Şimdi Ara

Casper Via'mı General Mobile discovery'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez akıllı telefon kullanıcam ve aklımda iki marka var casper via a3216 ve discovery iki arkadaşım casper kullanıyolar ve çok memnunlar telefonu incelediğimdede gerçekten o telefonda beni çeken bişeyler olduğunu gördüm ve aslında ilk kararım oydu tam ertesi gün telefonu alcaktımki internette discoveryi gördümözellik bakımından casperdan üstün herkes tavsiye ediyo ama ben bi türlü ısınamadım telefona neden bilmiyorum ama marka güvenim yok gmd nin teknik servisinin iyi olmadığını duydum ama casper bu konuda iyi yorumlar alıyo lütfen bana yardım edin discovery mi caspermı gönlüm casperı al diyo ama aklımdada discovery var Yardımcı olun lütfen

• Tolgarslan kullanıcısına yanıt
    Casper Via'nın kasa kalitesiyle ses kalitesi daha iyi. General Mobile Discovery ise daha hızlı bir işlemci, daha hızlı bir grafik işlem birimi ve daha yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip. Oyun oynamayacaksan Casper Via al. Ayrıca Casper daha düşük çözünürlüklü ekrana ve daha büyük bir pile sahip olması nedeniyle teoride pilinin daha uzun gitmesi gerekir. İkisinin de 16 GB dahili hafızalı modelleri var.

Ancak Oyun ve web browsing performansı birinci öncelik ise GM Discovery ezer.

Fotoğraf ve video performansı konusunda yorum yapamayacağım, iki telefonun bu özelliklerini karşılaştırma imkanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Ekim 2013; 2:01:15 >
  • Oyun oynarım ama yani öyle bazıları gibi en iyi şekilde oynayım takıntım yok telefon kasma yapmasın sağlam olsun 2 sene gitsin yeter nedense bi türlü kanım ısınmıyo Gm discovery e siz olsanız hangisni seçerdiniz ?
    Üst düzey oyunlarda Casper kasar. kasmasın diyorsan General Mobile Discovery alacaksın. Ben olsam GMD 16 GB alırım. Ancak sağlamlık konusunda Casper daha iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Ekim 2013; 2:04:28 >
  • Aslında Discovery kafama yatıyo hem daha ucuz ama malzeme kalitesi ve markaya güvensizliğim işi bozuyo. sizce arayüz görünümü olarak yani telefonun kullanışı olarak hangi telefon casperı inceleme fırsatım oldu discoveryide videolarda gördüm ama telefon biraz itici geldi
    Casper'ın arayüzü stock androide yakın, neredeyse Nexus ile aynı arayüz var. General Mobile Discovery'de biraz daha özelleştirilmiş bir arayüz var. İkisi de android olduğundan kullanımda fazla bir fark yok. Ancak GMD daha hızlı çipseti nedeniyle haliyle daha hızlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Ekim 2013; 2:07:10 >
  • Bilmiyorum neden ama GMD de bi süre sonra büyük sorunlarla karşılaşırım gibime geliyo aslında almak istiyorum ama bi iticilik var abi telefonda nedendir çözemedim :D bana kesin bişey söyleyin al pişma olmuycaksın deyin bi şekilde ikna edin beni ya :D şimdi casperı alıpta sonradan pişman olmaktan korkuyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Etrafımda alıp kullanan oldukça fazla arkadaşım var. Telefondan fazlasıyla memnunlar. Ancak herkes memnun olacak diye bir şey yok. Alırsın bozulur, sorun çıkartır. Bunlar her türlü elektronik cihaz için ihtimal dahilinde. Ben illa şunu al diyemem. En iyisi marketlerde iki telefonu da eline al, ayrıntılı olarak kurcala incele. Hangisi içine sinerse onu al. Sonuçta sen karar vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Ekim 2013; 2:14:24 >
  • Haklısın casper kullanan arkadaşlarımda forumdakilerin aksine hiç ısınma gibi sorunların olmadığını söylüyolar tek korkum pişman olmak. yoksa casper çok güzel bi telefon arka kapakları da çok hoşuma gidiyo belkide bundanmı almak istiyorum çözemedim ama bu iki telefonun özelliklerinin birbirine çok yakın olduğunu biliyorum discoverynin androidi yüksek bide çözünürlük olması lazım bu discovery iyi patladı yani herkeste var maşallah siz olsanız hangisini kullanırdınız çok soru sordum ama kusuruma bakmayın
    Ben olsam daha hızlı çipseti ve daha yüksek çözünürlüklü kaliteli ekranı nedeniyle General Mobile Discovery alırım.
  • Çok sağolun telefona ısınmaya başladım sizin sayenizde herhalde benimde tercihim discovery olcak inş bi sorun olmaz
  • Merhaba arkadaşım ben Özşanaldan Casper VIA a3216 aldım.İşte kefil işlemleri falan telefon yarın geliyor.Senin için telefona bir göz atacağım.Bence çok hoş bir telefon Casper.Hem 16 gb hafızası var GM D nin 4 gb hafızası var (Daha yüksek hafızası olanlar var mı bilmiyorum).Bence çözünürlük o kadar bartılacak birşey değil.Casper in başına bir şey geldiğinde servisi 1 haftaya düzeltip gönderiyorlar telefonu.Ama General Mobile 1 ay a kadar gönderiyor.Hoparlör benim için önemli.Hoparlör olarakta Casper önde.Ama sen GM D almışsın hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın.Ama hala değiştirme şansın varsa bir Caper al.

• Çöp telefona hoparlörü iyi diye 1000 tl ver diyenler olmuş, bakma onlara. Al gmdyi bak keyfine. Casperin asla hiçbir ürünü alınmaz, bilgisayarları da kazıktır telefonlarını da gördük kazık. Adamların tüketiciye sokma prensibi var.

Daha kötü özelliklerdeki telefona 1000 tl vermek enayinin işidir, net.
  • Ben tercihimi discovery den yana kullandim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd tokatlar
  • v4 ü kastediyorsan discoveryden teknik açıcan iyi fakat o özelliklere o değerde olmayacak bi telefon . discovery den 300 tl pahalı ama 300 tl lik bi artısı yok bu durumda discovery almak daha mantıklı ... zaten yeni modeller çıkınca kimse bunun kıyaaslamasını bile yapamayacak direk GM diyecek
  • İmzamdada olduğu gibi discovery kullaniyorum ve ikilemde kalan arkadaşlara tavsiyem discovery tek geçer bir an bile dusunmeyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.