Şimdi Ara

Yeni nesil TV markası İFFALCON Türkiye’ye giriş yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil TV markası İFFALCON Türkiye’ye giriş yaptı
    Eğlence, oyun ve dijital içerik tüketimini genç neslin alışkanlıkları doğrultusunda şekillendiren yeni nesil TV markası iFFALCON, Türkiye pazarına resmen giriş yaptı. Marka Türkiye’deki tüketiciler için ekran teknolojilerine yeni bir bakış açısı sunuyor.

İFFALCON kimdir?

2017 yılında kurulan iFFALCON markası 2020 yılında Avrupa pazarına açıldı. 2022 yılında IFA tüketici elektroniği fuarında ilk kez tanıttığı Q72 4K QLED televizyon modeli, dünya genelinde 1,5 milyon adedin üzerinde satış rakamına ulaşarak markanın ürün performansına duyulan ilgiyi ortaya koydu.

2023’te küresel satışları 2 milyon adedi aşan marka, ürün portföyünün farklı pazarlarda istikrarlı bir talep gördüğünü gösterdi. 2025 yılında Latin ve Kuzey Amerika pazarlarına yönelik genişleme adımlarını hızlandıran iFFALCON, 2026 itibarıyla Türkiye pazarına da adım atarak küresel büyüme stratejisinde yeni ve stratejik bir döneme girdi.

Ayrıca Bkz.Garmin D2 Mach 2 ile ses hızını aşın

QD Mini LED ekran teknolojisi, yüksek yenileme hızları ve dengeli performans yaklaşımıyla öne çıkan marka, Türkiye pazarında özellikle genç tüketiciler ve teknolojiyle iç içe yaşayan kullanıcılar için güçlü bir alternatif olmayı hedefliyor.

Türkiye’de satışa sunulan iFFALCON ürün gamı; U95A, U75A, U65A ve S55 akıllı televizyon modellerinden oluşuyor. Farklı ekran boyutları ve kullanım senaryolarına göre şekillenen bu televizyon modelleri, QD Mini LED teknolojisi sayesinde yüksek parlaklık ve gelişmiş kontrast seviyeleri sunarak hem karanlık hem de aydınlık sahnelerde detaylı görüntüler sağlıyor.

Yüksek yenileme hızları ve akıcı görüntü performansı; özellikle oyun ve spor içeriklerinde hareket netliğini korurken, sinematik içerikler için daha doğal ve etkileyici bir izleme deneyimi sunuyor. Akıllı özelliklerle donatılan iFFALCON TV modelleri, günlük kullanımda pratiklik sağlıyor ve farklı içerik türleri arasında daha sezgisel geçişler yapılmasına olanak tanıyor.

iFFALCON markası ayrıca 13–20 Ocak 2026 tarihleri arasında geçerli olmak üzere U95A ve U75A akıllı TV modelleri için ön sipariş veren tüketicilerine özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, sınırlı sayıdaki ilk tüketicilere Arsenal forması ile TOD platformunda 2 aylık abonelik veya Arsenal & iFFALCON logolu futbol topu hediye edilecek. Yine kampanya kapsamında tüketiciler, ekstra 1 yıllık garanti hakkı ve 3 aylık TOD üyeliği avantajına da sahip olabilecek.

• Ön siparişe açıldı diyorsunuz link yok, birşey yok. Haber mi bu şimdi.

Hepsiburada üzerinden görebilirsiniz ürünleri.

Kaldı ki fiyatları hiç uygun değil.

İFFALCON 65" mini led TV 50.000 TL

Philips 65" Mini Led 51.000 TL

Tabiki Philips alırım. İki ihtimal var, ya ürünler gerçekten uygun ama distribütör kimse kazıklamaya çalışıyor yüksek kârla, yada gerçekten uygun falan değil ürünler.

