artık :)
  • apache al gitsin 3 seneden beri kullanmaktayım
  • Kesinlikle TVS 150

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu 3 motor arasında kaldım. şu an innova kullanıyorum. ve sanırım innovayı sattıktan sonra TVS 150 alacam. görünüşü ve performansı çok iyi. TVS hakkında kötü yorum yapanlar 2012 TVS'den haberi olmayanlar. Tüm sıkıntıları giderildi 2012'de.
  • Her 3 motoru kullanmış biri olarak yazıyım. Hepsini alınacak kılan özellikler vardır bunu siz belirlersiniz ben performans tip isterim TVS seçerim sen sorunsuzluk istersin ybr seçersin diğeri kıçının keyfini bilir cbf seçer . Böyle tartışmalardan kaçın 3 ü de güzel motor ama ben olsam tvs alırım modial mh 125 de alınası bir motor ama mondial bi kere güvenimi kaybetti o yüzden 2012 kasa TVS Apache RTR 150 !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.