Şimdi Ara

RİVA İSTANBUL İSİMLİ FİRMADAN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Riva İstanbul isimli firma ile alakalı yaşadığım aşırı olumsuz bir deneyimi paylaşmak isterim.

Yorum siz değerli kullanıcılara aittir.

Satın aldığım ürün: Ekru Dokulu Silindir Başlık Ahşap Üç Ayaklı Lambader

Sırayla anlatacağım;

1. Yukarıdaki Lambader'i beğenerek sipariş verdim.
    2. Üstünden 1 hafta civarı geçmesine rağmen kargom yapılmayınca ilgili firmayı ZAR ZOR GÜÇ BELA arayarak ulaştım. Telefonlara bakmıyorlar.
    3. Ürünün üretim aşamasında olduğunu, her ürünün ayrı ayrı kişiye özel üretildiğini falan sallayıp bişeyler uydurdular.
    4. Aramamdan 1 gün sonra ürün acele şekilde kargolandı.
    5. Gelen ürün çöp poşeti gibi bişeye kargolayıp göndermişler. Kargo aşırı özensizdi. Resmen içine atmışlar poşetin. Ne bir bantlama, ne birbirine tutturma yapmışlar. İki parçadan oluşan bir üründü. Ayakları içeren bir kutu ve bağlantı aparatlarını içeren bir kutu gibi düşünün.
    6. Akabinde teslim aldığım ürün, görseldeki üründen farklı idi. Malzeme kalitesi düşük idi.
    7. Gelen ürün ile benim seçtiğim ürünün farklı olduğunu söylediğimde, ürünün web sayfasındaki fotoğrafını değiştirmeyi unuttuklarını, fotoğrafı değiştirmek için hazırlık yapıldığından bahsettiler ve ilk başta zorluk çıkartsalar da ZAR ZOR GÜÇ BELA iade için ikna ettim.
    8. Ürünü iade için kargoya verdim.
    9. Ürün firmaya ulaşmış olmasına rağmen ve aradan 2 gün geçmesine rağmen ürünü iade işlemlerini halen başlatmadılar.
    10. Yine telefonla arıyorum fakat ulaşamıyorum.
    11. Her telefon ile aramamda sürekli bir suçlayıcı tavır ile karşılaşıyorum.

Özetle;

FİRMA REZALET, WEB SİTESİNDE GÖRÜNÜN ÜRÜN İLE SİZE GELEN ÜRÜN FARKLI, MÜŞTERİ HİZMETLERİ REZALET, OPERASYON-LOJİSTİK YÖNETİMİ REZALET

WEB SİTESİNDE BOL BOL ÜRÜN GÖRÜNÜM INSTAGRAMDA 1 MİLYON TAKİPÇİSİ OLMASINA ALDANMAYIN.

GERÇEKTEN PARANIZLA REZİL OLMAK İSTİYORSANIZ BUYRUN TERCİH EDİN.

GERÇEKTEN ÇOK E TİCARET FİRMASI GÖRDÜM AMA BU KADAR KÖTÜSÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM.

SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 4 Haziran 2025; 13:29:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.