Şimdi Ara

Casper Özel: Yeni Casper Store ve Kampanyalar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi gazetede gördüm de,GT630lu bilgisayarı 1900 tlye satıyorlar.Herkez donanımdan pc toplamaktan anlamıyor,anlamak zorunda da değiller.Bu firmalarda lazım.Ben Casper'ın fiyatlarını çok pahalı buluyorum.Masaüstü bilgisayarları,kesinlikle parasının karşılığı değiller...

• quote:

Orijinalden alıntı: quartx

Casper önceki nesil ürünlerine nazaran şu anda kaliteli ürünleri var. O kötü zamanları eskide kaldı. Lenovo dan hiç bir eksiği yok. Lenovo yu kullanan Casper da kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Bir baba oğluna karne hediyesi bilgisayar alacak. Teknolojiden anlamıyor. çocukta zaten bilmiyor bişey bilgisayar olsunda taştan olsun :D Baba en yakındaki mağazaya gidiyor. tabi vatandır bilmemnedir yada internetten alışveriş tir bunlardan anlamıyor. EE zaten Kredi kartıda yok. Gidiyor yakında mağazaya senetle Casper marka bir bilgisayar alıyor. 2000 liralık bilgisayar 2500 3000 e geliyor bu şekilde.

aradan 2 sene geçiyor çocuk tabi donanımlar hakkında bir çok şey öğreniyor. Genellikle donanımhaberden alıyor bu bilgileri :)

Diyoki ben buna bir 4 gb daha ram alayım rahatlasın biraz bilgisayar. KAsayı bir açıyolar 2 tane ram slotu var. 2x2 4 gb ram var zaten içinde. İkiside oem ne olduğu belirsiz. Neyse. Bunları atıp yada satıp 4x2 8 gb yeni ram takıyor. Veya dier alternatif anakartı deiştirmek onu yapmıyoruz şimdilik.

Sonra oyunlar zaten kasıyordu o 100 150 liralık 3 cigolayt :D kartla 2 sene sonra iyice oyun açmamaya başladı diyorki ekran kartını değiştirmeliyim. Bütçesine uygun daha iyi bir kart buluyor. O da ne kasada 300 W power var. Kaldırmayacak. Bu sefer birde power masrafı çıkıyor. Yada bilmeden alıyor kartı bişeyleri yakıyor yada hiç takamıyor kasasına .Bunuda geçelim. Zaten o anakartın 2 sene ömrü ya var ya yok çünkü sitenizde çoğu üründe diyeyim hepsine bakmadım. Bilmemne chip setli intel anakart yazıyor. Ne olduğu belirsiz. Sadece böyle göze hoş gelen çoook fazla bir özelliği varsa o yazılmış 5 tane usb 3 tane sata 8 tane bilmemne girişi var diye. PC yi alıp kasanın içini açana kadar çoğu parça sürpriz :) Ama bir dakka Kasanın kenarında bir sticker var onu yırtarsanız garanti dışı kalıyor. Onuda yırtamazsın yani sürpriz yumurta gibi ne çıakrsa bahtına :D

Hiç bir donanımın 2 yıl süresi yoktur. HD 4830 ile düne kadar bir sürü oyunu oynadım. DX 11 destekli oyunları destekelemdiği için mecburen deiştirdim o kartı forumdan 2. el almıştım ve bende arkadaşıma verdim hala taş gibi hala iş görüyor kaç senelik kart. Bişey yetersiz kalır biraz yükseltir devam edersin. Tabi o sizin taktığınız ne olduğu belirsiz anakarta güvenerek nasıl daha üst seviye parça takıcaz. Bir dakka zaten takamıyoruz şu garanti dalgasından dolayı.

Aslında yazılacak çok şey var hatta forumda sürekli yazılıp çiziliyor bunlar ama kısaca özetliyeyim.