Zaten bu fiyatlara satamayacakları için 1-2 ay içinde indirim gelir. Arada en az 10.000 - 15.000 TL fark olması lazım ki insanlar bi düşünsün.

https://www.hepsiburada.com/iffalcon-65u95a-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-miniled-tv-p-HBCV0000C4Q9BH

• oled getirmemişler. her zaman ki gibi bizi ezik görüyor çin markaları.

• - TV'nin markası ne?
    - İFFALCON

Muhteşem bir marka.

• joven kullanıcısına yanıt
    Bbk gibi nedne böyle tek marka altında çok marka yapıyorlar anlamıyorum.

• Nasıl okunuyor bu? Ayrıca önsipariş nerden veriliyor? Bakalım bi fiyatlara merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön siparişe açıldı diyorsunuz link yok, birşey yok. Haber mi bu şimdi.

Hepsiburada üzerinden görebilirsiniz ürünleri.

Kaldı ki fiyatları hiç uygun değil.

İFFALCON 65" mini led TV 50.000 TL

Philips 65" Mini Led 51.000 TL

Tabiki Philips alırım. İki ihtimal var, ya ürünler gerçekten uygun ama distribütör kimse kazıklamaya çalışıyor yüksek kârla, yada gerçekten uygun falan değil ürünler.

Zaten bu fiyatlara satamayacakları için 1-2 ay içinde indirim gelir. Arada en az 10.000 - 15.000 TL fark olması lazım ki insanlar bi düşünsün.

https://www.hepsiburada.com/iffalcon-65u95a-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-miniled-tv-p-HBCV0000C4Q9BH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 15 Ocak 2026; 12:3:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar kötü marka isimlerini nereden buluyorlar acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iFFALCON, dünyanın en büyük televizyon üreticilerinden biri olan Çin merkezli TCL Electronics'in bir alt markasıdır. Marka, özellikle teknolojiyle iç içe yaşayan genç nesli hedefleyen, uygun fiyatlı ancak yüksek performanslı ürünler sunma amacıyla kurulmuştur.

iFFALCON 65U95A 65" QD-Mini LED / 144Hz 49.999 TL
    iFFALCON 75U95A 75'' QD-Mini LED / 144Hz , 65.000 TL
    iFFALCON 85U95A 85'' QD-Mini LED / 144Hz , 90.000 TL
    TCL 65C755 65" QD-Mini LED / 144Hz, 67.000 TL
    TCL 65C855 65" Premium QD-Mini LED / 144Hz, 93.299 TL
    LG 65QNED70A6A 65" QD-Mini LED 45.000 TL
    LG 65QNED93A6A 65" QD-Mini LED 144 Hz 70.000 TL
    Samsung 65Q6F 65" LED 55.000 TL
    LG OLED 65B56LA 65'' 120 Hz 80.000 TL

• Çinli bir markanın reklamını hiç Çin kelimesi geçirmeden yapabilmeniz muhteşem. Benim için kötü bir algı değil ama sizin bundan özellikle kaçınmanız enteresan. 1,5 milyarlık Çin’de 1,5 milyon televizyon satmasını global satış olarak vermeniz de komik olmuş. Yaptığınız reklam bende markaya karşı negatif algı oluşturdu bu yüzden asla almayacağım bir marka. - Kaynak: donanimhaber.com

• Conduran kullanıcısına yanıt
    bilindik markaların bile oled üretiminden korkulurken getirmemek mantıklı 49 inç Samsung monitör aldım oled 70k. oled yanığı olacak diye açmaya korkuyorum. atıyorum 50-60 bin verip Türkiye'de servis ağı olmayan yada sorunlu olan markaya verip neden riske gireyim

• joven kullanıcısına yanıt
    TCL in alt markasıymış, isterse üretir olmadı tcl tv ye marka logosu koyar satar

• TAA ile anlaşmışlar. Onda incelemesi var.

• ESevindik E kullanıcısına yanıt
    Ben açardım gündüz hiçbişey izleyemiyorum tvnin karşısında kocaman pencere var diye. gece de uykum geliyor bişey izleyemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.