Şimdi Ara

Casper H36 Windows 8 Sürücüleri bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Windows 8.1 Pro yükledim. Sürücülerini bulamıyorum. Ati Mobil HD5650 için ne kadar aradaıysam da bir türlü kurulum dosyalarını bulamadım.
    Casper kendi sitesinde Windows 8 ile ilgili driver vermiyor. Windows 7 sürücleride işe yaramıyor. Ati'nin kendi sitesinden de indirdiğim sürücüler kurulmuyor.

Yardım edebilir misiniz?
    Teşekkürler

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • Peki hocam birde onu deneyelim. Şu DPS programı her seferinde ekran kartını yanlış kurup ekranı karartıp bırakıyor ve sistem geri yükleme yapmadan görüntü alamıyorum. Umarım bu drivermax da aynı hayatı vermez.

Teşekkür ettim

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • HD5650 olan sürücüyü 5000 serisi olarak kuruyor ve yine ekran kararıp kalıyor :(
    Bütün gün bununla uğraştım ve bi adım ilerleyemedim. Farklı bir yöntem bilen ?
    ARCTIC Liquid Freezer II 360
    Asus TUF Gaming Z590-PLUS
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Hallettin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Casper'a mail ile sordum ama geri dönüş yapmadılar. Destek konusunda oldukça kötüler tıpkı bilgisayarları gibi :(

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

Hallettin mi ?

Servisle twitter dan iletişime geçtim. Verdikleri cevap: "Merhaba, vermiş olduğunuz seri no'ya göre ürününüzde win8 desteği bulunmamaktadır. Bu nedenle win8 driver desteği maalesef verememekteyiz."

Laptopu 2011 de haziran ayında satın aldım. Yani parçalar eskide değil. (i5 480m, 8GB ram, 1 GB Ati HD 5650 + 120gb SSD li dizüstü bilgisayarda win 8 kullanamıyorum işe bak :))

- Not: Ekran kartını güncellemek istediğimde de yine sorun veriyor. Casper artık nasıl bir işlem yaptıysa Ati'nin kendi sitesinden bile indirdiğim sürücüleri kabul etmiyor.

DESTEK SIFIR!
  • ne alakası varmış ki ben 5 6 yıllık pc lere yükledim. geçmiş olsun. gelişmelerden haberdar edin lütfen. yapmışsınızdır belki ama ben yine de söyliyim. sürücü dosyasına sağ tık/özellikler/uyumluluk/windows 7 yapıp dener misin. sürücüden kalan artık dosyaları temizle ve yeniden başlat lütfen. belki olur
  • Kurmaya çalıştığım sistem casperin dizüstü bilgisayarı. Ati ekran kartını kullanıyor ve sürücüleri windows 8 i desteklemiyor. Farklı sürücü programlar DRPS tarzında birçok yazılım denedim ATİ HD5650 için kurulum yapamıyor.

Evdeki kendi topladığım masaüstü sisteme çok rahat win 8 kurup kullanabiliyorum. Takıldığım nokta casper ın verdiği destek. 2 Senelik bir bilgisayara ki sistemi oldukça iyi olduğu halde güncel bir İŞLETİM sistemi için destek vermemeleri.

Orijinalden alıntı: huysuzcocuk

Yeni Windows 8.1 Pro yükledim. Sürücülerini bulamıyorum. Ati Mobil HD5650 için ne kadar aradaıysam da bir türlü kurulum dosyalarını bulamadım.
    Casper kendi sitesinde Windows 8 ile ilgili driver vermiyor. Windows 7 sürücleride işe yaramıyor. Ati'nin kendi sitesinden de indirdiğim sürücüler kurulmuyor.

Yardım edebilir misiniz?
    Teşekkürler

peki bunu indirip denedinmi ATI DRİVER AMD BUNU İNDİR BU DRİVERİ BULMASSA YOKTUR WİNDOWS 8 DESTEĞİ OLAYI YANLIŞ ANLAMIŞTA OLABİLİRİM

• Hocam verdiğin linkte windows 7 kurulu olduğunda bile uygun donanım bulunamadı diyor. Yani casper çift ekran kartlı sistemleri kendince düzenleme yapıyor. Orjinal ati yazılımını kabul etmiyor. Kendide güncelleme yapmıyor. Destek vermiyor. Öyle de sorumsuz bir firma bu casper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzcocuk -- 24 Eylül 2013; 13:23:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam verdiğin linkte windows 7 kurulu olduğunda bile uygun donanım bulunamadı diyor. Yani casper çift ekran kartlı sistemleri kendince düzenleme yapıyor. Orjinal ati yazılımını kabul etmiyor. Kendide güncelleme yapmıyor. Destek vermiyor. Öyle de sorumsuz bir firma bu casper

ver servise ekran kartımda bu sorunlar var garanti varmı bilmiyorum sordularmı bakmadım :

• quote:

Hocam verdiğin linkte windows 7 kurulu olduğunda bile uygun donanım bulunamadı diyor. Yani casper çift ekran kartlı sistemleri kendince düzenleme yapıyor. Orjinal ati yazılımını kabul etmiyor. Kendide güncelleme yapmıyor. Destek vermiyor. Öyle de sorumsuz bir firma bu casper

peki kardeş bir şey dicem slim driver indir ekran kartının driverini bulsun indirsin şuana kadar bütün driverleri buldu herkez memnundu

• Garantisi 2 ay önce bitti. Çeşitli programlarda denediğimde ekran kartını doğru şekilde bulup yükleyemiyorlar. Casperin kendi düzenlemesi gerekiyor sanırım. Programlar ati hd5650 olanı hd5000 gibi yazılım kurmaya çalışıyor ve ekran kararıp kalıyor. Hata veriyor yazılımı kabul etmiyor.

Bu konuda casper destek vermiyor. Eğer üzerinde windows 7 ibaresi bulunan CASPER bilgisayar alacaksanız ALMAYIN.! Win 8'i önerdikleri halde DESTEK vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzcocuk -- 26 Eylül 2013; 12:08:04 >
    Casperin kendi sitesinden ayrıca Slim Driver uygulamalarından indirdiğim driverlerden sonuç alamadım.
    Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. İyi Günler...
    ### 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 240 GB Memoright SSD | 12 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Kullanılan İşletim Sistemi"
    ### iPhone 5 32 GB (A1429)
  • Burdakini yükledim sorun çözüldü. artık win8 yükleyebilirsiniz.

http://forum.shiftdelete.net/windows-8/294072-windows-8-driver-sorunu.html
  • Lanet olsun Casper'a sitesindeki win7 ekran kartı driveri bile 2010 sürümü ilk hali yani atinin sitesinde 2013 güncellemeleri var indirip kurunca ekran kararırıyor yada kuramıyon nasıl bir sistemle yapmışlarsa artık. Battlefield için güncelleme yapayım dedim makine formatladım. Yok mu bunu kırmanın yolu adamlarla telefonda konuşuyorum birşeyden haberleri yok bide teknik eleman diye koymuşlar birşey bilmiyolar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.