Şimdi Ara

Çay dışında zararsız içecek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir kola bağımlısıyım artık bırakayım diyorum bütün gün sürekli birşeyler içme arayışındayım su içmekten karnımdan guluk guluk sesler geliyor ama çay dışında gün boyu 10-20 bardak içilebilecek ucuz yollu zararlı olmayan hiçbişey yok ona da şeker atmazsan tabi. Çayı ne kadar uğraşsamda sevemedim zaten.

Yani koskoca Dünyada 2020 senesinde oturup birşeyler içeyim diyebileceğin bir tek çay var pes doğrusu insanın aklı almıyor.
    Su demeyin zaten damacana gibi su içiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 22 Mart 2020; 19:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlıkla konu ters

• ayran var
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    uyku getiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun vadede kansızlık yapar çay dikkatli ol
  • Meyve suyunun ne zararı var acaba ya da sütün?
  • nick konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var lemonade

• Su Soda Ayran Kahve Çay Süt
    Kahve ve Çay uyarıcı olduğundan çok içmemek lazım, çok sıcak ya da şekerli de içmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Meyve suyunun ne zararı var acaba ya da sütün?
    Hergün 10 bardak meyve suyu yada süt içilir mi? Zehirler adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

uzun vadede kansızlık yapar çay dikkatli ol
    Çay içemiyorum zaten alışayım diye kaç defa demledim maks 1 bardak onu da zorla bitiriyorum.

• Yoğurt iç peynir iç spagetti iç

• 15 senedir kola içmeyen biri olarak (daha önce günde 2.5 litre kola içerdim) alternatifin çok fazla yok.Arkadaşlar yazmış. Neden günde 10 bardak içme isteğin var ona çözüm bulmak zorundasın. Ben nasıl çözdüm. Şiddetli mide ağrısı ve yakın arkadaşım koladan mide kanaması geçirince haliyle asitli içeçeklerden soğumaya başlıyorsun. Zaten uzun bir süre içmeyince hem tadı ve kokusu iğrenç gelmeye başlıyor. Bence ortasını bul. Çayın fazlasıda zarar hem kansızlık hemde tansiyon düşürüyor. Bence soda,su,çay ve kahve hepsini dengelersen içmenin önüne geçersin.
  • Şalgam iç ama her şeyin fazlası zarar

• Günde 5-10 bardak çay dişleri mahveder. Sürekli bir şey içmek zorunda değilsin, bol bol su ve doğal maden suyu tüketebilirsin. French Press alıp filtre kahve yapabilirsin, meyve sıkacağı ile kendi meyve suyunu yapabilirsin ama bunların hepsi günde 5-10 bardak içince insan vücuduna zararlı olur. Aklıma bir tek su geliyor açıkçası.

• Çayında zararı var tamamen zararsız demek yanlış. her şeyin fazlası zararlı dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 22 Mart 2020; 20:2:52 >
  • Maden suyu

• Çay - Fazlası kansızlık yapıyor ciddi bir sorun
    Kola,soda,gazoz vs - Asitli ve katkı maddesi çok (soda dışında ama onun da fazlası zararlı)
    Kahve - İnsandan insana değişir ama fazlası bence gerçekten zararlı. Yüksek kafein içeriyor. Kalp hastalığı riskini artırır.
    Meyve suyu - Hazır meyve suları da çok zararlı. Yüksek şeker ve katkı maddesi içeriyor. Ayrıca cappy canavarı gibi şeylerle karşılaşabiliyoruz
    Şalgam - Hangi mide çok fazla içmeye dayanabilir bilmiyorum ama içinde çok fazla tuz olduğunu okumuştum. Eğer öyleyse o da zararlı.
    Süt,ayran - Sütü bilemem ama bence ayran fazla olarak en içilebilir içecek. Kendiniz yapsanız daha iyi olur. Sütün fazlası sıkıntı gibi.
    Bunun dışında fazla içecek içecekseniz illa ki bence suya limon falan sıkıp için

• Bana göre en sağlıklı içecek portakal suyu.

• Bir şeyi zaten 10 bardak içme.En sağlıklısı sanirım meyve alıp onu sıkıp iç.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.