Şimdi Ara

Casper laptop servise nasıl verilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkay AKSOY

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Bu Casper'ı anlamak mümkün değil. Herkes başka bir şey söylüyor.

sen ups kargoya gidiyorsun istanbul/ümraniye casper teknik servisine gönderiyorsun laptop bana gelir casper teknik servisindeyim ups yoksa gönder yurtiçi ile ancak karşı ödemeli göndereceksin bazı kargo şubeleri dolandırıyorda

UPS yok burada ama arabaları var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay AKSOY

quote:

Bu Casper'ı anlamak mümkün değil. Herkes başka bir şey söylüyor.

sen ups kargoya gidiyorsun istanbul/ümraniye casper teknik servisine gönderiyorsun laptop bana gelir casper teknik servisindeyim ups yoksa gönder yurtiçi ile ancak karşı ödemeli göndereceksin bazı kargo şubeleri dolandırıyorda

UPS yok burada ama arabaları var.

tamam yurtiçi de olur

• Siz mi ilgileneceksiniz hocam benim laptop ile? Valla komple bir bakım yapsanız süper olur.
  • quote:

Siz mi ilgileneceksiniz hocam benim laptop ile? Valla komple bir bakım yapsanız süper olur.

laptopun s.n. numarasını bana pm. at geldiğinde ilgilenirim ya da marka model söyle ve tam ismini de gelince ben alırım
  • arkadaş bu casperi neden bu kadar kötülüyorsunuz anlamıyorum . Bende daha önce sizin gibi düşünüyordum ve casperden nefret ediyordum ama bir kaç tavsiye sonrası bende casper bir laptop aldım şu an gayet memnunum sorunum yok.bir kaç şikayette bu kadarda leke atılmazki bir markaya.Ona bakarsanız her markanın bir şikayeti bir sorunu wardır ama sizdeki kabartma tozu casperi çöp kutusuna atmış resmen.Bir yandanda kullanıcıya bağlıdır. Kötü olanların şikayetiyle tüm casper makinalarını kötülemeyin ön yargılı olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo3547

arkadaş bu casperi neden bu kadar kötülüyorsunuz anlamıyorum . Bende daha önce sizin gibi düşünüyordum ve casperden nefret ediyordum ama bir kaç tavsiye sonrası bende casper bir laptop aldım şu an gayet memnunum sorunum yok.bir kaç şikayette bu kadarda leke atılmazki bir markaya.Ona bakarsanız her markanın bir şikayeti bir sorunu wardır ama sizdeki kabartma tozu casperi çöp kutusuna atmış resmen.Bir yandanda kullanıcıya bağlıdır. Kötü olanların şikayetiyle tüm casper makinalarını kötülemeyin ön yargılı olmayın.

katiliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

herhangi bi yurtiçi kargoya gidip casper merkez bayiye de yollatabilirsiniz ben öyle yapmıştım kutunun içine adresimi ve sorunu yazdım yurtiçi kargo ile yolladım sonra adresime geri yollandı yapıldıktan sonra

Hocam kaç günde geri gönderildi bilgisayarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

herhangi bi yurtiçi kargoya gidip casper merkez bayiye de yollatabilirsiniz ben öyle yapmıştım kutunun içine adresimi ve sorunu yazdım yurtiçi kargo ile yolladım sonra adresime geri yollandı yapıldıktan sonra

Hocam kaç günde geri gönderildi bilgisayarınız?

2 hafta içinde gelmişti tabi bu dediğim 2 sene önce felan şimdiki prosedürde aynı mı bilmiyorum
  • Hard disk arızalandı benim.Kargoya vereceğim ama kim ödeyecek kargoyu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.