Şimdi Ara

CASIO EXILIM Z75 7.2MP 375YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağırlık 122 Gr.
    Boyutlar 95,4 × 60,6 × 19,6 mm
    Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
    Paket İçeriği Şarj edilebilir lityum iyon pil, şarj cihazı, AC güç kablosu, USB kablo, AV kablo, bileklik, CD-ROM
    Bağlantı / Arabirim USB
    Güç Seçenekleri Li-ion Şarj Edilebilir Pil
    Resim Dosya Biçimi JPEG
    Türkçe Menü Var
    Sesli Video Kaydı Var
    Otomatik Zamanlayıcı Var
    Video Modu AVI
    Görüntü Özellikleri
    Video Çözünürlüğü 640x480
    Görüntü Sabitleyici Yok
    Görüntü İşlemcisi CCD
    Objektif Özellikler
    Çözünürlük 7.2 Megapixel
    Optik Zoom 3x
    Dijital Zoom 4x
    Hafıza Özellikleri
    Hafıza Kartı Desteği SD
    Dahili Bellek 8 MB
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 2.6"

375 YTL'ye bu makina iyi mi acaba? Daha bir tavsiyesi olan varsa değerlendirebilirim. Bugün birine karar verip alacağım nasipse. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• bende bunu düşünüyorum ama video çekimi mpeg4 olsa hemen alırım sanırım bu normal avi olarak çekiyo . bu konuda bir. yorum yazarsa süper olacak . sonuçta cepte taşımak lazım bu tür makinelri
  • Çok araştırdım bu makineyi ama hakkında ne olumlu bir yorum ne doğru düzgün bi çekilmiş örnek fotoğraf bulabildim o yüzden vazgeçtim ben bu makineden. Makine şu anda tam muallak gerçekten
  • Bu makine 358 YTL'ye tripod ve 1 gb kartıyla da var da....
    Daha yeni bi alet, nası bişey olduğu henüz belirsiz...
    teoride güzel ama pratikte deneyenlere danışmak gerek....
  • hazır fiyatı düşmüşken birileri bunu alsa, alıpta kullansa, sonrada buraya gelip örnek resimler falan koysa fena olmaz
  • eğer buysa sana yardımcı olur sanırım
    http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/ex-z750_samples.html
  • yok kardeş z-750 deil aradığımız . z -75 . bunun mpeg 4 kaydı var mı merak ettiğim o . varsa hemen alıcam çünkü yoksa s-600 ü beklicez mecbur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    2 ay önce açıldı
    KODAK EASYSHARE C713 7.0MP
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben siparişi verdim. Çektiğim fotoğraflardan örnekler buraya eklerim. Henüz kargo elime ulaşmadı. Sanırım Cumartesi (28.04.07) en erken gelir.
  • Fiyatı uygun bence.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 27 Nisan 2007; 12:42:12 >
  • Ben de şimdi sipariş veriyorum, ctesi elimde....
    z75 + 1gb + tripod = 358 YTL (kdv dahil)....
  • bana sorarsanız en yakışıklı makineleri casio yapıyor. alan arkadaşlar görüntü eklesinler bende bir sanyocu olarak değerlendireyim, kalitesi ortayaçıkar
  • Siparişi verdim. Makine yarın elimde...
    Gece çekimi normal çekimi ve makro örnekleri koyarım... :)
  • Arkadaşlar tüm sorularınızı teknik konuda merak ettikleriniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilir hertürlü teknik yardımı alabilirsiniz.

www.TekServisim.com
    Mürselpaşa Bulvarı 1418 sok. No:34 Tekmar Plaza Kahramanlar İZMİR
    Tel : +90 232 446 56 00--446 34 35 Fax : +90 232 446 56 00 -227
    teknik@tekservisim.com
  • Arkadaşım ben bu ürünü almak istiyorum ama çeşitli tereddütlerim var. Foto kalitesinin yeterli olmadığını falan söyleyenler var. Ürün de cumartesi günü senin eline ulaşmış olmalı. Çektiğin fotoğraflardan hatta mümkünse video'lardan foruma yollaman mümkünse çok iyi olur. Bir de ürünün hediyeleriyle birlikte 358 YTL olduğunu söylemişsin. Bu dediğin nerde acaba? Cevap yazarsan çok sevinirim. İyi günlerr...
  • Mesajım pirekare'yeydi:))
  • arkadaşlar bu makina nerede satılıyor bu şartlarda bilgiledirecek biri varsa çok memnun olurum.
  • Ben makineyi aldım... Memnunum...
    Makro makro sadece makro başlığı altına 4-5 örnek koydum. (15. sayfada olsa gerek)
    Makro mesafesi 10 cm... Yani 10 cm.den daha yakın nesneleri netlemek zor.. :)

Makine en uygun fotozeynep.com'da satılıyor....
    Makine + tripod + 1 gb Kingston Card =358 YTL'ye geldi....

sitede 368 lira yazıyor ama ücretsiz üye oluyorsunuz. 10 lira yeni üye bonusu veriyo... 258 liraya olay bitiyo... :)
    ve aynı gün kargoya veriyorlar... :)
  • 258 liraya olay bitiyo yazmışım. Anladınız siz onu: 358 liraya olay bitiyo.... :)

Makine benim istediğim özelliklere sahip... Gün batımını falan güzel çekiyo. Gece de güzel çekiyo....
    Pantolon cebimde de taşyabiliyom, daha ne olsun....
  • Bikaç örnek koyiim....
    (Dosya boyutlarını küçültürken kalitelerini biraz düşürdüm yanlışlıkla, normalde daha da iyi....)

Yakın çekim:

Geceleyin pozlama süresini 4 sn yapıp el feneri ile yazı:

Akşamüstü:

GeceYarısı:

• Resim kalitesine kötü diyorla bu aletin...

DÜn ve bugun gittiğim bimek ve ep centerda casioları kötülemişlerdi ayrıca...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.