Şimdi Ara

CazipShop.com'dan Uzak Durunuz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yaşadığım mağduriyeti anlatayım.

    Siparişim neticesinde sipariş verdiğim ürün yerine bana kullanılmış/ikinci el ve kutusu açık bir ürün gönderilmiştir tarafıma.
    Prodigix 301 Profesyonel Hidrolik Tripod yerine tarafıma,HPR 301 markalı TRİPOD gönderilmiştir. Faturalarında dahi farklı bir marka gönderdikleri barizdir ( Resim 2 ).

    Resim 1: *****************
    Resim 2: *****************

    Tripodun kutusunun üzerinde kutunun açılmamış olduğuna dair bir özel marka bandajından bulunmamaktadır. Kutu içerisinden ne kullanma klavuzu ne de garanti belgesi çıkmadı.
    Tripodu ilk açıp incelediğimde burnuma kötü kokular gelmiş ve bir ayağında yer alan o koyu pas, ürünün gerçekten kullanılmış olup ikinci el veya teşhir ürünü olduğunun yeterli delilidir.

    Resim 3:
    CazipShop.com'dan Uzak Durunuz !

    Resim 4 :
    CazipShop.com'dan Uzak Durunuz !



    Bir tarafı da bildiğin kirli/TOZLU çıktı !

    Resim 5:
    CazipShop.com'dan Uzak Durunuz !



    Allah'tan güvendiğim bir site üzerinden alışveriş yaptım iade süreci başlattım lâkin bunda da ayrı bir sorun var benim bulunduğum köye kargo ürünü almak için gelmez;ama X sitesi anlaşma gereği adresinize ürünü almak için gelmek zorundalar diyor. Ben diyorum ürün dağıtımını ilçe merkezimize haftada bir gün gelip yapıyorlar zaten bir ürünü almaya benim köyemi gelecekler diyorum anlaşma gereği gelmek zorundalar diyor.

    İl merkezimize gitmek için iade ücretine ek olarak +yol parası talebinde bulundum ne olacak bu iş bakalım.

    İade süreci sağlıklı gerçekleşse de sıkıntı kafamı ağrıdı bu cazipshop'tan dolayı inanın ki !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 20 Haziran 2017; 18:33:38 >







  • valla hocam bir tripod aldın, gören 20 bin liraya mark4 aldın sanır.

    bu firmayı, çalışan gözlüklü beyfendiyi yıllardır tanıyorum. kutusuz olan tripod çok vardır, aldınığınız da dandik telefonumu bile takmayacağım kalitede bir ürün, beklemekten paslanmıştır. çok satış olduğu için tek tek vida paslımı diye bakmamıştır büyk ihtimal.

    bu arkadaşa telefon açıp bildirseniz hemen ilgilneirdi, internet sitelerinde telefonları var, hayyamın karşısında dükkanı da.

    insanlık bu abartmanıza gerek yok, bilerek isteyerek size hatalı ürün göndereceklerine ihtimal bile vermiyorum, 50 liralık tripod ile zengin olunmaz. ayıptır.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    hocam cazip shop u da tanımam yukarıdaki arkadaşıda, sizide. ama sizin cazipshopun yaptığını normal karşılamanız ve arkadaşın haklı olarak iade etmesini ve iade ederken yapacagı masrafları istemesine ayıptır demeniz bence yanlış. çünkü cazipshop ürünü göndermeden önce kontrol etmesi gerekirdi. kontroletmemiş ve aldığından başka ürün göndermiş. yani cazpshop burda yanlış yapmıştır. tripodu alan arkadaşta cazipshopun yanlışından dolyaı mağdur olmuş ve bu maduriyeti gidermek için cebinden de para harcamak zorunda. bu yüzden arkadaşın extra yol masrafını istemesi doğal görüyorum. bu arada ister 20 binliralık ürün almış olsun ister 5 liralık ürün almış olsun sizin dediğiniz çok yanlış.
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim anlayan çıktı. Yukarıdakinin de( @dOmi ) anlayışı kıt veya çok zengin birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 6 Temmuz 2017; 22:30:27 >
  • Hylcn kullanıcısına yanıt
    zamanında çok pimpirikli olduğum için bana 4 sıfır kutu d90 açıp tek tek ölü piksel olmayanını bulana kadar denettirmişti kendisi.

    demek istediğim 50 liralık tripod ile kimse zengin olmaz, iş yoğunluğundan karışmıştır, teşhirdeki verilmiştir veya depoda paslanmıştır.

    bunun fakir zenginlikle alakası yok, kim böyle saçma sapan bir konuda rezil olmayı göze alır 50 lira için?

    5-6 bin liralık lens alıyor insanlar gider onun içine hıyar koyar senin 50 liralık tripoduna bile bile böyle işler yapmaz kimse.

    keza adam geri almayı kabul etmiş, kargosunu da o ödüyor. ne yapabilir ki başka cebine 200 tl mi atsın anlamıyorum ki?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.