Şimdi Ara

Casio VDB serisi aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casionun VDB serisinden herhangi bir model olabilir. yıllar önce kullandığım vdb-101 bozulmuştu tamir ettiremedim.
    uçuk olmayan tekliflerinizi bekliyorum.

vdb-200 öncelikli. -metal kordonlu-

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benimde bir VDB-200 um var ancak dokunmatigi bozulmustu. acaba sizinkinin ne sorunu vardi ogrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalam

Benimde bir VDB-200 um var ancak dokunmatigi bozulmustu. acaba sizinkinin ne sorunu vardi ogrenebilirmiyim?

-dokunmatik olayının bu kadar yaygın olmadığı dönemde-

dokunmatik bozuldu saatçiye götürdüm saate bakıp ilk dediği şey "bunun düğmeleri düşmüş" oldu. başka saatçiye götürdüm söktü toplayamadı mundar oldu saat.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kesinlikle bu inanılmaz bir saat, casio zamanında ne saat yapmış demek geliyor içimden. Şu anda casio bu saati halen satıyor olsa bir dakika durmam ve hemen alırım.

Günümüzde artık teknoloji ucuz çin firmalarının ürettiği ucuz ürünler pazarına döndü, oysa eskiden ne güzeldi. (örnek CASIO VDB-101)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 16 Eylül 2012; 17:54:37 >
  • bende var vdb-101 hala ilgileniyorsan özel mesaja bak.
  • özel mesaj gelmedi, istenilen fiyat nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

özel mesaj gelmedi, istenilen fiyat nedir ?

biraz geç oldu sanırım kullanıcı özel mesaj kabul etmiyor şeklinde uyarı aldım.kusura bakmayın üzerine cevap da yazmayınca unuttum açıkcası.aslında tam bir ücret belirtmek istemiyorum önce size fotoğraflarını cekip göndermek niyetindeyim ilgileniyorsanız halen.ekranında çizik var göreceksiniz zaten fotoğrafta tüm fonksiyonları çalışır vaziyette.cevabınızı bekliyorum.fotoğrafları en kısa sürede hazırlayacağım cevabınıza göre ileteyim size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Casio Modellerimiz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vkfkbr kullanıcısına yanıt
    elimde sıfır hic kullanılmamıs VDB-101 plastik kasa kordon saat var
    acık mavi tonlu etiketleri üzerinde fiat 300 tl ilgilenirseniz 0535 741 8715 mehmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.