Şimdi Ara

Casper Özel: Yeni Casper Store ve Kampanyalar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper beğeniyorum aga ama o 745m ekran kartı nedir bea ya bi git 750m 760m 770m koy 780m saymıyom zaten xD :D

• Birileri şunlara DUR !!! desin artık.

Türk malı diyerek millete satıyorlar ve sonuç: HÜSRAN

Daha öncede yazmıştım i7-4702mq işlemcili modelini çok uygun fiyata geldi diye aldım ve aynı gün içerisinde çokta ucuza almama rağmen iade ettim. Bu kadar kalitesiz başka bir bilgisayar daha yok sanırım.(2002'den bu yana onlarca bilgisayar değiştirdim en kalitesizi 2014 model CASPER'dı.)

• Casper bir atılım yap da kaverili bir notebook çıkar. Hep diğer üreticiler nabız yokluyor ona göre celalleniyorsun. Hala küçük bir şirket misin?

• Casper Svahili dilinde çöp demek. Şaka lan şaka :)

• Casper daha çok çalışması ve gelişmesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: quartx

Casper önceki nesil ürünlerine nazaran şu anda kaliteli ürünleri var. O kötü zamanları eskide kaldı. Lenovo dan hiç bir eksiği yok. Lenovo yu kullanan Casper da kullanır.

Lenovo ile kıyas yaptığın bu yoruma anca gülünür.Everest le falan kıyaslasan tamam derimde lenovo caspere 10 basar hatta bir çok markaya bile 10 basar..

• Burdan beddualarımla anıyorum

• Bu adamlar nasıl rahat uyuyabiliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

Buram buram reklam kokuyor konu

Aynen

• Herkes firmayı elestirmiş.Baska bir forumda olsa tecrubeli kullanıcılar gene elestirir eminim.Fakat olaya su acıdan bakmak lazım ; kurumsal anlamda Turkiye'de bilgisayar destegi veren fazla bir firma yok. Bu yokluk firmaların onunu satıs anlamında acıyor. Bilgisayar donanımı forumlarında zaman gecirmeyenler overclock nedir parca kalitesi, garantisi RMA nedir gibi terimleri dogal olarak sadece kulaktan dolma sehir efsaneleri olarak gorurler. Bu firmaların alternatifleri de mahallemizin bilgisayarcılarıdır. Ya markası olan bir makina alınacaktır yada mahallemizin bilgisayarcısının kapısı calınacaktır baska bir alternatif yok.

Buradaki bilgi birikimi olan arkadaslar toplam kullanıcıların %1 i kadar bile yokkken bilgisayar dunyasının geri kalan %99 u standart musteri kitlesi ''bizim cocuga bir bilgisayar lazım'' kitlesidir.

Burda onerdiginiz bilesenler kalite marka bilesenleri, boyle marka olunca sonucta fiyatı getiriyor.Forumda orta seviye oyuncu makinası minimum 2000-2500 lira arasında onerilirken piyasada bu firmalar o paralara monitor, suslu klavye, ısıklı mauslu sistemleri pesin fiyatına 12 taksit yada senetli 24 taksitle satmakta ve garantisinide ''bak ben burdayım bozulursa bana getir kucuk bir ucret mukabili garantiden yaparım'' diyor.

Duz mantıkla bakınca evde bir bilgisayar varmı? var..
    Cocuk bunla oyun oynuyormu ? oynuyor..
    20 fps alıyor,
    60 fps alması icin kac para vermem lazım?
    1000 tl..
    Ozaman 20 fps ile oyna.
    (baba-cocuk dialogu)
    Bircok ebeveyn, internet odevleri, ufak tefek oyunlar ,evde pc var anlamında makina aldıgı icin firmaların musteri hedef kitlesinde oluyor.

Ozelestiri anlamında soruyorum ; elimizdeki high end sistemleri CF/SLI duzenekli makinaları 10 yasındaki cocukların eline verdigimiz zaman casper yada x firma olmasının bir anlamı varmı ?

