Şimdi Ara

★★ Casper VIA A1 (Ana Konu & Kullanıcılar Kulubu★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
10
Favori
94.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonlar'la ilgili bir gelişme varmı casper yeni modeli m3 bile Android 7 ile piyasaya sürüldü bizde hala ses yok böyle bir telefon her türlü güncelleme yi rahat alabilir neden yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır mı bu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Alınır mı bu telefon

beklentine bağlı.
    ha tabii güncelleme gelmezse ileride özellikle bankacılık uygulamalarında ve güvenlik açısından sıkıntı yaşarmıyız bilemem. onun dışında hızlı bi telefon. aç konuş, internete bağlan sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

Arkadaşlar telefonlar'la ilgili bir gelişme varmı casper yeni modeli m3 bile Android 7 ile piyasaya sürüldü bizde hala ses yok böyle bir telefon her türlü güncelleme yi rahat alabilir neden yapmıyorlar

neden yapmıyorlar kendilerine sormayı denedin mi.?
    bence bol bol hatırlarını sormamız için.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslanbedirhan35

quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

Arkadaşlar telefonlar'la ilgili bir gelişme varmı casper yeni modeli m3 bile Android 7 ile piyasaya sürüldü bizde hala ses yok böyle bir telefon her türlü güncelleme yi rahat alabilir neden yapmıyorlar

neden yapmıyorlar kendilerine sormayı denedin mi.?
    bence bol bol hatırlarını sormamız için.?

Facebook'taki Sayfalarına Yazmaktan Yoruldum Artık Beni Engelleyecekler :)

• S.a arkadaşlar yorumlara bakınca güncelleme gelmedi sancısı var gibi malum cihaz orijinalden Gionee s6 pro modeli benim size tavsiyem yapmanız gereken verdiğim linkteki orijinal roma geçmeniz böylece direk Gionee nin verdiği güncellemeyi alır casper in kendine göre düzenlemesini beklemezsiniz zira cihaz amigo.os 4 "nougat" alıcak yakında

https://www.needrom.com/download/gionee-s6-pro-gn9012/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 9 Eylül 2017; 1:5:12 >
  • Arkadaşlar cihazı bende aldım gerçekten güzel cihaz, yanlız gördüğüm tek sıkıntı pili sanki çabuk bitiyor. Sizde de durum aynımı acaba?
  • turstar T kullanıcısına yanıt
    wifiniz ve Mobil veri sürekli açıksa LTE (4,5G) den kaynaklı pili çabuk tüketiyor. hele birde şebeke problemi olan bölgedeyseniz telefon patinaj çekmekten pili çabuk tüketebilir.
  • sosyal medyadan onca soruya rağmen halen pişkin pişkin basma kalıp cevap vermelerine sinir oluyorum. tam ahlaksızın önde gideni bunlar.
    bir daha casper almak gibi bir hata mı, Asla.
  • türk markası çakılarak satılan çin menşeili telefonlardan uzak durun derim. ne kamerasından ne anakartından kağıt üstündeki performansları alamazsınız kesinlikle.
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    öyle efekt mi olur yapmayın.ya abes bişey çekseydik :)
    kamera dediğin şak diye açılır,fotograf çeker.
  • Merhabalar. Ben bu cihazı kullanıyorum yaklaşık 6-7 aydır. Son 2 haftadır anlamadığım bir kasma söz konusu

Daha öncesinde kasmaya dair en ufak alakası yoktu gayet akıcı olan telefon bir anda bu hale geldi. Format attım düzelir diye fakat hala aynı. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Telefona artık 1 günde 1 res atmak zorundayım akıcı kullanabilmek için.

• bayelma B kullanıcısına yanıt
    formattan sonra kurduğunuz veya otomatik olarak geri yüklenen uygulamalardan birisi kasmaya sebep oluyordur. bu arada antivürüs programı olarak ne kullanıyorsunuz.? cclean tarzı bir program kullanıyormusunuz. onlar da bazen buna sebep olabiliyorlar.

tekrar format atarak uygulamaları sabırla manuel olarak teker teker yükleyip kontrol etmenizi öneririm.
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    o roomda 6.0 gözüküyor. kaldı ki Casperin keyfini beklemek zorundayız, değişen ne.?
  • alparslanbedirhan35 A kullanıcısına yanıt
    Aslında bir yerde okumuştum sd kartta yeterli alan olmayınca telefon bu kasmayı yapabilir diye pek ihtimal vermemiştim. Denedim, yer açtım ve şuan tekrar eskisi gibi akıcı kullanıyorum. Durum değişikliği olursa tekrar söylerim teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayelma

Aslında bir yerde okumuştum sd kartta yeterli alan olmayınca telefon bu kasmayı yapabilir diye pek ihtimal vermemiştim. Denedim, yer açtım ve şuan tekrar eskisi gibi akıcı kullanıyorum. Durum değişikliği olursa tekrar söylerim teşekkür ederim :)

haklıymışsınız, çok ilginçtir ki dün sizin bu iletinizi okuduktan sonra bu gün aynı şey benim de başıma geldi. üstelik telefona en acil ihtiyacım olduğu an, hastanede. :(

telefon dondu, ekran komutlara cevap vermez oldu. görüntü gelmedi, tuşlar yanıt vermedi.
    tlf. ekranı açılınca üstte CD kart seçeneği uyarısı verince o an sizin cevabınız aklıma geldi.
    bende hemen bir ataç bulup önce onu düzelttim, sonra Cd kart yuvasını çıkartıp kartı yerine tekrar takıp telefonu açtım ve her şey normale döndü.

bu da demek oluyor ki bundan sonra telefonun sim çıkartma iğnesini ya da bir ataçı her zaman cüzdanımızda bulunduracağız.

• Telefona Root yapabilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressive

Telefona Root yapabilen oldu mu?

Olmamış. :)
  • arkadaşlar bu telden anneme hediye aldık 3 4 ay önce annem ufak sehpanın üstünden halıya düşürmüş tuş kilidi açılmıyor yandaki minik kilit bozulmuş garantiye yollasak ne kadara degişirler

• fiyatını bilemiyorum ama sehpadan halıya düşünce o hale gelmesine şaşırmamak elde değil.

silikon kılıf ile kullanıyorum, 3 kez düşürdüm. şükür çizik bile yok. sadece sim ve hafıza kartı yerinden oynayarak temassızlık yaptı. söküp takınca düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.