Ne kadar disiplinsiz olursa olsun şu anki kadroya direkt girerdi.İnanılmaz severdim kendisini.Son yıllarda Türkiye'ye gelen tekniği en yüksek oyuncuydu belki de.Futbolunu oynadığında seyredene zevk veren bir oyuncuydu.Keşke yaşı yine 28 olsaydı da şu takıma geri dönseydi
ve yine bir lincoln konusu...
O değil de Keita olacaktı bu kadroda
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
O değil de Keita olacaktı bu kadroda
abovvv hemde ne olcaktı
aylık lincoln konusu heray açılmazsa olmaz Keşke Karekterli olsaydı Keşke Yaşı genç olsaydı keşke keşke keşke
quote:
Orijinalden alıntı: canerer
aylık lincoln konusu heray açılmazsa olmaz Keşke Karekterli olsaydı Keşke Yaşı genç olsaydı keşke keşke keşke
Karakteri ile ilgili bir sorunum yoktu benim.Az gaz verince takır takır oynuyordu.Keşke gene gelse de coştursa bizi.TT Arena'da sadece gol rekoru kırılırdı.
gelmez olum artık bu adam , getirmezler yada..bende çok severdim ama yapcak bişey yok
Orta saha
Felipe Melo - Elano - Lincoln
ah ulan ah...
Melo yirtinir durur top kapar... Elanoda top dagitir, Lincoln de kritik paslar atar.
Hadi bide forvete Jardel koyalim.
Bu fantazi bana bi 1 hafta yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Orta saha
ah ulan ah...
Melo yirtinir durur top kapar... Elanoda top dagitir, Lincoln de kritik paslar atar.
5-1-4 oynarız sonra
yanlız şu 2. videoda ne kadar kasap defans oyuncularımız olduğunu görebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Orta saha
ah ulan ah...
5-1-4 oynarız sonra
o 1 Felipe Melo olduktan sonra 0 1 0 oynasakta maclarda her zaman ustun oluruz
Keşkelerle avunur oldunuz
Allah korusun.
biri beni mi çağırdı?
Disiplinsiz falan filan diyenlere söylüyorum, yere göğe sığdıramadığınız Hagi çok mu disiplinliydi? Erol Ersoy'un yüzüne tüküren, üzerine yürüyen adam... Gheorghe Hagi değilmiydi?
Galatasaraya gelmiş geçmiş en teknik, en iyi futbol oynayan-oynatan, izlerken en çok zevk aldığım futbolcu tabi ki Cassio Lincoln'dür. Daha sonra Jorge Felipe'dir. Milan Baros gol kralı olduysa tabiki o sezon 11 asist yapan ve asist kralı olan Lincoln sayesindedir.
Özledim lan şimdi adamı. Şaka maka Keita ile birlikte oynamasını çok isterdim.
quote:
Orijinalden alıntı: 10.Lincoln
biri beni mi çağırdı?
[simage][/simage]
Disiplinsiz falan filan diyenlere söylüyorum, yere göğe sığdıramadığınız Hagi çok mu disiplinliydi? Erol Ersoy'un yüzüne tüküren, üzerine yürüyen adam... Gheorghe Hagi değilmiydi?
Galatasaraya gelmiş geçmiş en teknik, en iyi futbol oynayan-oynatan, izlerken en çok zevk aldığım futbolcu tabi ki Cassio Lincoln'dür. Daha sonra Jorge Felipe'dir. Milan Baros gol kralı olduysa tabiki o sezon 11 asist yapan ve asist kralı olan Lincoln sayesindedir.
Hepimiz aynı adamı seyrettik, sen nasıl bir hayranlıkla seyrettin de bu sonuçlara ulaştın hayret.
Lincoln'e teknik,oynayan,oynatan,zevk veren futbolcu demek bunu gerçekten yapan adamlara yapılmış büyük bir saygısızlıktır.Bir futbolcuyu değerlendirirken kriterleri iyi belirlemek lazım. Herkesin dediği gibi futbolcu gece klübüne gitmeyecekmiş,evinde oturacakmış,efendi olacakmış falan bunlar yalan.
İyi futbolcu olmanın birinci kriteri iyi bir fizik gücüne ve kondisyona sahip olmaktır.Bu olmazsa olmazdır, istediğin kadar karakterli disiplinli bir adam ol eğer fizik kondisyonun iyi değilse bir hiçsin futbolda (Ki zaten bu kavramlar bağıntılı, futbolda disiplin demek düzenli ve yoğun bir antreman yapmak demektir.).Lincoln denen adam bir futbol maçını bir kaç maç hariç en fazla 50 dakika oynayabiliyordu, üstüne ikili mücadelelerde ilk düşen adamdı kendisi.Bizdeki kariyerinin hüsran olma sebebi de budur, adam gibi idman yapmazsan dünyanın en teknik adamı olsan da kar etmez.O yüzden Hagi ile kıyaslarken iki adamın sahadaki hallerini karşılaştırırsak Lincoln Hagi'nin yanında Fatma teyzenin kızı Ayşegül gibi kalır.
Hagi'nin hakeme tükürmesi neden ? Adam maçlara acayip konsantre ve sadece futbolu düşündüğü için. İyi bi hareket değil tabi ki.! Haginin olayları genelde hakemlerle olurdu. İdmana zamanında çıkar, izninden zamanında döner, alemlerle işi olmazdı.
Ayrıca lincoln gelse bile fatih terim onu floryadan içeri sokmaz. İyi oyuncu eyvallah ama kişiliksiz herifin biri. Disipline gelemeyen oyuncuyu fatih terim ne yapar biliyoruz