Yüzbaşı
11 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Bu Metronun Açılışı Hakkında Bilgisi Olan varmı. 10 Yıl Oldu Galiba Habire Ertelenip Duruyor
Merhaba arkadaşlar.
Bugün Anneme yardım etmek amacıyla pazara gittim ve bir de ne göreyim daha bir iki sene öncesine kadar 50krş 1.00 TL arasında gidip gelen domates almış başını 7 8 TL Kadar çıkmış normal şartlarda havalar ısınmaya başladıkça yeni çıkan ürünleri saymazsak fiyatların düşmesi gerekmezmiydi ?

Yoksa ben pazara gitmeyeli baya uzun zamanmı geçti üzerinden ?

Allah Asgari ücret ve kirada oturana yardım etsin..
Stephen Hawking: Dünyayı 100 yıl içerisinde terk etmeliyiz.
Teorisi son zamanlarda çok tartışılıyor sizce tutarmı yastık altındaki ganimetleri harcama zamanı yaklaştı mı? yoksa yatırıma devam mı?
Merhaba arkadaslar th11 yeni gectim Ganimet kasamiyorum Th 11 olan arkadaslar
hangi kupa aralığında ve hanği askerlerle ganimet kasıyorsunuz..
Merhaba Arkadaşlar Köyüm Th 9 full ama herolar. barbar 12 kralice. 13 .İksir. altın çok iyi kasıyorum ama karaiksir yok binayi basmak istiyorum herolari en az 25 yapmadan basma diyo herkes karaiksir kasma konusunda fikir verirmisiniz lütfen

iyi forumlar
ARKADAŞLAR MERHABA SORUNUMUZ DOĞAL GAZİN NORMAL SAAT GİRİŞİNDEN DEĞİL DISARDAKİ ANA GAZ KUTUSUNDAN KESİLİYOR OLMASI İĞDAŞ SAATİ MÜHÜRLEMEYE KADAR GİTİ ADAMLARİ ZOR İKNA ETTİM AMA AYNİ SORUN BELLİ PERİODLARDA TEKRAR EDİYOR 5-10 GÜNDE BİR SEVİSİ CAĞIRDİK DEPREM VANASI VARMIŞ O GAZI KEESİYOMUŞ ADAMLAR BALYOZ CEKİCİK GİRİSTİ SAGA SOLA AMA BU SEFERDE GAZ KESİLMİYOR SORUN YOK DEDİLER GİTTİLER NETİCE İTİBARİYLE HALA BELLİ ARALİKLARLA GAZ GİDİYOR NE YAPABİLİRİZ LÜTFEN YARDIM EDİN.
Merhaba Arkadaşlar Bu Duvarları Fulleyebilen Ömrü Yeten Arkadaş Varmı Ben Açıkcası Oyundan Soğudum Bu Yüzden
ARKADAŞLAR TELEFONUM BAŞLIKTADA YAZDIM ÜZERE GİGABYTE GSMART MAYA M1 TELEFONUM İLK GUNKU KADAR İYİ FAKAT BATARYA BİTTİ BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI
Arkadaslar hundai starex kumandasının icindeki kızıl ötesı ışınların araca aktarma işlevini gören yani o yanıp sönen ampul patlamis tamircidede bende yok dedi bu konuda yardımcı olabilecek olan varmı

YARDIM İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM.

ARKADAŞLAR AYNİ SORUNLA TEKRAR KARŞI KARŞIYAYİM BU KUMANDA KOPYALATMAK ÇOKMU PAHALI KARDESİME 400-500 TL DEN BAHSETMİSLER
Merhaba arkadaşlar malum clash of clans'ta köy seviyesinin ve köydeki herseyinde köy binasına orantılı bir şekilde yükseltilmesi altın kurallardan biridir.
Fakat oyunda birde her oyunda olduğu gibi xp kasmak yasa diğer bir ifadeyle level kasmak'ta oyuncular için önem arz eder peki nasıl hızlı level kasılır?
Level kasmanın iki yolu vardır.
1:Köydeki savunmaları yükseltmek yani okcu kuleleri toplar havanlar vs.(Duvar yükseltmek ve Asker seviyelerini yükseltmek xp vermez.)
2:Bir klana üye olmak ve klandaki arkadaşlarımıza bol bol bağış yapmak.

Birinci yol dediğim gibi savunma seviyelerini yükseltmek her yükseltme size xp verir ve gerekli xp tamamlayincada level atlatsınız fakat bu yol uzun sürer çünkü yükseltmeniz gereken öğenin birde yükseltme zamanı vardir ve bu süre dolana kadar zaman kaybedersiniz öyle bir zaman gelicekki haftalarca beklemeniz gerekicek :)
Peki napıcaz tabiki B planı;

Yani bol bol Asker bağışı yapmak bağış yaparkende okcu barbar gibi az alan tutan Askerlerle uğraşmıcaz oyunda en hızlı çıkan ve en çok yer tutan asker DEV bu asker 5 barınma alanı işgal eder buda eşittir 5 xp 20 asker alan bir kışlaya 4 dev atmanız alinde 20 xp kazanmış okucaksınız Ben bu şekilde 95 levele kadar geldim ve gerçekten çok etkili umarım bu konu level atlamak isteyen arkadaşlar için faydalı olmuştur.

Bu arada oyundaki görevleride yapmayı unutmayın ..

Eksik veya Noksan Hatalarım İçinde Özür Dilerim

İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR

HOŞCAKALIN.....
Hakkında
Meslek: PTT
İlgi Alanları: bilgisayar,futbol.tekneloji
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 413
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.319 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.