Şimdi Ara

Casper laptop servise nasıl verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 1 yıl önce aldığım Casper laptopum var. Aşırı ısınıp kapanıyor, videoları bile izleyemiyorum. Ben bu laptopu i7-2630QM CPU @2.00GHz, 8 GB RAM, Intel HD Graphics 3000 özellikleriyle aldım ama şimdi ben iki video izlesem takılıyor sonra ekranı kapanıyor. Servise nasıl verebilirim? Ne yapmam gerek? Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Up.
  • internet sitelerinden sana en yakın casper yetkili servisinin adresini bul.bilgisayarını al ve git.teslim ederken sağlam bir bahane uydur acilen yapılması lazım işim gereği lazım,okul için lazım vs vs.bunu söylüyorum çünkü acelen olduğunu vurgulamazsan 1 ay sürer teslim alman
  • Zaten alırken yanlış yapmışsın. İşlemci ve rame aldanıp parayı dökmüşsün ama ekran kartı onboard oyun bile oynayamazsın.

Garati için şubeye git yardımcı olurlar.
  • Dostum sen başta yanlış markayı seçmişsin.

şimdi şikayetvar sitesi imdadına yetişebilir.2 yorum yap şikayetvara ,aldığın şirket ilgilenmiyorsa şikayet et, olsun bitsin bu iş.

Bende dell ınspıron 6400 var counter strike 1.5 oynadım takılmadı, 3-4 videoyu birlikte açtım takılmadı.Bence sen iade et casperı.İkinci el temiz bir dell ınspıron al.Sıfır dell ınspıron 6400 satılıyorsa onu al diyeceğim ama satılmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Zaten alırken yanlış yapmışsın. İşlemci ve rame aldanıp parayı dökmüşsün ama ekran kartı onboard oyun bile oynayamazsın.

Kardeşim bilip bilmeden yorum yapma istersen.O üründe harici gt540 ekran kartı mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

quote:

Zaten alırken yanlış yapmışsın. İşlemci ve rame aldanıp parayı dökmüşsün ama ekran kartı onboard oyun bile oynayamazsın.

Kardeşim bilip bilmeden yorum yapma istersen.O üründe harici gt540 ekran kartı mevcuttur.

Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok hocam. Yanlışın var. CCleaner'dan baktım öyle yazıyor. Ama Nvidia kontrol panelinde GeForce 540M yazıyor. Yani 540M ekran kartı var. Hem de Intel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohamed42mounir

Dostum sen başta yanlış markayı seçmişsin.

şimdi şikayetvar sitesi imdadına yetişebilir.2 yorum yap şikayetvara ,aldığın şirket ilgilenmiyorsa şikayet et, olsun bitsin bu iş.

Bende dell ınspıron 6400 var counter strike 1.5 oynadım takılmadı, 3-4 videoyu birlikte açtım takılmadı.Bence sen iade et casperı.İkinci el temiz bir dell ınspıron al.Sıfır dell ınspıron 6400 satılıyorsa onu al diyeceğim ama satılmıyor maalesef.

Nasıl iade ediliyor ki bu alet? İade almazlar diye düşünüyorum.
  • zaman geçmiş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselkir

zaman geçmiş artık

Zaman nereye geçmiş? 2 yıl garantisi var aldığım laptopun.
  • tamir edip gönderirler. garanti değişim anlamına mı gelir
  • quote:

tamir edip gönderirler. garanti değişim anlamına mı gelir

Usta tamir etsinler ben etmesinler demiyorum. Ama ben şimdi yaşadığım yerdeki servise mi vereyim laptobu? O mu yapacak?
  • bence dua et yapamayacakları yada uğraşmak istemedikleri bir arıza olsun
  • usta olur mu ana servise gider? yereller uğraşmaz
  • quote:

usta olur mu ana servise gider? yereller uğraşmaz

Nasıl teslim edeceğim ben laptopu ana servise? Onlar kargoyla gelip alacak mı?
  • http://casperservice.maptriks.com/

galiba yerel servise yetki vermişler buradan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

yasalara göre malı iade etme yazınca googlea hukuksitesi vs. çıkıyor.Bu işleri pek bilmiyorum ama tüketici derneklerine aldığın ürünün satıcılarca övülerek bitirilemediğini ama ne hikmetse işe yaramaz bir ürün olduğunu söyle.Bence ilk başta telefonla ara istersen.Ya da git derneklerine ,bir sürü dernekleri var sanırsam.

Bizim ailede bu tür olaylar 1 kere dahi yaşanmadığı için yani bozuk hatalı ürün alımı vs. hiç bir bilgim yok ama kredi kartının ekstresini tahsil edebilen bankalar bu işe de el atarlarsa paranızı alırsınız.

Fakat çin mallarına marka basıp sattığı söylenen bir firma nasıl kaliteli mal satabilir anlamış değilim.

ısınma olayının etkisi fazla diyorsanız usb destekli fanlar alabilirsiniz,ya da para harcayıp daha kalitelilerini alabilirsiniz.Benim bilgisayar eski olduğu için usbden güç alan fan var ,ashampoo winoptimizer 9la bakarım sistem sıcaklığına ,gerçektende farkediyor.Casperda tasarımsal ,malzemesel özensizlikler ,kalitesizlikler olma ihtimali yüksek, bunun için fan alın deneyin derim.Hangi fanı alacağınız sizin bileceğiniz iş ,ama bence ısınma problemi var o modelin.Belki kış aylarında takılmaz ,sonbaharda takılmaz ısınma olmayınca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

yasalara göre malı iade etme yazınca googlea hukuksitesi vs. çıkıyor.Bu işleri pek bilmiyorum ama tüketici derneklerine aldığın ürünün satıcılarca övülerek bitirilemediğini ama ne hikmetse işe yaramaz bir ürün olduğunu söyle.Bence ilk başta telefonla ara istersen.Ya da git derneklerine ,bir sürü dernekleri var sanırsam.

Bizim ailede bu tür olaylar 1 kere dahi yaşanmadığı için yani bozuk hatalı ürün alımı vs. hiç bir bilgim yok ama kredi kartının ekstresini tahsil edebilen bankalar bu işe de el atarlarsa paranızı alırsınız.

Fakat çin mallarına marka basıp sattığı söylenen bir firma nasıl kaliteli mal satabilir anlamış değilim.

ısınma olayının etkisi fazla diyorsanız usb destekli fanlar alabilirsiniz,ya da para harcayıp daha kalitelilerini alabilirsiniz.Benim bilgisayar eski olduğu için usbden güç alan fan var ,ashampoo winoptimizer 9la bakarım sistem sıcaklığına ,gerçektende farkediyor.Casperda tasarımsal ,malzemesel özensizlikler ,kalitesizlikler olma ihtimali yüksek, bunun için fan alın deneyin derim.Hangi fanı alacağınız sizin bileceğiniz iş ,ama bence ısınma problemi var o modelin.Belki kış aylarında takılmaz ,sonbaharda takılmaz ısınma olmayınca.

casper yerli ama o kadar güzel değil

• casper yetkili serviste staj yaptım ben. Senin yapacağın evinin en yakınındaki casper yetkili servise gidip durumu izah etmen. genelde sana form verirler böyle bir bilgisayar teklim alındı diye. bilgisayarı teslim almaya gittiğinde o formu verirsin. servise sana bilgisayarı teslim eder.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.