Şimdi Ara

Cataclysm : Arkeoloji Önizleme !!!111!!!11!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Cataclysm : Arkeoloji Önizleme !!!111!!!11!!!

Archaeology Önizleme
    Uzun bir aradan sonra arkeoloji ön incelemesinin zamanı geldi.

Archaeology Ödülleri
    Direkman herkesin merak ettiği konuya atlayalım ; ödüller ! Ödüller arasında epic silah ve zırhlarla birlikte bazı kozmetik itemlar da bulunmakta.

1. Bind on Account Epic Itemlar
    Evet EPIC! Liste tam olmayabilir, tekrar yazıyorum bu bilgilerin çoğu beta clientten çekilmiş bilgilerdir.

Aşağıdaki itemların tamamı Bind on Account.

lvl Type Spec Slot Item
    359 Sword Melee.DPS 2-Hand Zin'rokh, Destroyer of Worlds
    359 Sword Melee.DPS 1-Hand Scimitar of the Sirocco
    359 Staff Spell Spirit 2-Hand Staff of Ammunae
    359 Staff Spell 2-Hand Staff of Sorceror Thane Thaurissan
    359 Finger Spell Finger Ring of the Boy Emperor
    359 Trinket Spell Trinket Pendant of the Scarab Storm
    359 Trinket Healer Trinket Tyrande's Favorite Doll
    105 Mail Phys.DPS Head Headress of the First Shaman
    67 Cloth Spell Chest Queen Azshara's Dressing Gown

Daha fazlası için :http://wowgunce.blogspot.com/2010/09/cataclysm-arkeoloji-onizleme.html#ixzz0zVH88yV7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 14 Eylül 2010; 22:30:39 >

• ooo eski epic itemleri oyuna güçlü bir şekilde tekrar eklemişler sanırım bundan sonra herkes arkeoloji olan bir alt char kasar

Zin'rokh, Destroyer of Worlds

hastasıyım bu silahın

• http://www.youtube.com/watch?v=j21id4qVBhI&feature=player_embedded

Güzlemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

http://www.youtube.com/watch?v=j21id4qVBhI&feature=player_embedded

Güzlemiş.

taş kağıt makas olayı benim çok hoşuma gitti :)

• tam olarak anlamadım.bu yaptıgımız arkeolojık kazılar sonucu levelımızı artırıoruz ama bu kazı alanlarını harıtada nasıl goruoruz ayrıca yaptıgımız kazılardan elde ettıgımız tarıhı kalıntılar ne ıse yarıor? sadece muzeye falan mı satıoruz? bır de mesajında belırttıgın ıtemlerı nasıl yapıoruz? yanı recıpelerı falan nasıl elde edıoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

tam olarak anlamadım.bu yaptıgımız arkeolojık kazılar sonucu levelımızı artırıoruz ama bu kazı alanlarını harıtada nasıl goruoruz ayrıca yaptıgımız kazılardan elde ettıgımız tarıhı kalıntılar ne ıse yarıor? sadece muzeye falan mı satıoruz? bır de mesajında belırttıgın ıtemlerı nasıl yapıoruz? yanı recıpelerı falan nasıl elde edıoruz?

Sanmıyorum recipe falan bulunacağını. Muhtemelen Battered hilt questleri gibi ilk önce arkeoloji yaparken Atıyorum Zin'rokh, Destroyer of Worlds a ait bir parça çıktı. Buna tıklayınca bir görev verir, Chain i tamamlarsın vesair. Öyledir yani. Arkeoloji'yi kasmak içinde tahminen Düşük lvl ken gördüğümüz Yıkılmış Night Elf binaları, Maraudon u mesela her yere arayabileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: celades

tam olarak anlamadım.bu yaptıgımız arkeolojık kazılar sonucu levelımızı artırıoruz ama bu kazı alanlarını harıtada nasıl goruoruz ayrıca yaptıgımız kazılardan elde ettıgımız tarıhı kalıntılar ne ıse yarıor? sadece muzeye falan mı satıoruz? bır de mesajında belırttıgın ıtemlerı nasıl yapıoruz? yanı recıpelerı falan nasıl elde edıoruz?