Casper ne olur Bilgisayar piyasasından çekil bi nefes alsın insanlar :D Yada git en iyi donanımı koy aldığın parayı haket. her kulavrda olucam diye abuk subuk ürünler çıakrma yok telefon yok bilmemne önce bir bilgisayar işini çözün. Zaten donanımhaberede inanamıyorum nasıl casper markasını sponsor alırlar. DH çalışan hiç bir elemanın kendine veya çevresine casper markalı ürün aldırdığını sanmıyorum. Adım gibide eminim çünkü bazı yorum yazan arkadaşların dediği gibi bütün ürünleriniz çöp. Ağır oldu ama birilierinin söylemesi lazım .böyle devam ettiğinize göre siz farkında değilsiniz demekki.

• oknglr

29.04.2014 11:35:22

AYNEN YAZDIKLARINIZI,HATTA DAHA FAZLASINI YAŞADIM.AYRICA ALDIĞIM CASPER BİLGİSAYARDAKİ APTAL EKRAN KARTININ BOZUK ÇIKMASIDA AYLARCA MADUR OLMAMA SEBEP OLDU.BİR DÜNYA PARÇA DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM.SONUÇTA SADECE ÜZERİNDE CARPER YAZAN VE BİR İKİ PARÇASI DIŞINDA,HERŞEYİNİ DEĞİŞTİĞİM VE TONLA PARA HARCADIĞIM BİR BİLGİSAYARLA BAŞ BAŞA KALDIM.YAZIK GÜNAH.DEMEK Kİ BİR ÇOK KİŞİNİN BAŞINA GELİYOR.BEN O PARALARLA NE BİLGİSAYAR TOPLARDIM.NE KENDİME ALIRIM,NEDE BİR YAKINIMA ÖNERİM.BİR DAHA TÖBE!!!!

YAZSAM BİR DÜNYA YAZARIMDA KISA KESTİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popkolik25 -- 29 Nisan 2014; 12:15:12 >
  • @oknglr aynı beni tarif etmişsiniz pc'yi aldığım günle sadece işlemciyle kasanın dışı aynı ama okadar sorun yaşattıki sağolsun birçok konuda tecrübe sahibi oldum oda paha biçilemez

• Yeni çöplük mü açılmış tam anlayamadım ?

• Donanımhaber'e Casper sponsorluğu = Galatasaray'a Aziz Yıldırım başkanlığı.
  • 2012 den beri casper h36 kullanıyorum , pişmanım tekrar seçme şansım olsa lenovoyu alırdım .. abi nasıl bir iştir casper ın sitesindeki GPU driverı güncel değil , amd nin siteden indiriyorum 5650m için olan driver ı ordakinide yüklemiyor , neymiş efendim üreten firmaya başvurmamız gerekiyormuş ..

lan üreten firma çöp üretmekten kafasını kaldırmıyor ki bizim attığımız mail e baksın..

o gün bu gündür beta driverlarla ordan burdan bulabildiklerimle idare ediyorum , makine salak salak hatalar veriyor , içine taktığım her harddisk i yaktı (mekanikleri) mecburen gittim sata 2 arayüzü olan bi notebook a sata3 ssd taktım ..
    hani derler ya şahine ferrari motoru aynen o şekil.

casper iyi değilsin hoş değilsin abicim .. insanları mağdur etmeye girdiyseniz işe , hani nihai amacınız buysa tamam böyle devam edinde ... bi işi adam gibi yapalım diyosanız yapın lan..

yemin ediyorum az kaldı ben üretime başlıcam sırf rakipsiz olurum piyasada diye .. sizin gibiler varken yerliydi cart curt hepsi hikaye türkiyede bu işi adam gibi yapan bir insan evladı yok.

casper adam ol kendine bi saygın olsun .. ya hayır nasıl bir firma/kişiler küfür yemekten hoşlanır bundan keyif alır anlayamıyorum.

• casper tavsiye etmiyorum 2 senelik laptopa windows 8 kuralim dedik arkadasin laptop windows 8 kurduk 2-3 gun sonra açılmamaya başladı çöp casper neymiş win8 desteklemiyormuş. tavsiye etmem bende asus laptop var 2009 yılında aldım win8 çok iyi destekliyor hala canavar.

