Şimdi Ara

Cat Bot 190 Lira (n11.com) - Kuponlar ile daha ucuza gelebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caterpillar için iyi bir fiyat sanırım. Yorumlarda orjinalliği kesin değil falan gibi şeyler yazılmış ama değerlendirilebilir.

Farklı renk ve beden seçenekleri var.
    Link:http://urun.n11.com/erkek-bot/cat-erkek-bot-ucretsiz-kargo-P88872333

• Bazen ayakkabılarda %20 indirim oluyor 150 lira civarına gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waterproof ozelligi olmayan modeller bunlar alirken bunu goz onunde bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bunu mağazada gördüm 290 dediler gittim Flo'dan Lumberjack Shell Waterproof botu 169TL'ye aldım, iyiki de almışım tavsiye ederim.

Burada da varmış.
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-su-gecirmez-waterproof-outdoor-bot-P79773179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Ocak 2016; 12:57:04 >

• Catler su kaçırıyor alanlar gözönünde bulundursun.. 3 yıldır kullanıyorum çok sağlam ama yoğun yağışlarda su alıyo nubuk olduğundan belkide...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubatı bekleyin bot almak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Şubatı bekleyin bot almak için...

az daha bekleyip yazın daha uygun fiyatlara da alınabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    O kadar beklemeye gerk yok, zaten yılbaşı öncesi botlar çekler vs. nerdeyse yarı fiyatına mal ediliyordu(Cat botları 175 tl ye mâl oluyordu, şuan 299 tl meselâ)
    Şuan çek indirim muhabbeti bitti ama şubatta seri sonu indirimleri olacak yüzde 30-50 civarı, o zaman alınabilir...
    Şuan ayağımdaki botu sezonunda 170 lirayken, hatta ocak ortasından 170 liraya alan arkadaşımdan 15 gün sonra 105 liraya almıştım...
    Bir insan ihtiyaçlarını belirler sonra da uygun fiyata buldun mu ürünü alır, ihtiyaç duyduğun anda almaya kalkarsan her türlü zararlı çıkarsın...
    Ha yaşın küçüktür, gelişme çağındasındır uzun dönem birşey alamazsın orasını anlarım
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    dostum şubat ayından sonra kış bitiyor zaten :D
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    Valla iç anadoluda şubatta bitmiyor hatta yeni başlıyor sayılır, zamanında Çorumda mayısta kar görmüş biri olarak söylüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Dün bunu mağazada gördüm 290 dediler gittim Flo'dan Lumberjack Shell Waterproof botu 169TL'ye aldım, iyiki de almışım tavsiye ederim.

Burada da varmış.
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-su-gecirmez-waterproof-outdoor-bot-P79773179

bu bot guzelmıs flo da denemek lazım ındnırım olunca da n11 den alayım

bana cat botu orjınal gıbı gelmedı

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Dün bunu mağazada gördüm 290 dediler gittim Flo'dan Lumberjack Shell Waterproof botu 169TL'ye aldım, iyiki de almışım tavsiye ederim.

Burada da varmış.

Bende flo nun sitesinde görmüştüm. Cok iyi duruyo. Hosuma gitti, Rahatlik bakimindan nasil. Normalde 41 giyiyorum, kalip nasil?.. Bu arada güle güle giyin.

• Bu elitbrands ve bir magazasi daha var n11 de marka olarak kaliteli urunler satsalarda aldigim hic bir urun memnun etmedi adidas adidas gibi degil puma puma gibi degil. Orjinal heralde ama kusurlu serlerileri mi buluyorlar napiyorlar cok daha dayaniksiz ve konforsuz cikiyor urunleri.

• Merhaba.
    Yeşil Kundura' da Yeşil markalı ürünlerd %30 indirim var.
    Su çekmesin istiyorsanız postallarını Türk Ordusunun kullandığını hatırlatırım.
  • n11 ilk açıldıgında enparayla timberlandi 190 cati 90 a almıştım hey gidi n11 hey :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu CAT botları almayın artık be, cidden NB gibi oldu botta CAT spor ayakkabıda NB tiksiniyor insan artık herkeste olunca ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingu81
    Bende flo nun sitesinde görmüştüm. Cok iyi duruyo. Hosuma gitti, Rahatlik bakimindan nasil. Normalde 41 giyiyorum, kalip nasil?.. Bu arada güle güle giyin.

Flonun sitesinde de var:http://www.flo.com.tr/Lumberjack-A3323071-Koyu-Gri-Erkek-Bot.html
    20TL indirim kuponu ile uygun fiyata alabilirsin. @ultraslanonur

Rahatlık olarak gayet iyi sadece su geçmemesi için yapılan dil kısmının kenarındaki uzun perdeler sıkıntı verebilir, ayağıma fazla değiyormuş gibi geliyor ama daha tam alışmadı normal diyebilirim. Ben de 41 giyiyorum ama bu ayakkabıda 42 numara ile daha rahat ettim ve 42 aldım.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Yeni üyeliğe indirim kodunu hemen vermiyor sanırım, bana gelmedi?
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyorum mağazadan deneyerek aldım
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    geçen sene n11 den 109 TL ye almıştım bu botu. İlk sene iyiydi fakat bu sene ciddi anlamda su aldı. toplamda geçen sene 15 -20 gün giymişimdir maksimum.
    Hava almadığından ayakları çok terletiyor ki normalde hiç terlemez ayaklarım. Dış yüzeyi de değişik bir maddeden yapılmış herhang bir leke olursa çıkarması kolay olmuyor. Ben tavsiye etmem, outdoor bot alacaksanız biraz daha para vermek lazım. Lumberjack Türk'lere satıldıktan sonra eski kalitesi kalmadı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.