Şimdi Ara

Casper laptop servise nasıl verilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pckopatx

casper yetkili serviste staj yaptım ben. Senin yapacağın evinin en yakınındaki casper yetkili servise gidip durumu izah etmen. genelde sana form verirler böyle bir bilgisayar teklim alındı diye. bilgisayarı teslim almaya gittiğinde o formu verirsin. servise sana bilgisayarı teslim eder.

Sağol usta. Yani benim anladığım şey şu,

Ben laptopu buradaki yerel servise götüreceğim, onlar yapacak. Doğru mu?
  • Evet yetkili teknik servise götüreceksin. Sakın satıcıya felan götürme. aşagıdaki siteden arama yap sana en yakınına git. Ver bilgisayarı.
    http://casperservice.maptriks.com/
  • Yerliliği kaliteden mühim değil ki.Çalışsınlar en iyilerle hem ülke gelişsin ,hemde almazsam ne olayım.

Datron aeron ve dell ınspıron 6400 bu iki bilgisayarıda iyi bilirim.Biri abimin bilgisayarı ,takılan uyuz bir bilgisayar datron ama dellin maşALLAH'ı var.İslam ülkeleri destekli yatırım artmalı ülkeme bilişim ,elektronik anlamında ki yerli malı diye gururlanabilelim.

Ben yerli malını savunurum ama Körfez ülkeleri 2.5 trilyon fazla verdi.Bizim ülkemize gelen yatırımlar vasattan bile altta.Bunu görmemek elde değil, yatırım artacak ki rekabet kalliteyi getirsin ,bu yönden yerli sözcüğünün gerçek anlamıyla tekelleşen yerli firmaları anlamıyorum.

Her neyse , ben dökük dell ınspıron 6400ümden çok memnunum şahsen.100 küsür dvdmide dell ınspırondan çektim ,hem indirdim ,hem çektim.Yani hala dvd yazıcısı falan canavar gibi çalışıyor.MaşALLAH diyelim ,benim tavsiyeme uyunuz, olmuyorsa satın ,ölü fiyatına alacaklarsa dursun bir köşede daha iyi.

ama siz iade yoluna bakın.Olmazsa başka bir biilgisayar alın ,sorun buradaki arkadaşlara size bilgisayar tavsiye etsinler.Benim bilgim sınırlı ,birazda küstahımdır ergenlikten gelen huy ne yaparsınız.O yüzden benimle fazla muhabbet etmek iyi değil aslında.

• quote:

Evet yetkili teknik servise götüreceksin. Sakın satıcıya felan götürme. aşagıdaki siteden arama yap sana en yakınına git. Ver bilgisayarı.
    http://casperservice.maptriks.com/

Galiba buldum hocam.

Kategori
    Servis Noktaları / Varsayılan

yazıyor. Eğer doğruysa en yakın zamanda laptopu oraya götüreceğim.
  • sehir ilçe söyle bakalım pmden bakayım istersen
  • quote:

sehir ilçe söyle bakalım pmden bakayım istersen

PM yolladım hocam.
  • Arkadaslar anlamıyorum bu casperi. Bu kadar insan yalan söylemiyorya! Tabiiki doğru söylüyorlar. Ancak ben burda bazı teknık sorunların olduğunu düşünüyorum. Arkadaş bilgisayarı kurcalamışda olabilir. Benim Casper Laptopum var. Sıkıntım yok. Verdiğim para helal olsun. 2 Arkadasımın daha laptopu var Casper marka onlarında sıkıntısı yok cok sukur. Tasarım iyi . Yanlız kasada bazıparçalarda kalitesizlik var. Performans olarak süper. Isı sorunuda yok soyledıgım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Arkadaslar anlamıyorum bu casperi. Bu kadar insan yalan söylemiyorya! Tabiiki doğru söylüyorlar. Ancak ben burda bazı teknık sorunların olduğunu düşünüyorum. Arkadaş bilgisayarı kurcalamışda olabilir. Benim Casper Laptopum var. Sıkıntım yok. Verdiğim para helal olsun. 2 Arkadasımın daha laptopu var Casper marka onlarında sıkıntısı yok cok sukur. Tasarım iyi . Yanlız kasada bazıparçalarda kalitesizlik var. Performans olarak süper. Isı sorunuda yok soyledıgım gibi.

