Şimdi Ara

Casper Özel: Yeni Casper Store ve Kampanyalar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartlı bir pc veya leptap diyor bu tür cihazlari alıcaksan 300 lira bahşiş veren adamsın demek casper tavsiye etmem

• Casper==Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında ailem hediye olarak aldı. 1250tl celeron işlemci, 250mb ram , 64mb ekran kartı 40gb hdd.. 2 defa servise gitti her gidişinde 1 ay bekledim her gelişinde ram, ekran kartı, hatırlamıyorum.. uprade yapıldı en sonunda satabildim zar zor. Allah korusun kimseye tavsiye etmem. Direk pc toplarım bir kere de olumsuz geri dönüş almadım.

• Tamamen hikaye, casperin 1700Tl lik modeli piyasada +4gb ram ve +250gb hdd fazlası olduğu halde çoğu yerde ortalama 100TL daha ucuza satılıyor. Teknik olarak eski bilgisayarı 100Tl nin bile altına saymış oluyolar. Şişirilmiş fiyat üzerinden indirim yapıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25

Şimdi gazetede gördüm de,GT630lu bilgisayarı 1900 tlye satıyorlar.Herkez donanımdan pc toplamaktan anlamıyor,anlamak zorunda da değiller.Bu firmalarda lazım.Ben Casper'ın fiyatlarını çok pahalı buluyorum.Masaüstü bilgisayarları,kesinlikle parasının karşılığı değiller...

Hay agzina saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belstaff denim zoom airlines

belstaff jacket womenshttp://jacket-malls.co.uk/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.