Şimdi Ara

cb+9(rbth 11) ve fr+1 dual satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cb+9 550tl
    05064173521 nolu telefondan bana ulasabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 20 Ekim 2009; 16:45:35 >

• hayırdır server değiştiriyorsun sanırım
  • yok dostum gozumu +9ee ye dıktım de :DDDD
  • hayırlısı kardesm :) bow beendıremedıler sana :P
  • heheheh sorma yahu cok doyumsuzum ya aslında chıtın bow mukemmel bır ıtem ama fr+1 hatta fr+3 dual lazım e oda bende olmayınca bıseyler eksık kalıyor
  • inşallah düşündüğünü yaparsın ne dıyek başkaa..!
  • amin dostum napalım bekleyıp gorecez umarım satarım satamazsam fr+1 dual alıcam ve yoluma öle devam edıcem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki fr+1 deki flame damage ile chitinbow daki flame damage birbirine fayda sağlayacakmı ? daha önceden denedinmi yoksa sadece duydunmu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1gh7m4r3

peki fr+1 deki flame damage ile chitinbow daki flame damage birbirine fayda sağlayacakmı ? daha önceden denedinmi yoksa sadece duydunmu..

bizim serverda bi 83 lvl archer var, onda reb+3 fire rain windforce var. arkadasından denemek icin dual fr+3 aldı, damagelerde artıs olmus. normalde dual rol+2 takıor. bende dusundum bnm cb9 icin lego+1 lerin tekini +2 yapıp, dierinide yavas yavas fr+2 yapsam mı diye.

quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

fıyat 600tl dir server ares

bow kardesim satma bow u :P aaa cb nin ustune gul koklanır mı :) bak bizim serverdaki ee9luyu kesiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Orijinalden alıntı: n1gh7m4r3

peki fr+1 deki flame damage ile chitinbow daki flame damage birbirine fayda sağlayacakmı ? daha önceden denedinmi yoksa sadece duydunmu..

bizim serverda bi 83 lvl archer var, onda reb+3 fire rain windforce var. arkadasından denemek icin dual fr+3 aldı, damagelerde artıs olmus. normalde dual rol+2 takıor. bende dusundum bnm cb9 icin lego+1 lerin tekini +2 yapıp, dierinide yavas yavas fr+2 yapsam mı diye.

quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

fıyat 600tl dir server ares

bow kardesim satma bow u :P aaa cb nin ustune gul koklanır mı :) bak bizim serverdaki ee9luyu kesiyorum ben

dostum fr+1 bulsam zaten hayatta satmam ama yok bulamıyorumkı napayım sınır oldum

• Haha 8 Yıllık Serverda Ezildinmi O itemle Millet 10 Shell Setle Geezio Bide 600 tl Demiş
  • 8 yıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

Haha 8 Yıllık Serverda Ezildinmi O itemle Millet 10 Shell Setle Geezio Bide 600 tl Demiş

Sende +10 shell set var galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Haha 8 Yıllık Serverda Ezildinmi O itemle Millet 10 Shell Setle Geezio Bide 600 tl Demiş

efege sen inoıada mı oynuyosun __?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

8 yıl ?

sen Bu Sene Basladgn İçin Oyuna Bilmessn
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

efege sen inoıada mı oynuyosun __?

Akara

• Elemantel damage sadece R vuruşlarda etkili diye biliyorum?

Basede genelde 60 skili kullanılır Elemantel in etkileyeceğini sanmıyorum.
  • quote:

SANA SADECE CAUDAL KISMIMLA GÜLÜYORUM :DDDD
  • Hayırlı satışlar hocam inşallah satarsın
  • quote:

k2 5. yılını kutlarken sen hangi 8 yıllık serverdan bahsediyorsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.