İki gün sonra ısınma problemleri başladığı zaman forumda sizi görmeye başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

Arkadaslar anlamıyorum bu casperi. Bu kadar insan yalan söylemiyorya! Tabiiki doğru söylüyorlar. Ancak ben burda bazı teknık sorunların olduğunu düşünüyorum. Arkadaş bilgisayarı kurcalamışda olabilir. Benim Casper Laptopum var. Sıkıntım yok. Verdiğim para helal olsun. 2 Arkadasımın daha laptopu var Casper marka onlarında sıkıntısı yok cok sukur. Tasarım iyi . Yanlız kasada bazıparçalarda kalitesizlik var. Performans olarak süper. Isı sorunuda yok soyledıgım gibi.

Ben 2 aydır kullanıyorum. Öbür arkadasım benımle birlikte aldı. Tanıdıgım diğer arkadasım 4 Seneye yakın bi süredir kullanıyor. Teknoleji şans işi. Bende Casper sevmezdim ama kendini toparladı. Bide şoyle bişey var. Bizzat şait oldum. İşlemci yerine Gpu sıcaklıgı ölculebılıyor. Eskı bilgisayarım acer aspire serisindendi. 95 Derece gosterıyor. Bılgısayarda ılımsı bi sıcaklık var. Sonrada fark ettim Gpu olctüğünü :) Bence programlara güvenmeyın . Bizzat elinizle test edin. Forumda bi arkadaşın topiği vardı Casper izlenımlerını ssleriyle birlikte anlatmıstı onu bulamadım.

• benimde bi arkadaşım casper marka lap topu ilk 6 ay hatta 1 sene bişsii yok felan diodu ısınma sorunu ondada patlak verdi aşırı değil ama günluk kullanımda oyun vs. gibi şeylerde sıcaklık tavan yapıyor her gece dua et ısınmaması için !!!
  • Normal şartlarda 6 ayda 1 temizlik gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 2 aydır kullanıyorum. Öbür arkadasım benımle birlikte aldı. Tanıdıgım diğer arkadasım 4 Seneye yakın bi süredir kullanıyor. Teknoleji şans işi. Bende Casper sevmezdim ama kendini toparladı. Bide şoyle bişey var. Bizzat şait oldum. İşlemci yerine Gpu sıcaklıgı ölculebılıyor. Eskı bilgisayarım acer aspire serisindendi. 95 Derece gosterıyor. Bılgısayarda ılımsı bi sıcaklık var. Sonrada fark ettim Gpu olctüğünü :) Bence programlara güvenmeyın . Bizzat elinizle test edin. Forumda bi arkadaşın topiği vardı Casper izlenımlerını ssleriyle birlikte anlatmıstı onu bulamadım.

birader yanlışın var arkadaşım geçen sene yılın makinası diğe aldığı casper şu anda yurtta 3 kişiyi ısıtıyor biliyorum o odada bende vardım
    ek olarak uzak mesafelerde wireless berbat

• Şans işi
  • herhangi bi yurtiçi kargoya gidip casper merkez bayiye de yollatabilirsiniz ben öyle yapmıştım kutunun içine adresimi ve sorunu yazdım yurtiçi kargo ile yolladım sonra adresime geri yollandı yapıldıktan sonra
  • Kargoyu karşı tarafa ödettirdin demi :)
  • quote:

Merhaba,

Benim 1 yıl önce aldığım Casper laptopum var. Aşırı ısınıp kapanıyor, videoları bile izleyemiyorum. Ben bu laptopu i7-2630QM CPU @2.00GHz, 8 GB RAM, Intel HD Graphics 3000 özellikleriyle aldım ama şimdi ben iki video izlesem takılıyor sonra ekranı kapanıyor. Servise nasıl verebilirim? Ne yapmam gerek? Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

ups ye git casper istanbul ümraniye yetkili serivisine gidecek de gönder bekliyorum laptopu
  • quote:

Kargoyu karşı tarafa ödettirdin demi :)

Ürünü nerden aldın ise teknosa vatan computer gibi ise mağazaya götür onlar form verirler sonra geldiğinde tele mesaj atarlar sende gidip alırsın merak etme bende ısıdan dolayı yolladım iyi bakım yapmışlar şimdi hiç bi sorun yok eğer mağazadan almadı isen en yakın ilçeden casper ana bayii ye git garantiye yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan ne kadar sonra gonderdın
  • Bu Casper'ı anlamak mümkün değil. Herkes başka bir şey söylüyor.
  • quote:

Bu Casper'ı anlamak mümkün değil. Herkes başka bir şey söylüyor.

sen ups kargoya gidiyorsun istanbul/ümraniye casper teknik servisine gönderiyorsun laptop bana gelir casper teknik servisindeyim ups yoksa gönder yurtiçi ile ancak karşı ödemeli göndereceksin bazı kargo şubeleri dolandırıyorda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.