Şimdi Ara

Çatıya giden anten kablosu nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim binada merkezi uydu sistemi için her daireye uydu giriş prizi koymuşlar lakin bu kabloları çatıda bulamıyoruz. Tesisatı döşeyen ustaya söyledik oda kablo ucunu nereye koydunu unutmuş üstü büyük ihtimal beton ile kapanmış bunu bulma yöntemi var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Diğer ucu bilinmeyen bir kablonun bulunma yöntemi yoktur hocam. Ancak tesisat takibi ve son çıkış noktasının kırımı gerekir ki size çıkaracağı iş ile karşılığında ne kazanacağınız arasında düşünüp kendiniz karar vermelisiniz bunlara değer mi diye.
  • binada enerji bacası yok mu?



    mantıken multiswitch neredeyse onun yakınlarına biryerde toplanıyordur. bizim network kablolarını bulmakta kullandığımız kablo bulma cihazları var biz bili bili deriz. pahalı olduklarına bir elektrikçiden ödünç iste yada çağır derim.



    beton altında kalması çok zor boru filizleri her zaman yüksekte bırakılır.fotoğraf atabilirden yardımcı olmaya çalışırım kablo bulma benim işim kocaman üniversitede hastanede bulamadığımız kablo neredeyse olmadı.





    tabii görmek lazım.işinde ehli bir elektrikçi yardımcı olabilir sizlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta nerye koyduğunu unutmuş ha ben olsam çağırtım o ustayı ya ucları bulur yada çıkan masrafı komple kendisi karşılar . Yada kabloları baştan çeker bu ustanın sorunun .varmı öyle işçilik. bende uyducuyum millete en ufak bir hata yapsak ki kolay kolay hata yapmam insanlık hali olduki en ufak bir hata yaparsam adam hemen beni geri çağırıyor .




    İşte bu insanlara ibret olsun herkes usta olamaz . İşinizi herzaman işin ehline yaptırınız. İşin ucuzuna kaçacam diye daha büyük masraflar çıkartırsınız.






    Yıllar önce bu hataya düştüm güneş enerjisinin sıcak su kazanı damlama yapıyordu. Ama suyuda ısıtıyordu . Sadece dama damlama yapıyordu . Kazanı ucuza degiştirdim adam ucuz fiyat verdi dükkanı yeni açmış bir tesisatçıdı. Kazan degiştikten sonra benim enerji ısıtmaz oldu. Adama soruyorum kış geliyır diyor bendiyorum yav ben 20 yıldır bu evde oturuyorum güneş var su ısınması lazım yok diyor kabul etmiyor adam nuh diyor peygamber demiyor çattım ısıtan enerji ısıtmaz oldu. Bende admın dükkanında adamı dövdüm polis gelid adam şikayetçi olsaydı beni tutuklayacaklardı. Adam şikayetçi olmadı . Sınra gittim yılların tesisatçısını getirdim adam bana dediki bu kazanı senmi taktın şaşkın şekilde hayırdedim usta dedi bu kazan yanlış takılmış hayatta ısıtmaz 50 tlye düzeltirim dedi . Şeytanın gözüne lanet olsun düzelt dedim . Adam düzeltti aynı gün enerjim sımsıcak oldu . Siz siz olun işi ehline yaptırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 19 Şubat 2017; 19:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün çıktım aradım ama bulamadım zamanında bizimkiler üstüne düşmemiş Yoksa ben buldururdum öyle profesyonel olarak yapılan bir tesisat değil zaten 4 daire var. 7 8 sene önce bizimkiler yaptırmıştı binayı o zaman işimize yaramıyordu zaten benimde yaşım küçüktü bizimkilerde üstüne düşmeyince aralarda kayboldu büyük ihtimal

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.