Şimdi Ara

CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casio'nun ikonik modeli Protrek serisinin incelemesini paylaşmak ve size yeni yayına geçen bir siteyi tanitmak için konu açıyorum. Türkçe kaynak oldukça zor ve bu açığı kapatmaya çalışan bir internet sitesi Horobox.com. Günlük haber ve inceleme paylaşımlarıyla bu işe merak duyanların açlıgını doyuracak bir site, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Aşağıda da bir inceleme örneği paylaşıyorum. Daha fazlası için --- Horobox.com
    http://horobox.com/inceleme-detay/?UserKey=CASIO-ProTrek-PWR600-e-k%C4%B1sa-bir-bak%C4%B1s-&P=1


     CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com

    [simage][/simage]Bazı saat markalarının ikonikleşmiş koleksiyonları bulunmaktadır. Bunlardan biri de Casio'ya ait ProTrek serisidir.



    İnceleme konumuz olan PRW 6000 modeli ise ihtiva ettiği 3. nesil Triple Sensor ile koleksiyonun önceki modellerinden ayrılmaktadır. Aslına bakarsak sırf bu sensor teknolojisi için Casio'nun teknolojik ve inovatif birikiminin en güzel meyvelerinden biri olarak bahsedersek mübalağa etmemiş oluruz.



     CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com

    PRW6000 serisi önceki modellerle kıyaslandığında daha ince ve kolda oldukça konforlu ( benim gibi ince bilekli kullanıcılarda bile ).Konfor ve incelik konusu ProTrek koleksiyonunu düşündüğümüzde biraz ironik duruyor farkındayım fakat burada devreye Triple Sensor V3 giriyor.

    Özellikle bahsetmek istediğim nokta ise sensor boyutu; önceki seri olan V2 ye göre %95 daha küçük ve güç yönetimi %90 oranında daha iyi duruma getirilmiş sonuç ise 12.8mm lik oldukça ince kasa kalınlığı.


     CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com

    Ölçüm aralığı artık 1 metre ve bu ölçümü sadece 1 saniyede yapabiliyor.V2 ile yapılabilen 20 saniyelik sürekli pusula ölçüm değeri V3 ile 60 saniye değerine ulaşmış durumda.

    Sağ üst köşede konumlandırılmış pusula butonuna bastığımızda hızlıca dönen kollar çok kısa sürede yönü digital olarak ekranda gösteriyor.

    Ekranın okunabilirliği için led aydınlatma sistemi tekrardan dizayn edilmiş ve bakış açımıza göre otomatik aydınlatma sistemi ilave edilmiş.


     CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com

    Termometre fonksiyonu saat kolumuzdayken vücut ısımızı ölçülen değere ilave ediyor, dolayısıyla bu fonksionu saati koldan çıkararak kullanmak bize daha sağlıklı ölçüm değeri verebilir.

    Bu durum aslında tool watch olarak tabir edilen tüm modeler için aynı. Radyo kontrolü konusunda oldukça kabiliyetli olan model bu özelliğini ülkemiz sınırları içerisinde sağlıklı şekilde kullanamıyor fakat her gittiğiniz ülkenin zaman dilimine göre günde 6 kere otomatik ayarlanan saat fikri kullanmadığımız takdirde bile kulağa hoş geliyor.


    PRW 6000 modeli ile toolwatch saatlerden çok da fazla alamadığımız kalite hissini alabiliyoruz.Burada fark yaratan ise kadran, bezel ve kollarda kullanılan metal ayrıntılar.

    Kordondan bahsetmem gerekirse kalitesi önceki modellerden ayırt edici farklılıkta değil fakat tuzlu su ile etkileşimi halinde leke bırakması belkide kordon ile alakalı bahsedebileceğim tek eksi nokta
    Son olarak bahsetmek istediğim Tough Solar özelliği ile ortam ışığını en verimli şekilde kullanıyor olması.

    Saat kullanılmadığında veya çekmecede bırakıldığında kendini otomatik olarak uyku moduna alıyor, tekrar kolunuza taktığınızda uyku modundan çıkarak kollar anlık saat bilgisine otomatik olarak ayarlanıyor.
     CASIO ProTrek PWR600 incelemesi Horobox.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.öncü -- 20 Ekim 2015; 12:26:06 >







  • Elinize sağlık,düşündüğüm bir modeldi ve türkçe inceleme bulamamistim.Çok yardımcı oldu teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimci olmasina sevindim, incelemeler hergun yenileniyor. Bunun yaninda saat sektorunden haberlerde gunluk ekleniyor. Baska marka ve model incelemelerini takip etmek icin horobox.com u takip edebilirsiniz.
  • Bazı saat incelemelerini dünyada ilk olarak yapan yerli site olması takdire şayan. Bahsettiğim inceleme Panerai Mare Nostrum. Fotoğraf çekimleri de ayrı güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.