Şimdi Ara

Casper Notebook ile ilgili sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım casper notebookdaki Amd Radeon HD6610m modelli ekran kartımın sürücüsünü güncellemek için kaldırdım fakat amd nin kendi sitesinden indirdiğim sürücü hata verdi ve yüklenmedi ne yapabilirim? Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım yüklü olduğundan yüklenemedi diyor ve doğru sürücüyü seçtiğimden eminim. hata tam olarak şöyle:

"Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welmour -- 6 Kasım 2012; 1:16:13 >

Orijinalden alıntı: welmour

Arkadaşlar kullandığım casper notebookdaki Amd Radeon HD6610m modelli ekran kartımın sürücüsünü güncellemek için kaldırdım fakat amd nin kendi sitesinden indirdiğim sürücü hata verdi ve yüklenmedi ne yapabilirim? Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım yüklü olduğundan yüklenemedi diyor ve doğru sürücüyü seçtiğimden eminim. hata tam olarak şöyle:

"Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun"

İşletim sistemin nedir...?

• Windows 7 64 bit

Windows 7 64 bit

http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exe

bu driverı indir kur...
    ancak eski driverı tamamen kaldırdığından ve pc yi resetlediğinden emin ol...
    Kolay Gelsin

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

Windows 7 64 bit

http://www2.ati.com/drivers/mobile/catalyst_mobility_64-bit_util.exe

bu driverı indir kur...
    ancak eski driverı tamamen kaldırdığından ve pc yi resetlediğinden emin ol...
    Kolay Gelsin

Bu driver ı 3 kere indirdim ve yüklemeye çalıştım hatayı veren bu driver zaten sıkıntı orada.

• Ek olarak , üzerine yükleme diye bir durum vardır. Güncelleştirmeler bu mantıkla çalışır , bir sürücüyü ya da yazılımı güncellemek için eski versiyonu kaldırmak zorunda değilsiniz.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kaldırmadan da yüklemedi malesef komple ekran kartını kaldırdım yine aynı hatayı verdi yine yüklemedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_59008813/tm.htm

Bu konuda sorununuzla ilgili bir çözüm yolu sunulmuş , incelerseniz eğer . Belki sorun ortadan kalkabilir.

****Pardon bu zaten yazılmış yeni gördüm*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 6 Kasım 2012; 1:33:18 >

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Kaldırmadan da yüklemedi malesef komple ekran kartını kaldırdım yine aynı hatayı verdi yine yüklemedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_59008813/tm.htm

Bu konuda sorununuzla ilgili bir çözüm yolu sunulmuş , incelerseniz eğer . Belki sorun ortadan kalkabilir.

Herkes aynı şeyleri söylemiş orada da hepsini zaten denedim direk aygıt yöneticisinen güncellemeyi denedim o olmadı sonra ekran kartı yüklü iken indirdiğim driver ile denedim olmadı ekran kartını komple kaldırdıktan sonra o dosya ile tekrar denedim yine olmadı. Amd nin sitesinden indirdim ben de driver ı kağıt üzerinde doğru driver ama yüklenmiyor.

• Biz pozitif çözümleri sunmaya gayret ediyoruz , ancak olmadığı dediniz durumlarda bile sistemi geri yükleme ile yapılan değişiklikleri çalışır duruma geri getirebiliriz. Bilgisayarınız asla bozulmaz , bu yüzden kendinizce tüm çözüm yollarınızı denediğinizi düşünüyorsanız, sisteminiz geri yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilir , sisteminizi en son çalışan stabil duruma geri getirebilirsiniz.

İyi geceler.

Orijinalden alıntı: Be Happy

Biz pozitif çözümleri sunmaya gayret ediyoruz , ancak olmadığı dediniz durumlarda bile sistemi geri yükleme ile yapılan değişiklikleri çalışır duruma geri getirebiliriz. Bilgisayarınız asla bozulmaz , bu yüzden kendinizce tüm çözüm yollarınızı denediğinizi düşünüyorsanız, sisteminiz geri yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilir , sisteminizi en son çalışan stabil duruma geri getirebilirsiniz.

İyi geceler.

Bunu biliyorum çabanız için de teşekkür ederim fakat yapmam gereken sistemi eski stabil durumuna getirmek değil sürücüyü güncellemek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.