Şimdi Ara

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
967
Cevap
0
Favori
48.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • castlevanıanın tarıhıne bakarsanız eskı oyunlarından vıdeolar ızlersenız o gowdakı zıncırle vurmaların o atmasferın castlevanıadan cakma oldugunu anlarsınız
     CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)
    http://www.gametrailers.com/video/gc-09-castlevania-lords/54474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 14 Eylül 2009; 21:33:16 >

• grafiklere bak
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Guzel oyundur castlevania bu serisi de denemeye degerdir diye dusunuyorum.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• psp de castlevania dracula x i oynuyorumda baya bir elimde bırakamamısımdır
    hala durur psp de zor bir oyundur kendileri
  • Gow'un yapımcıları daha G-o-w harflerini öğrenirken Castlevania oyun dünyasında fırtınalar estiriyor ve oyun dünyasının gidişatını değiştiriyordu. Gow iyidir güzeldir ama Castlevania ismi Gow'u kimse kusura bakmasın ezer beyler. Castlevania'dan bahsediyoruz yılların eskitemediği bir efsane arkadaşlar.

Kimse cıkıpta sakın Gow'a laf söyleme gibi olaylar yapmasın. Sadece Castlevania isminin bahsi geçen birçok oyundan daha köklü olduğundan bahsediyorum. Hani bazı isimler vardır kıyaslanamaz ve başka bir noktadadır işte Castlevania'da oyun dünyasında budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 14 Eylül 2009; 22:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Gow'un yapımcıları daha G-o-w harflerini öğrenirken Castlevania oyun dünyasında fırtınalar estiriyor ve oyun dünyasının gidişatını değiştiriyordu. Gow iyidir güzeldir ama Castlevania ismi Gow'u kimse kusura bakmasın ezer beyler. Castlevania'dan bahsediyoruz yılların eskitemediği bir efsane arkadaşlar.

Kimse cıkıpta sakın Gow'a laf söyleme gibi olaylar yapmasın. Sadece Castlevania isminin bahsi geçen birçok oyundan daha köklü olduğundan bahsediyorum. Hani bazı isimler vardır kıyaslanamaz ve başka bir noktadadır işte Castlevania'da oyun dünyasında budur.

Aynı şekilde katılıyorum yaşı birazdaha küçük olanlar bilemez tabi

grafikler çok hoş oyununda inşallah kısa olmaz şöyle doya doya oyun oynayamadım 2009 yılınca ümidim 2010 yılında doya doya oyun oynamak

• ben anlamıyorum neden tartışıyoruz...gow da castlevania çok güsel gözüküo...sonuçta ikisini de oynicaz...ama içim Castlevania: Lords of Shadow oyununa içim daha çok ısındı...e3 videosu zaten yetti...
    Ama olsun iyi bir oyuna benziyor.
  • bu oyunmu gowun cakması yoksa gowmu bunun çakması yapmayın arkadaslar belki burdaki herkezden daha yaşlı bu oyun bu oyunu hayatım boyunca unutmam...

psn:oldboyico
  • nedense fps disindaki oyunlar beni etkilemiyor bana fnr4 cod 4 ve cod6 verin baska bir sey istemem

Orijinalden alıntı: konsoldede

nedense fps disindaki oyunlar beni etkilemiyor bana fnr4 cod 4 ve cod6 verin baska bir sey istemem

Hocam sen bi MAG a bak o zaman.Senin için birebir.Bide bu oyun çok can yakacak.Grafiklere bakınca oha felan oldum yane.
  • OGZ bu ayki sayıda yapımcısının ağzından gow gibi bir hite benzetilmek hoşuma gidiyor dediğini okuyabilirsiniz...Ama castlevania kendine has konusu karakterleri olan bir oyun olmasına rağmen bu oyunda hiç seriye bakmamış olanlar için bile çekici bir oyun yaptıklarını söylüyor....Böyle söyleyipte başarılı olan görmedim...Hem eski takipçileri kızdırırlar genelde,hemde yeni dahil olanlar bir şey bulamaz...Orta şekerli bir aksiyon olur kanımca....

hemen silip attınız GOD OF WAR bu yaw

• Amma yüklenmişsiniz adamlara, bilmiyor olabilirler, zaten oyunu yemiş yutmuşler dede oldu bu piyasada Hiç unutmam gameboy'uma almıştım ilk orada tanıdım. O zaman için deli oyundu. Sonra bir dünya versiyonu oldu konsollarda. Bu iyi bir yapıma benziyor.
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD &amp; 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cborg Ninja

castelvania eski bir oyun olabilir ama gow gibi 3boyutlu o kalitede bir oyunu yok o yüzden gow çakması

Oyun hack&slash türünde olacak sence normal değil mi benzemesi. O zaman God of War'da ondan önce çıkmış olan Dmc ve Ninja Gaiden'nın çakması hemde halis mulis çakması. Hack&slash türünün konsepti ve oynanışı bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 15 Eylül 2009; 10:08:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: Cborg Ninja

castelvania eski bir oyun olabilir ama gow gibi 3boyutlu o kalitede bir oyunu yok o yüzden gow çakması

Oyun hack&slash türünde olacak sence normal değil mi benzemesi. O zaman God of War'da ondan önce çıkmış olan Dmc ve Ninja Gaiden'nın çakması hemde halis mulis çakması. Hack&slash türünün konsepti ve oynanışı bellidir.

ninja gaiden ve dmc yekimse çakma demez onlar kendilerine özgü ikisininde3 havası farklı ama bu oyunun gameplayleri ss laı bana gow u andırıyor ok

Ayrıca daha nasıl bir oyun olduğunu bile görmeden oynamadan gow gibi bir efsaneyi ezer falan diyemezsiniz

• gow temelde dmc ile aynı rayda. kim neyin çakması o zaman? ayrıca madem çakma lafı ortaya çıktı, ilk çıkana bakılır. tüm fpsler wolfenstein çakmasıdır o zaman... çakmalık oyunun iyiliğine kötülüğüne göre de olmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.