Casper'dan uzak durun yaşamış olanlar anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 29 Nisan 2014; 15:06:09 >
  • Ben de kullanmadığım 3 tane masa üstü var acaba hepsini götürüp 900 lira indirim alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: DG Chester

2012 den beri casper h36 kullanıyorum , pişmanım tekrar seçme şansım olsa lenovoyu alırdım .. abi nasıl bir iştir casper ın sitesindeki GPU driverı güncel değil , amd nin siteden indiriyorum 5650m için olan driver ı ordakinide yüklemiyor , neymiş efendim üreten firmaya başvurmamız gerekiyormuş ..

lan üreten firma çöp üretmekten kafasını kaldırmıyor ki bizim attığımız mail e baksın..

o gün bu gündür beta driverlarla ordan burdan bulabildiklerimle idare ediyorum , makine salak salak hatalar veriyor , içine taktığım her harddisk i yaktı (mekanikleri) mecburen gittim sata 2 arayüzü olan bi notebook a sata3 ssd taktım ..
    hani derler ya şahine ferrari motoru aynen o şekil.

casper iyi değilsin hoş değilsin abicim .. insanları mağdur etmeye girdiyseniz işe , hani nihai amacınız buysa tamam böyle devam edinde ... bi işi adam gibi yapalım diyosanız yapın lan..

yemin ediyorum az kaldı ben üretime başlıcam sırf rakipsiz olurum piyasada diye .. sizin gibiler varken yerliydi cart curt hepsi hikaye türkiyede bu işi adam gibi yapan bir insan evladı yok.

casper adam ol kendine bi saygın olsun .. ya hayır nasıl bir firma/kişiler küfür yemekten hoşlanır bundan keyif alır anlayamıyorum.

Ben de h36 kullanıyorum GPU driver olarak kutudan çıkan driver cd sindeki eski sürücüyü kullanıyorum başka sürücü kurunca kafayı yiyor pc.Sürekli bir sorun sürekli bir arıza casper a sövmekten dilim ağrıdı. CASPER ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ ALMAYIN !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

casper tavsiye etmiyorum 2 senelik laptopa windows 8 kuralim dedik arkadasin laptop windows 8 kurduk 2-3 gun sonra açılmamaya başladı çöğ casper neymiş win8 desteklemiyormuş. tavsiye etmem bende asus laptop var 2009 yılında aldım win8 çok iyi destekliyor hala canavar.

Casper'dan uzak durun yaşamış olanlar anlar.

Videonun basında soylüyor zaten neymiş w8 e geçmek için hardware yenilenmesi herekiyormuş bunun için kampanya yapmışlar eski pc yi alıp 300e sayıyolarmış eski dedikleri bu arada 2012 model oluyor sanırım. İnsanları birde o sekilde dürtecekler.

Bu arada olumsuz yorum lardan kaç kişi casper kullanmış diye yazmış birisi inan bana hepimiz kullandık dilimiz yandıki insanları uyarıyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 29 Nisan 2014; 15:03:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu kadar olumsuz yorumlardan sonra röportajı yapan casper yetkilisinin surat ifadesi nasıldır veya acaba kendi kendine " keşke bu röportajı yapmasaydım" demiş midir.

Açıkçası ne çevredeki insanlara bu markayı aldırırım nede almaları için tavsiye ederim. Nerde ucuz bir anakart var kasanın içinde, ram keza aynı şekilde HDD genelde marka ama ondada en ucuz, ekran kartlarını reklamlarını da öve öve (2 gb ekran kartı paylaşımsız ) bitiremezler. İşlemci zaten spot bir parça olmadığı için ellerinden gelen bir durum yok. (şükür ona el atamıyorlar)

Ha birde bu kadar ucuz donanıma tonla para istemeleri yok mu beraberinde en gıcık aldığım şey " casper Windows ..... ürününü öneriyor" ya firma olarak önce sana verilen bu kadar tavsiyeyi ve olumsuzluğu gör ona göre bir şeyleri tavsiye et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Kendimi bildim bileli Casper var, eğer bahsedildiği gibi çöp ürünleri olsaydı bu kadar uzun süre ayakta kalamazdı ki örneğini çok gördük. Yerinde saymayıp yeni açılımlar yaparak süreklilik sağlamaya çalışıyor. Bravo Casper.

Kendimi bildim bileli bilgisayardan anlamayan, doğru dürüst kulkanmayı bilmeyen kişilerin %90ında Casper var ve hepsi dünya kadar sorunlarıyla uğraştılar. Casperı olupta arızasız kullanan tanımadım.

• quote:

Kendimi bildim bileli Casper var, eğer bahsedildiği gibi çöp ürünleri olsaydı bu kadar uzun süre ayakta kalamazdı ki örneğini çok gördük. Yerinde saymayıp yeni açılımlar yaparak süreklilik sağlamaya çalışıyor. Bravo Casper.

Kendimi bildim bileli bilgisayardan anlamayan, doğru dürüst kulkanmayı bilmeyen kişilerin %90ında Casper var ve hepsi dünya kadar sorunlarıyla uğraştılar. Casperı olupta arızasız kullanan tanımadım.

Valla senin çevrendekileri bilmiyorum ancak ben 2011 den beri Casper kullanıyorum ve 1 kere bile servise göndermedim. Gayet de memnunum ama yeni işlemcili, daha ince bir notebook almak istiyorum, tekrardan Casper almayı düşünüyorum.

• quote:

bu ayakta kalma meselesi türkiyede değişik biraz.

misal futbol kulüplerinin normal şartlarda iflas bayrağını sallamaları lazımdı.fakat bu olmuyor.birileri destekliyor.ipucu iktidar-lar . misal.

cenırıl mobile fatih projesi vs. iktidar destekli faaliyetler.

yıllardır futbol kulüpleri nasıl batmıyorsa casper da benzer şekilde .bu vergilendirme meseleside biraz şüpheli.

bide şu var.malzeme kalitesiz olunca pc ve akıllı telefonlar inanılmaz ucuza üretiliyor çinde.haliyle kar oranlarıda yüksek oluyor.

• Casper store fikri başarılı olmuş. Bahsedilen kampanya, çok eski ve yavaş çalışan XP li pcleri olanlar için iyi bir fırsat gibi duruyor. Bir kere eski bilgisayarı satmaya uğraşmayacaksınız, yenisi için de azımsanmayacak indirim alınacak. (ilk masaüstü bilgisayarımı satmak için çok eziyet çektiğimi ve en sonunda 1000tl ye aldığım kasayı 80tl ye zorla sattığımı düşünürsek)indirim tutarları tatmin edici.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Şimdi Bir baba oğluna karne hediyesi bilgisayar alacak. Teknolojiden anlamıyor. çocukta zaten bilmiyor bişey bilgisayar olsunda taştan olsun :D Baba en yakındaki mağazaya gidiyor. tabi vatandır bilmemnedir yada internetten alışveriş tir bunlardan anlamıyor. EE zaten Kredi kartıda yok. Gidiyor yakında mağazaya senetle Casper marka bir bilgisayar alıyor. 2000 liralık bilgisayar 2500 3000 e geliyor bu şekilde.

aradan 2 sene geçiyor çocuk tabi donanımlar hakkında bir çok şey öğreniyor. Genellikle donanımhaberden alıyor bu bilgileri :)

Diyoki ben buna bir 4 gb daha ram alayım rahatlasın biraz bilgisayar. KAsayı bir açıyolar 2 tane ram slotu var. 2x2 4 gb ram var zaten içinde. İkiside oem ne olduğu belirsiz. Neyse. Bunları atıp yada satıp 4x2 8 gb yeni ram takıyor. Veya dier alternatif anakartı deiştirmek onu yapmıyoruz şimdilik.

