|
Yeni nesil TV markası İFFALCON Türkiye’ye giriş yaptı
-
-
oled getirmemişler. her zaman ki gibi bizi ezik görüyor çin markaları.
-
- TV'nin markası ne?
- İFFALCON
Muhteşem bir marka.
-
Bbk gibi nedne böyle tek marka altında çok marka yapıyorlar anlamıyorum.
-
Nasıl okunuyor bu? Ayrıca önsipariş nerden veriliyor? Bakalım bi fiyatlara merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bbk electronics var ya 5 tane çinli telefon markasının sahibi onu demiştim.
-
Ön siparişe açıldı diyorsunuz link yok, birşey yok. Haber mi bu şimdi.
Hepsiburada üzerinden görebilirsiniz ürünleri.
Kaldı ki fiyatları hiç uygun değil.
İFFALCON 65" mini led TV 50.000 TL
Philips 65" Mini Led 51.000 TL
Tabiki Philips alırım. İki ihtimal var, ya ürünler gerçekten uygun ama distribütör kimse kazıklamaya çalışıyor yüksek kârla, yada gerçekten uygun falan değil ürünler.
Zaten bu fiyatlara satamayacakları için 1-2 ay içinde indirim gelir. Arada en az 10.000 - 15.000 TL fark olması lazım ki insanlar bi düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 15 Ocak 2026; 12:3:36 >_____________________________
-
Bu kadar kötü marka isimlerini nereden buluyorlar acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
fiyat yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiyatları arada bence, biraz uğraşırlar tutunma için, rakip çok.
iFFALCON, dünyanın en büyük televizyon üreticilerinden biri olan Çin merkezli TCL Electronics'in bir alt markasıdır. Marka, özellikle teknolojiyle iç içe yaşayan genç nesli hedefleyen, uygun fiyatlı ancak yüksek performanslı ürünler sunma amacıyla kurulmuştur.
iFFALCON 65U95A 65" QD-Mini LED / 144Hz 49.999 TL
iFFALCON 75U95A 75'' QD-Mini LED / 144Hz , 65.000 TL
iFFALCON 85U95A 85'' QD-Mini LED / 144Hz , 90.000 TL
TCL 65C755 65" QD-Mini LED / 144Hz, 67.000 TL
TCL 65C855 65" Premium QD-Mini LED / 144Hz, 93.299 TL
LG 65QNED70A6A 65" QD-Mini LED 45.000 TL
LG 65QNED93A6A 65" QD-Mini LED 144 Hz 70.000 TL
Samsung 65Q6F 65" LED 55.000 TL
LG OLED 65B56LA 65'' 120 Hz 80.000 TL
-
Çinli bir markanın reklamını hiç Çin kelimesi geçirmeden yapabilmeniz muhteşem. Benim için kötü bir algı değil ama sizin bundan özellikle kaçınmanız enteresan. 1,5 milyarlık Çin’de 1,5 milyon televizyon satmasını global satış olarak vermeniz de komik olmuş. Yaptığınız reklam bende markaya karşı negatif algı oluşturdu bu yüzden asla almayacağım bir marka. - Kaynak: donanimhaber.com
-
bilindik markaların bile oled üretiminden korkulurken getirmemek mantıklı 49 inç Samsung monitör aldım oled 70k. oled yanığı olacak diye açmaya korkuyorum. atıyorum 50-60 bin verip Türkiye'de servis ağı olmayan yada sorunlu olan markaya verip neden riske gireyim
-
TCL in alt markasıymış, isterse üretir olmadı tcl tv ye marka logosu koyar satar
-
TAA ile anlaşmışlar. Onda incelemesi var.
-
Ben açardım gündüz hiçbişey izleyemiyorum tvnin karşısında kocaman pencere var diye. gece de uykum geliyor bişey izleyemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Ön siparişe açıldı diyorsunuz link yok, birşey yok. Haber mi bu şimdi. Hepsiburada üzerinden görebilirsiniz ürünleri. Kaldı ki fiyatları hiç uygun değil. İFFALCON 65" mini led TV 50.000 TL Philips 65" Mini Led 51.000 TL Tabiki Philips alırım. İki ihtimal var, ya ürünler gerçekten uygun ama distribütör kimse kazıklamaya çalışıyor yüksek kârla, yada gerçekten uygun falan değil ürünler. Zaten bu fiyatlara satamayacakları için 1-2 ay içinde indirim gelir. Arada en az 10.000 - 15.000 TL fark olması lazım ki insanlar bi düşünsün. ![]() ![]() ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt