Şimdi Ara

Cat Bot 190 Lira (n11.com) - Kuponlar ile daha ucuza gelebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alacaksanız 3 kuruş fazla para verip greyder bot alın sapasağlam ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: pingu81
    Bende flo nun sitesinde görmüştüm. Cok iyi duruyo. Hosuma gitti, Rahatlik bakimindan nasil. Normalde 41 giyiyorum, kalip nasil?.. Bu arada güle güle giyin.

Flonun sitesinde de var:http://www.flo.com.tr/Lumberjack-A3323071-Koyu-Gri-Erkek-Bot.html
    20TL indirim kuponu ile uygun fiyata alabilirsin. @ultraslanonur

Rahatlık olarak gayet iyi sadece su geçmemesi için yapılan dil kısmının kenarındaki uzun perdeler sıkıntı verebilir, ayağıma fazla değiyormuş gibi geliyor ama daha tam alışmadı normal diyebilirim. Ben de 41 giyiyorum ama bu ayakkabıda 42 numara ile daha rahat ettim ve 42 aldım.

botu bgn denedım gayet guzel sıyah sarı ıplı olanını alacagım flo dan alacaktım ancak numarası yoktu 42 normal o da tam oldu dıger renkte n11 de felan daha uygun olursa kacırmayın derım

veya daha uyguna alma yolu var mı?

• Merhaba botu Floya iade ettim, sağ tekinde dikiş kusuru vardı ve su geçirmemesi için olan perdelerin büküm kısmı ayağıma vuruyordu. 42 numara bana tam oluyordu, şimdi aynı ürünü internetten uygun fiyata arıyorum. Bulursanız beni de bilgilendirin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Merhaba botu Floya iade ettim, sağ tekinde dikiş kusuru vardı ve su geçirmemesi için olan perdelerin büküm kısmı ayağıma vuruyordu. 42 numara bana tam oluyordu, şimdi aynı ürünü internetten uygun fiyata arıyorum. Bulursanız beni de bilgilendirin :)

tamamdır hocam :) bakalım n11 de uyguna denk gelırse ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

alacaksanız 3 kuruş fazla para verip greyder bot alın sapasağlam ayakkabı

Kesinlikle katılıyorum.. Aynı konuya değinecektim..
  • Catler cok da matah botlar degiller. 2006-2008 arasinda 2 yil Cat giydim taban bildigin 2'ye ayrildi. Iyi para verip almistim Erzurum'un kisini bilmeyen yoktur; ancak 2 yil sonra bu sekilde olmasi bir daha Cat'e o kadar para vermemem gerektigini gosterdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl alacaksanız 5 kuruş fazla verip Harley alın.3Yıl oldu alalı bir gram çökme yok.Kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sarı takoz botlardan ziyade farklı botlar ve kışlık ayakkabıya yönelmek daha mantıklı yarım bot diye geçiyor hem giydiğiniz elbiselerle daha uyumlu hemde tasarımları guzel.

Mesela http://www.zizigo.com/caterpillar-session-siyah-botcizme-013m070213aw
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.