Şimdi Ara

Casper pc aldım ekran kartı bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casperdan neo nes2600-3k15r model pc aldım.3gb ram core 2duo 2.60ghz işlemci birde dandik 1gb atı hd3450 ekran kartı var.Ben bu pcye 8800gt ekran kartı taktirsam psu sorunu olurmu?
    Bi sorum daha olacak 8800gt nasıl bi ekran kartı crysisi dx10da nasıl oynatır iyi mi bu kart?
    Teşekkürler

• neden gidip casperdan bilgisayar alırsınız ki ?? yazık günah kendin toplamak varken..ne marka parça taktıkları belli değil bide en dandik markaları takıp 2 misli fiyat çekiyorlar..hata yapmışsın bence ama neyse olan olmuş

8800 gt yerine 4850 al.8800 gt den daha iyidir psu yuda değiştirmen gerekir..casperın ne taktığı belli değil kasayı aç bak psu markasını ve gücünü buraya yaz ona göre tavsiye edelim bişey..
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • kart elbetteki çok güzel ama sen o pc yi açtığınzaman garantisi gidecek ayrıca bide içindeki psu ne kadar güçlü büyük ihtimal hatta %100 düşük ve kalitesiz bi psu vardır biraz önce ana syafada ekrankartı ana sayfasında bi arkadaşın başına gelmiş psu patlamış toplama olmayan marka olan pc lerde öyle 250-300 liralık psu koymazlar koyarlar bi tane dandik tama işte onun için bi bak bakalım sen psu nasıl ona göre garantiside gitmesine göze alırsan al bi kinci el yada sıfır 8800gt bak keyfine ...merak da etme ben 8800gt ile crysisi iki kere bitirdim ikinci daha zevkli oldu yeni çıkan 177.83 driver ile 1680*1050 çöz. dx10 very high da noaa 25-30 fps arası gayet iyi bi akıcılıkda oynadım...zaten hala daha piyasada crysisi 16xaa filan bütün ayarlar full oynatacak kart hala daha yok...
  • Benim bir tanıdığım bilgisayarcıdan Acer Pc almış Intel G33 bütünleşik ekran kartı, 1 gb ram, E4600 işlemci, 350 watt psu kasa, birde 19" Samsung 920 monitör almışlar 1450 ytl'ye. Ben sistemi ilk gördüğümde epey bir azarladım. Sonra güzel bir sistem topladım adam götürmüş adam buna demiş bu parçalar uyumsuz ayrıca bu sistemi 2 milyara bulabilirsiniz. Monitör hariç topladığım sistemde şu;
    İşlemci:E7200 Core 2 Duo Intel
    Anakart:GIGABYTE - P35-DS3L
    Ekran Kart: AXLE - 9600GT
    Ram:Kingston 2Gb DDr 2 800 Mhz
    Harddisk:Segate 160 Gb Sata 2 NCQ
    Kasa:Thermaltake Soprano Rs 101
    Dvd Yazıcı:Asus 2014L1T

Adam bu sistemi hem 2 milyara topluyor hemde uyumsuz oluyor bu nasıl çelişki. Ya bu satıcılar hiçbbirşey bilmiyor gerçekten. Bugün gidip ağzını burnunu kırmayı düşünüyorum. Ben bunları 800 Ytl'ye topladım.

Orjinalden alıntı: leylek1905

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1690 buna 1 272 verilirmi yazık etmişsin ben anakartı göremedim ve bellekler hangi marka ve kaç mhz yazmıyor

ben 1272 bir bilgisyar topladım bimeks den inanırmısın topladığım kişiş bana hala daha her gördüğünde çok teşekkür ediyo yazayım sisitemi:

anakart:gigabyte p35 ds3l
    ekran kartı:ati x1950gt
    ram:2gb kingston ddr2 800mhz
    işlemci:ıntel e6550
    hdd:250gb seagtae 16mb ncq
    LG dvd-rw kasa feel markaydı tam hatırlamıyorum ama 100 liraydı yan kpağında kocaman bi fan vardı..
    monitör 19'' benq lcd monitör
    crative 2x masaüstü hoparlörler

evet bu kadar bunları aldık 1200 küsür tutmuştu tam bi sene önce şimid bunu 100 liraya toplarsın valla...bırakın artık şu marka pc leri artık bütün dünya topluyo...

