|
Casper, Türkiye'de anakart üretimine başladı
-
-
helal olsun en azından üretim yapıyorlar ama çok geç olmadı mı ? ayrıca anakart üretimi yapınca çipler yine hazır geliyordur haliyle. yine mi montaj?
-
tamam
_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
hangi markalara modellere anakart üretecek onu bilelim de almayalım
_____________________________ -
Bence harika bir haber ,
İnşallah küçük küçük attıkları bu adımlar yakın gelecekte dev bir yatırıma dönüşür,
Bunun yanında, kaliteye, yazılıma , satış sonrası desteğe ve müşteri memnuniyetini de ileri bir seviyeye taşımalarını diliyorum tüm kalbimle ..
-
Anakart uretiminde Apple ile anlassin da :D ...
-
Aynı şeyi düşündüm direk hangi markalara üretim yapacaksa belli olsun uzak duralım Casper markası ülkede cok kötü damga yedi tamamen ucuz malzemeden çöpten üretiliyor cihazları sorun üstüne sorun servisleri desen leş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Abi neden inanmıyoruz. Neden bilinç altındaki bir ses dışarda yaptırıp üstüne damga vurduruyorlar diyor? Neden Casper alırsam rezil olurum pişman olurum diyorum. Neden neden neden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Wordpress + SEO -
ağzınla kuş tutsanda evime giremezsin casper .geçen yıl 3070 ekran kartlı pc aldım ekran kartı arızalı çıktı değişim için geri gönderdim 3 kere aynı pc yi geri gönderdiler bana arızada tam arıza yani hiç çalışmıyordu kart değiştik deyip habire aynı kart geri geldi 4. de elimizde kart yok deyip parayı geri verdiler 1 ay uğraştırdılar
-
Yüksek ihtimalle öyle...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilgi teknolojilerinin ve elektrikli araçların sıkı takipçisi ve kullanıcısıyım. -
Çok da haksızlık yapmamak lazım teknoloji kolay ortaya çıkmıyor. Tabii ki kalitesiz ürün almak doğru değil, fakat tamamen de öldürmemek lazım firmayı
-
Bilgisayar servisiyim yıldım arkadaş... Tmm eyvallah yerli olsun ama kaliteli olsun be kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa... -
Üretirde birşey beklemeyin bence. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ If you want to be happy, dont expect anything from anyone. an empty stomach, an empty pocket and a broken heart, are the best teachers of life... -
Bu bildiğimiz bilgisayar anakartimi ? Öyle ise çok iyi dostum :) Tamam belki bir Asus MSI vb markalar gibi kaliteli olamaz ama ilk adım çok önemli..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
M.Kemal Atatürk -
Silikon vadisi iflas etmese bari...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
apple a anakart mı üretsin demek istedin
_____________________________ -
Fiyat odaklı karmaşık olmayan ürünler için olacaktır elbet. Ama ürünlerini özelleştirmesi içinde çok önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Bu ülke için gerçekten güzel bir haber. Ama herkesin beklentisi şu; ürün kaliteli, dayanıklı olmalı ve şirket sattığı üründe sıkıntı olursa arkasında durmalı. Bios güncellemelerini ihmal etmemelidir
-
Net ifade ettim evet oyle .
