Şimdi Ara

ÇİÇEK SEPETİ İSİMLİ FİRMADAN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen günlerde herkesin bildiği ciceksepeti.com isimli firmadan bir hediye için çiçek siparişi verdim.

Yaşadığım sorunları buradan paylaşmak istiyorum.

Takdir sizlere ait.

1. Bej Çizgili Vazoda Beyaz Papatyalar linkteki ürünü sipariş geçtim.
    2. onay aşamasında hazırlanan çiçek ile görselde gördüğünüz çiçek arasında hiç bir alaka yoktur. ekte onay fotoğraflarını ekledim inceleyebilirsiniz.
    3. onay aşamasına geldiği zaman 1. defa red ettim hazırlanan çiçeği, 2. kez tekrar onaya geldiğinde yine aynı şekilde fotoğraf çekip atmışlar. yani hiç bir değişim yapılmamış.
    4. 2. kez reddetmedim boşu boşuna çünkü bu defa çiçeksepeti.com ekibi otomatik onaylıyor
    5. aslında onay mekanizmasının hiç bir görevi yok
    6. bu defa çiçeği teslim aldığımda karşılaştığım manzara şok edici idi.
    7. onay sırasında çekilen çiçek ile oanydan sonra bana gelen çiçek arasında fark var idi çünkü onaydan sonra içerisinden çiçek çalınıyor arkadaşlar çiçeklerin.
    8. bu çiçek çalınma konusu ile alakalı çiçek sepeti ile 1 hafta süren görüşmeler neticesinde hiç bir olumlu sonuç çıkmadığı gibi talebim de reddedildi.
    9. ayrıca çiçek altında yapılan yorumlara bakarsanız son dönemde çiçek sepetinde bu tarz yorumlar çok görür oldum ki; onaydan sonra çiçek çalınma muhabbeti.. yani çiçek onayda güzel gösterilip yola çıkmadan önce içerisinde çiçek eksiltme ve/veya kötü çiçekler/ufak çiçeklerin konulması vasıtasıyla bir nevi aldatıcılık yapılıyor.
    10. bu olayı son dönemde çok defa duyuyorum çiçeksepetinden alışveriş yapan kişilerden ama hiç bir önlem alınmıyor.

İşin özeti param çöpe gitti arkadaşlar. Herkese duyun duyurun bu çiçek sepeti denen firmadan alışveriş yapmayın.

Hiç bir şekilde teslim edilen siparişin arkasında durmuyor.

Aynı şikayetten defaaten ve farklı kullanıcılar tarafından yapılmış olmasına rağmen hiç bir aksiyon alınmıyor.

Ben artık çiçek sepeti.com kullanmıyorum.

Takdir sizlere ait.

Aşağıda ilgili fotoğrafları da ekledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.