• arkadaşlar yapmayın insanlar hata yapa yapa öğrenir ayrıca 3450 min. 300 w istiyormuş 8800 gt ise min. 400 w sen thermaltake 450 w al birde 8800 gt al işini görür

Orjinalden alıntı: LoNGBoLT

arkadaşlar yapmayın insanlar hata yapa yapa öğrenir ayrıca 3450 min. 300 w istiyormuş 8800 gt ise min. 400 w sen thermaltake 450 w al birde 8800 gt al işini görür

biz bi şey demedik zaten sadece neden aldın dedik keşke toplasaydın dedik...

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1690 buna 1 272 verilirmi yazık etmişsin ben anakartı göremedim ve bellekler hangi marka ve kaç mhz yazmıyor

ben yukarıdaki arkadaş için söledim üstüne alınma

• o kasada 400 W güç kaynağı var ve tahmin edeceğiniz gibi dandik bi PSU ayrıca anakart MSI 945 yada Foxconn 945 chipsetli anakarttır tabi en dandik modelleri Ram olarak Stormax yada Dyna diye marka kullanır Kingston bile çok nadirdir

8800 GT takarsan garanti biter ve ayrıca PSU alman gerekir haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnseLmo82 -- 16 Ağustos 2008; 18:45:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoNGBoLT

quote:

ben yukarıdaki arkadaş için söledim üstüne alınma

ben üstüme alınmadı genele konuştum sen çoğul konumuşsun arkadaşlar diyerek ...ayrıca niye üstüme alınayım...ona söylüyosan alıntı yap o zaman...

• PSU'yu değiştirmen lazım eğer ekran kartını değiştirirsen.

Neden Casper alıyorsunuz ki yada neden markalı pc alıyorsunuz. Allienware dışında markalı pc alınmaz. O da kasasından dolayı.

Markalı pclere vereceğiniz paraya daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Ama tabiki dediğiniz gibi insanlar hata yapa yapa öğrenebilir. Yada forumda biraz arama yaparak öğrenebilir.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • geri verebiliyosan geri ver al paran çok daha iyi sistemi çok daha ucuza topla
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Ben henüz almadım ama almayı düşünüyordum.Siz bana toplama pc nasıl alınır anlatırmisiniz bilmiyorumda sistemi kağıda yazdım.Gidip nasıl alacam bu işin incelikleri nasıl olur.Kazık yemem demi?Ayrıca bütün parçaları eksiksiz veriyorlar demi marka gibi.Kısacasi elimde sistem ile toplama pc dükkanına girdim diyelim neler yapmalıyım orada özelden de yazabilirsiniz yardıma ihtiyacım var.
    Teşekkürler

Bu arada 1 gb 3470te fena kart takmamışlar yine de
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Yardım lütfen

Orjinalden alıntı: abstractih

Yardım lütfen

dostum yardım bu işte...garanti dışı kalmasını göz önüne alırsan bi psu ile bide ekran kartı alacaksın...
    Ben henüz almadım ama almayı düşünüyordum.Siz bana toplama pc nasıl alınır anlatırmisiniz bilmiyorumda sistemi kağıda yazdım.Gidip nasıl alacam bu işin incelikleri nasıl olur.Kazık yemem demi?Ayrıca bütün parçaları eksiksiz veriyorlar demi marka gibi.Kısacasi elimde sistem ile toplama pc dükkanına girdim diyelim neler yapmalıyım orada özelden de yazabilirsiniz yardıma ihtiyacım var.
    Teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.