Sanmıyorum recipe falan bulunacağını. Muhtemelen Battered hilt questleri gibi ilk önce arkeoloji yaparken Atıyorum Zin'rokh, Destroyer of Worlds a ait bir parça çıktı. Buna tıklayınca bir görev verir, Chain i tamamlarsın vesair. Öyledir yani. Arkeoloji'yi kasmak içinde tahminen Düşük lvl ken gördüğümüz Yıkılmış Night Elf binaları, Maraudon u mesela her yere arayabileceğiz

görevden ziyade sslerden ve videodan anladığım kadarıyla parçayı bulunca o parçaya ait olay direk arkeoloji paneline ekleniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkeoloji mesleğini öğrendikten sonra Mapimizde (mini değil normal map)kürek işareti çıkıyor mesela kalimdordasın kalimdordaki kazı yerleri mapte kürek ile işaretlenmiş şekilde duruyor.her haritada sanırım 2 tane yer var level a göre spawn oluyorlar mesela 30 levelsın kalimdordasın sana 30 level bölgelerindeki kazı alanın işaret ediyor 80 levelsın azeorth northrend outlanddaki kazı alanlarını gösteriyor. Meslekte level atladıkça tabi daha iyi itemler bulma olasılığı artıyor tabi kazı alanlarının bereketide :D ayrıca arkadaşın dediği gibi gereksiz bile olsa bulduğun parçalar genelde biryere ait oluyor ve senden istenen ne kadarsa onu bulup solve(çöz, çözümle artık ordaki anlamı) tuşuna bastığında onları birleştirip yeni item haline getiriyor. (bir yere ait derken night elf highborne ırkına özgü 30 parça bul dio altındada solve tuşu var bulunca tıklıyorsun yeni item çıkarıyor meslek level atlıyor)
  • önceden kimsenin ugramadıgı mekanlar artık 80 level akınına ugrayacak.. umarım 2 günde komple azerothu kazıp yine dalaranda afk kalmayız :) biraz zor ve zahmetli olur..
  • epik itemler ha kulağa hoş geliyor...
  • Epic eşyalar için birtakım parçaların yüksek lvl dungeonların içinde olacağını düşünüyorum,sereserpe orta yere dağıtmazlar normal mapte büyük ihtimal.
  • Muhtemelen öyle olur _AMADEUS_

Bir de birşeyler duydum ama araştırmadım bilmiyorum. Ahn'Qiraj Cataclysmde geri mi dönüyor level 85 olarak?
  • Öyle bir söylenti bende okudum ama net bir bilgi yok şimdilik,nostalji iyidir,gelsin hoşgelsin.
  • AQ20 catada 10 man raid olucakmış
    yukarıda bir arkadaş sordu video sonundaki tanarisin altındaki uldum

AQ20 is a 10-player raid in Cataclysm
    ZG is being removed as a L60 raid. Havent heard anything about AQ20 though.
    AQ20 has been converted to a 10 player raid

http://blue.mmo-champion.com/t/26560501163/guild-achievements-for-classic-dungeons-raids/ en alt kısımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasinlblade -- 15 Eylül 2010; 13:34:11 >
  • molten core ve blackwing lair geri gelmeli 25 man olarak
  • Blackwing Descent geliyor galiba yine, Nefarian son boss.

Molten Core ve BWL bence kesinlikle level 85 dungeon olmayacaklar, çünkü adamların söyledikleri guild achievementlar arasında BWL ve MC yaparak aldığımız 2 tane legendary var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Blackwing Descent geliyor galiba yine, Nefarian son boss.

Molten Core ve BWL bence kesinlikle level 85 dungeon olmayacaklar, çünkü adamların söyledikleri guild achievementlar arasında BWL ve MC yaparak aldığımız 2 tane legendary var.

Level 85 olarak 60 raidlerini yapmakta ne var ki? öyle guild achievement mı olur? millet solo atıyor ragnarosa şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 15 Eylül 2010; 13:43:27 >
  • Yok ondan bahsetmiyorum ben. MC ve BWLden şu anda düşen itemlarla legendary yapabiliyorsun. Guild achilerden biri de bu legendarylere sahip olmak (yani bu legendarylere sahip olan üyelere sahip olmak). O açıdan diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Yok ondan bahsetmiyorum ben. MC ve BWLden şu anda düşen itemlarla legendary yapabiliyorsun. Guild achilerden biri de bu legendarylere sahip olmak (yani bu legendarylere sahip olan üyelere sahip olmak). O açıdan diyorum.

onlarla ilgili de geçen bi haber yazmıştım, ve ısrarla tüm legendarylerin yeni alınması gerektiğini söylemiştim
    blizzard kararından geri dönmüş, eski legendaryler de sayılacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.