• microsoftan olan arkadaş sanki dalgasına gelmişgibi bi izlenimi var gülmek istiyrda gülemiyor gibi

• s.o.s58 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Casper'ın Lenovodan ne eksik yanı var.
    Lenovo ucuz dandik mallar satıyor. Benim kardeşim laptop alalı 9 ay oldu 2 kere servise gitti. Sen lenovoyu Asusla karıştırdın heralde. Lenovo ile Casper arasında fark yoktur denk firmalardır.
  • Kullanmaya gerekmi var. Ne dandik rezil bi marka olduğunu hepimiz biliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim haber bu kadar casper reklamini yapiyor ama cok merak ediyorum dh calisanlari arasinda casper in bir urununu kullanan veya yakinlarina aldiran varmi? Hic sanmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de söyledim... Casper DH'ye kendisi hakkında reklam yapmaması için para ödesin...

Casper bazı işçilerini, sırf sendikalı diye işten atmış bir firmadır. Bunu her fırsatta hatırlatacağım...

Hala ayaktaysa, önce kazıklayıp, sonra bir daha ürün satamadığı son müşterisine daha ulaşamadığındandır. Tüm ülkeyi eğittikten sonra (bizden mal alınmaz) müşterisi zaten kalmayacak... Az sabır... Tabii ülkedeki nüfus artışına göre Casper tarafından eğitilecek vatandaş soyunun tükenmeme ihtimali de var. Böyle bir durumda bu tür forumlarda neşemizi kaçıracak haber süsü verilmiş reklamları görmeye devam ederiz. Hatta böyle bir ülkede Casper balkon konuşması bile yapabilir...
  • quote:

Lenovo ucuz dandik mallar satıyor. Benim kardeşim laptop alalı 9 ay oldu 2 kere servise gitti. Sen lenovoyu Asusla karıştırdın heralde. Lenovo ile Casper arasında fark yoktur denk firmalardır.

Senin kardeşin aldı 2 kere sorun yaşadı diye markayı kötüleyemezsin ben bilgisayarcıyım bana gelen casper marka ürünlerin haddi hesabı yok ayrıca şahsım olarak ben 2 sene lenovo kullandım tek bir sorun yaşamadım hatta 4 gün önce lenovo y510p modelini aldım kendime araştırın nekadar kaliteli ürünler yapıyor görün asus tan bahsetmişken okadar abartmaya gerek yok a-101 de 699tl ye bir modeli satılmıştı bizamanlar her marka piyasaya düşük özelliklerde laptop çıkartır bu arada şikayetvar.com u açıp casper yazın bakın karşınıza nekadar sorunlu ürün çıkıyor görün.

• casperdan 2000 yılında pc almıstım 3 kere servise gittiydi 3.cüde tüketici heyetine basvurucaz diye kağıt gönderince yeni kasa ve yeni webcam göndermişlerdi.Servisi iyi çalışıyodu :D

• kaç adet telefon satmışlar merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

quote:

Senin kardeşin aldı 2 kere sorun yaşadı diye markayı kötüleyemezsin ben bilgisayarcıyım bana gelen casper marka ürünlerin haddi hesabı yok ayrıca şahsım olarak ben 2 sene lenovo kullandım tek bir sorun yaşamadım hatta 4 gün önce lenovo y510p modelini aldım kendime araştırın nekadar kaliteli ürünler yapıyor görün asus tan bahsetmişken okadar abartmaya gerek yok a-101 de 699tl ye bir modeli satılmıştı bizamanlar her marka piyasaya düşük özelliklerde laptop çıkartır bu arada şikayetvar.com u açıp casper yazın bakın karşınıza nekadar sorunlu ürün çıkıyor görün.

Benim markayı kötülediğim yok. Ben bu iki firmanın denk olduğunu söyledim. Sen ne dedin Lenovo Casper a 10 basar dedin. Herkes carcar örnek verdi bende örnek verdim hepsi bu. Lenovo nun ürünleri nin malzemesi kötü ve ucuzdur. Bu iki firmada pc bileşenlerini sağdan soldan alırlar. Fiyatlarıda aynıdır. Casper ın Lenovodan hiç bir eksiği yoktur. Dediğim gibi bu iki firma denktir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.