Bence harika bir haber ,
İnşallah küçük küçük attıkları bu adımlar yakın gelecekte dev bir yatırıma dönüşür, Bunun yanında, kaliteye, yazılıma , satış sonrası desteğe ve müşteri memnuniyetini de ileri bir seviyeye taşımalarını diliyorum tüm kalbimle .. |
|
Çok da haksızlık yapmamak lazım teknoloji kolay ortaya çıkmıyor. Tabii ki kalitesiz ürün almak doğru değil, fakat tamamen de öldürmemek lazım firmayı
|
|
Evet bu arkadaş da bir Türk markası sırf yılların birikimine ve sermayesine sahip yurt dışı ürünleri kadar olamadı diye Türk malı düşmanlığı yapıyor. Average DH muhalif zekası bu. Gördüğünüz gibi en çok oyu alması da bunun ispatı zaten. Sanki biz bilmiyoruz Casper'ın seviyesini. Ama yerli girişim aşağılamak için saf kötülüğe sahip olmak lazım bu arkadaşta da bu var. Ömrün boyu çalışsan 1 Türk firmasının ülkeye kattığını katamayacak birisi olduğuna da eminim bunun. Hoş sende girişim cesareti nerede :d Forum köşelerinde yerli şirket kötüle. |
|
Zamanında Exper'in bir ildeki yetkili teknik servisinde çalışıyordum. Aynı ilin en büyük bilgisayar teknik servis ve satış yeri olduğumuzdan dolayı ihaleleri de biz alıyorduk. Biz derken ben asgari ücretin de altında kaçak çalışan sigortası ödenmeyen bir teknik elemandım sadece o kadar :)
Aldığımız ihalelerle belediyeye 3. Nesil i3 işlemcili Exper masaüstü bilgisayarlar veriyorduk. Bir gün baktık ki aynı nesil i5 işlemcili Casper masaüstü aynı fiyat. Hem de kasası böyle kavisli, uzaydan inme gibi duruyor, oldukça şık falan, bahsettiğim yıl 2013. Dedik ki bunlar iyi müşterimiz, biz bunlara kıyak geçip i3 deyip i5 sağlayalım ki hem de ilerideki ihalelerde elimiz güçlenir... Yapmaz olaydık... Sağladığımız her 100 Exper bilgisayarın garanti süresi içinde en fazla 2-3 tanesinde problem çıkarken o i5 Casper bilgisayarların yarıdan fazlası problemle dönüş yaptı. Ayrıca anlamadığımız şekilde i3'lü Exper'lerden çok daha yavaş çalışıyordu. İşte o gün anakartın ne kadar önemli olduğunu anladım. Casper o zamanlar piyasanın en ucuz anakartlarını kullandığından dolayı i5 işlemci de koysa, i7 de koysa "toprak yoldaki Ferrari" misali o işlemciler güçlerini asla gösteremiyordu. Velhasıl kelam söz konusu Casper ve anakartlar olunca böyle bir anımı paylaşmak istedim. Umarım en kısa sürede kendilerini düzeltirler de bizi utandırırlar ama çok ümidim yok. |
|
Abi neden inanmıyoruz. Neden bilinç altındaki bir ses dışarda yaptırıp üstüne damga vurduruyorlar diyor? Neden Casper alırsam rezil olurum pişman olurum diyorum. Neden neden neden?
|
|
Bilgisayar servisiyim yıldım arkadaş... Tmm eyvallah yerli olsun ama kaliteli olsun be kardeşim.
|
|
Üretimi dışardan aldığı malzemeler ile yapıyor, küçük küçük adım atmıyor değil yıllardır bu işi yapıyor. Berbat bir geçmişi vardı, bana göre halen de öyle. Montaj sanayisinin bir oyuncusu. Dışardan aldığı gionee telefonlara Casper logosunu bastırmakla cep telefonu yapılmıyor. Yazılım demişsiniz de casper donanım üreticisi, pardon montajcısı. Hangi yazılımdan bahsediyorsunuz? |
|
Teee bimex varken daha o zamanlar cahiliz ucuz diye casper laptop aldık, donanımı iyi fiyatı makuldü :) eve gittik açtık biraz kullanınca makine kasıyor, donuyor kıvranıyor neyse götürdük amlattık durumu verdik servise gitti, oldu diye geri verdiler bi baktık yine aynı yine götürdük yine geri geldi yine aynı durumda tutumumuzu sertleştirince casper dan iyi niyetli konuşan işimizi çözmeye çalışan bir arkadaş aradı neyse, dedi bu bilgisayarı servis çözemiyor arızasını size üst modelini vereceğiz olur mu dedik olsun napalım giren girmiş neyse benden diğer laptopu almadan yenisini yolladılar, aradım dedim böyle böyle, dediler ki faturasını aldığınız yere bırakın laptop sizde kalsın... haydaaa
Neyse mahallede bir bilgisayarcı arkadaş vardı götürdüm arızalıyı dedim bu cihazda sorun var, açtı baktı evirdi çevirdi dedi açacaz ama garanti dışı kalabilir dedim aç :d eleman işlemciyi bi söktü termal macun yok mk sıfır laptopta, bi güzel sürdü macunu taktı işlemciyi hiç bir sorun kalmadı sapasağlam 2. Bir laptopum oldu yıllarca kullandım böyle Casper böyle bir marka arkadaşlar, acaba burada yazanları okuyan bir patron yada üst düzey yöneticisi varmıdır, okurken üzülüyorlar mı çok merak ediyorum |
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp mesaj gitmiyor
- tiktok ucuz jeton
- steam fps gösterme
- instagram akış yenilenmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt