Şimdi Ara

Catalyst 10.2 İle Oyundan Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce bir sorun yaşamazken 10.2 ile NBA 2K10 oynarken atmaya başladı. Sürücüde bir problem mi var?

• evet bugün zaten yenisi yayınlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

evet bugün zaten yenisi yayınlanmış

Nerden ulaşabiliriz.
  • kendi sitesinden
    ati.amd.com
  • arkadaşlar şu an sitede 17 şubatta yayınlanan sürüm mevcut....
  • Yalnız ben HD3870 ve Win XP kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Yalnız ben HD3870 ve Win XP kullanıyorum.
    Malesef xp için herhangi bir düzeltme mevcut değil yada ben göremedim.İsterseniz birde catalyst 10.3 preview (beta) deneyin.Gerçi bu sürüm ile bende Whelman oyununda texture sorunu ve necrovision oyununda ise oyuna hiç girememe sorunu başladı.
  • bu hotfix işime yarayabilir.. ekran kartı ısınmadığı halde bu tip bir uyarı alıyordum..

bazen ekran gidiyor ve reset atmak zorunda kalıyordum..
  • HOTFIX'de bir işe yaramadı... dirt 2'de yine kilitlenme oluyor sorunu çözemedim çıldırıcam walla artık!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bu hotfix işime yarayabilir.. ekran kartı ısınmadığı halde bu tip bir uyarı alıyordum..

4 sene önce aldığım x1600pro dan beri 1 arpa boyu ilerleme yok şu ati de. Hala daha vpu recovery sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

bu hotfix işime yarayabilir.. ekran kartı ısınmadığı halde bu tip bir uyarı alıyordum..

4 sene önce aldığım x1600pro dan beri 1 arpa boyu ilerleme yok şu ati de. Hala daha vpu recovery sorunu

VPU Recovery sorunu sıcaklıktan olur.. bu sorunun sıcaklıkla alakası yok!

• Ben HD4830 kullanıyorum. 10.2 kurduğum zaman görüntü ayarları falan bozuluyo 4 bit oluyo renk kalitesi. Ati sorunlu bir driver çıkarmış
  • Bende de oyundan atma sorunu oldu ama sanırım oyunun kendisinde bir uyum sorunu vardı. Catalyst'ten hiç kıllanmadım. Acaba suçlu Catalyst miydi ki?

Şimdi şüphe kaldı içimde...
  • win7 32 bit 5850 kullanıyorum, 10.2 de şöyle bir sorun oldu bende de, kart yükte değilken gpu 157 memory 300 e çekiliyor, hd film izlerken veya tv izlerken gpu 400 memory 900 e çıkıyor, uygulamayı kapatınca 400-900 değerleri değişmiyor.kart boşta da olsa oyunda yüke de binse değişmiyor 400-900.oyun açsam da değerler sabit kalıyor.bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Catalyst'i kaldırıp sadece sürücü yüklenince bahsettiğim sorun ortadan kalkıyor. kartta ısınma veya oyundan atma gibi bir sorun yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

VPU Recovery sorunu sıcaklıktan olur.. bu sorunun sıcaklıkla alakası yok!

vpu recovery'i kapatın o zaman

• Halen aynı sorun. Nasıl çözücem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Halen aynı sorun. Nasıl çözücem?

10.2' yi kaldırın, güvenli modda driver sweeper programı ile bütün ATI sürücülerini silin. 10.1' i geri yükleyin.
  • quote:

evet bu surucu sorunlu oyunlarda titreme ve vpu recovery hatası var heleki sıcaklık 45 derecedeyken bu hatayı vermesi ilginc
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

vpu recovery'i kapatın o zaman

sorun VPU Recovery deil ki VPU Recovery'i kapatim...

ben sorunu şu şekilde çözdüm: (kendi açmış olduğum konudaki son mesajı buraya ekliyorum -http://forum.donanimhaber.com/m_37512242/mpage_3/f_/key_//tm.htm#38200726 )

"ewt arkadaşlar özellikle dirt 2 ve diğer oyunlardaki ki takılma / kilitlenme / kasılma sorunlarını kökünden halletmiş bulunuyorum.. bu tip sorunu olanda bayağı bir kişi olduğunu gördüm internette.. benimki tamamiyle tesadüfte olabilir bilemiyorum ancak yaptığım şey şu;

Windows 7 Ultimate 32bit ve 64bit'te özellikle kilitlenme sorununu çok yaşadım.. bunun üzerine Vista'ya geçmeye karar verdim.. Vista'ya DX11 desteğinin gelmeside bu kararı almamda büyük etken oldu.. şu anda Vista Ultimate 64bit kullanıyorum ve ekran kartı sürücümde kartın kutusundan çıkan ATI'nin 8.01 driverı.. driver güncellemesi yapmadım ve şu anda hiçbir oyunda sorunum yok..

şimdi keyfim yerine geldi.. Windows 7'de takılma / kilitlenme sorununun sebep olduğu şeyi bilmiyorum.. ancak bu şekilde donanımsal bir sorun olmadığını görmüş oldum ve inanılmaz rahatladım.. önceden Windows 7'de oyuna girip daha 1 etap geçmeden kilitlenen sistem şimdi ayarlar HIGH'da, AA 8x açıkken 3.5 saat boyunca çatır çatır çalıştı.. sanırım ya Windows 7'nin ufak tefek sorunalrı var ya da ATI'nin bu konu ile ilgili bir hotfix yayınlaması gerekecek.. son 3-5 gündür bu tip konularla ilgili 10 tane sorun okuduysam 9'u Windows 7 kaynaklıydı..

sadece bilgilendirmek istedim.. tekrarlayım, sorusu olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum ekran kartı konusunda.. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Mart 2010; 14:33:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.