Şimdi Ara

Casper pc aldım.İyimi ettim bi bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bimeks'ten Casper Nirvana CD.BMH4790A (W8) Aldım.Amacım oyun oynamak,bu konuda fazla bilgi sahibi değilim.Nakit param yada kredi kartım olsa araştırarak pc toplardım ancak öyle bir imkanın yok.Elden taksit yapılabildiği için bimeksten bu pc'yi aldım hiç araştırmadan bi hevesle.3gün içerisinde elimde olacakmış.Bu pc de resident evil 6 yada crysis3 hatta gta5 oynarken sıkıntı yaşar mıyım?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadiRocK -- 10 Mayıs 2015; 23:45:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KadiRocK

Bugün bimeks'ten Casper Nirvana CD.BMH4790A (W8) Aldım.Amacım oyun oynamak,bu konuda fazla bilgi sahibi değilim.Nakit param yada kredi kartım olsa araştırarak pc toplardım ancak öyle bir imkanın yok.Elden taksit yapılabildiği için bimeksten bu pc'yi aldım hiç araştırmadan bi hevesle.3gün içerisinde elimde olacakmış.Bu pc de resident evil 6 yada crysis3 hatta gta5 oynarken sıkıntı yaşar mıyım?
    Şimdiden teşekkürler.

elden taksit derken sanırım kredi çektiniz? doğrumudur. eger öyleyse hata etmişssin. çünkü çektiğin kredi ie daha iyi bişeyler alınabilrdi. herneyse. malesef ekran kartı giriş seviyesi bir kart. ekranın full hd ise oyunları oynarsın ama ne kadar tatmin eder bilemem. ama ekran 1376 falan ise işin biraz daha zor. zira çözünürlük düştükçe ekran kartına binen yük artar. haliylede bu ekran kartı pek yük kaldırmaz. yinede hayrlı olsun güle güle kullan.

• valla hocam en basta markadan kaybetmissin ya.neyse gecmis olsun diyelim.sistem ozelliklerini atarsan daha fazla yardimci olabilirim oyunlar konusunda mobilimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım konusunda bilgim çok azdı,pc sparişi verdim eve geldim içime bir kurt düştü ve araştırmaya başladım.Aldığım pc'yi düşünüp pişmanlıktan uyku uyuyamadım ve sabahında koşarak bimeks'e gittim sparişimi iptal ettirdim.Donanım konusunda bilgi sahibi olmaya ve sonrasında pc toplamaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadiRocK

Donanım konusunda bilgim çok azdı,pc sparişi verdim eve geldim içime bir kurt düştü ve araştırmaya başladım.Aldığım pc'yi düşünüp pişmanlıktan uyku uyuyamadım ve sabahında koşarak bimeks'e gittim sparişimi iptal ettirdim.Donanım konusunda bilgi sahibi olmaya ve sonrasında pc toplamaya karar verdim.

helal olsun ne diyelim
  • gt730 var oyunu unut zaten o pc ile.İptal etmen iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper alinmaz eskidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu işler ince işler ben şu imzadaki sistemi toplayana kadar 50-60 tane konu açmışımdır belki omu bumu şumu iyice araştırmak lazım =\
  • şunu anlayamadınız marka önemsiz önemli olan sistemin içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan1969

şunu anlayamadınız marka önemsiz önemli olan sistemin içi

Haklısın haklısın da casper markasını taşıyan kaç tane pc'nin sağlam donanımı var ? Birkaç model hariç hepsi kötü donanımlara sahip.
    Arkadaşta casper bir pc var.Geçenlerde format atmamı istedi yardımcı oldum.Piyasadaki en bilinmedik ve en dandik anakartı koymuşlar sisteme.İnternette adam gibi bir sitesi ve driver indirebileceğimiz bir adresi bile yok o derece yani
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.