Sonra oyunlar zaten kasıyordu o 100 150 liralık 3 cigolayt :D kartla 2 sene sonra iyice oyun açmamaya başladı diyorki ekran kartını değiştirmeliyim. Bütçesine uygun daha iyi bir kart buluyor. O da ne kasada 300 W power var. Kaldırmayacak. Bu sefer birde power masrafı çıkıyor. Yada bilmeden alıyor kartı bişeyleri yakıyor yada hiç takamıyor kasasına .Bunuda geçelim. Zaten o anakartın 2 sene ömrü ya var ya yok çünkü sitenizde çoğu üründe diyeyim hepsine bakmadım. Bilmemne chip setli intel anakart yazıyor. Ne olduğu belirsiz. Sadece böyle göze hoş gelen çoook fazla bir özelliği varsa o yazılmış 5 tane usb 3 tane sata 8 tane bilmemne girişi var diye. PC yi alıp kasanın içini açana kadar çoğu parça sürpriz :) Ama bir dakka Kasanın kenarında bir sticker var onu yırtarsanız garanti dışı kalıyor. Onuda yırtamazsın yani sürpriz yumurta gibi ne çıakrsa bahtına :D

Hiç bir donanımın 2 yıl süresi yoktur. HD 4830 ile düne kadar bir sürü oyunu oynadım. DX 11 destekli oyunları destekelemdiği için mecburen deiştirdim o kartı forumdan 2. el almıştım ve bende arkadaşıma verdim hala taş gibi hala iş görüyor kaç senelik kart. Bişey yetersiz kalır biraz yükseltir devam edersin. Tabi o sizin taktığınız ne olduğu belirsiz anakarta güvenerek nasıl daha üst seviye parça takıcaz. Bir dakka zaten takamıyoruz şu garanti dalgasından dolayı.

Aslında yazılacak çok şey var hatta forumda sürekli yazılıp çiziliyor bunlar ama kısaca özetliyeyim.

Casper ne olur Bilgisayar piyasasından çekil bi nefes alsın insanlar :D Yada git en iyi donanımı koy aldığın parayı haket. her kulavrda olucam diye abuk subuk ürünler çıakrma yok telefon yok bilmemne önce bir bilgisayar işini çözün. Zaten donanımhaberede inanamıyorum nasıl casper markasını sponsor alırlar. DH çalışan hiç bir elemanın kendine veya çevresine casper markalı ürün aldırdığını sanmıyorum. Adım gibide eminim çünkü bazı yorum yazan arkadaşların dediği gibi bütün ürünleriniz çöp. Ağır oldu ama birilierinin söylemesi lazım .böyle devam ettiğinize göre siz farkında değilsiniz demekki.

Aynısı 4 sene önce başıma geldi

• Çalıştığım yere kasası sağlam bir tane casper laptop gelmedi.Alanlar da rengi beyaz diye alıyor zaten.Hanım beyaz renk istiyordu ondan aldık diyorlar genelde.

• Neden hata veriyor burası yorum gönderirken ey DH yöneticileri biri mi korkutuyor sizi ?

Gelelim konuya 2. kez yazıyorum.
    Arkadaş bir laptopta recovery mod olmaz mı? Casper olunca olmuyormuş meğer. Arkadaşın bilgisayarı sürekli reset atmaya başlayınca fark ettim. Dedim şunu güvenli modda başlatayım aa tuşların işlevi yok(win8)! sonra dedim madem olmuyor reset atalım e o da tuşla bu sefer boot menüye giremiyoruz(Bu arada dvd-romu görmüyor pc onu da söyleyeyim) Dedik son çare recovery oda yok! Servise götürdük Harddisc bozulmuş dediler nasıl olur derken verileri kurtarmak için 80 lira bayıldık. Hem zaman hem para uçup gitti. Ulan zaten O tuşlar çalışsa recovery mod olsa ben halledeceğim o işi zaten bilgiler D de!

Bu firmaya bulaşmamış arkadaşlara söylüyorum bu sahtekarlardan ürün ALMAYIN, ALDIRMAYIN.

Bazıları Türk firması falan demişler arkadaş sizin kafanız kıyak herhalde. Türkler dediğin ırk son 100 yılda elektronik adına teknolojinin tsini üretmiş mi söyle bakalım. Bu zekasızlara toplayanın değil üretenin kazandığı bir dünyada olduğumuzu hatırlatmamı mazur görün sayın deneyimli kullanıcılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.