Şimdi Ara

CASIO EXILIM Z75 7.2MP 375YTL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceden 3 farklı marka kullanmış biriysen sana güvenmiycem de kime güvenicem ben çok saol verdiğin bilgiler için. Tek kafama takılan şu sitenin güvenilirliği. Makine senin eline gecerken bi sorun yaşamamış olabilirsin ama bu benim de problem yaşamıycagım anlamına gelmiyo. Siteyi de ilk defa duyduğum için açıkçası biraz korkuyorum..(üye de oldum:)) )
  • Sitenin güvenilirliği hakkında başka ne söyleyebilirsin? Daha önce de bu siteden alışveriş yaptın mı hiç?
  • Eskişehirde bir firmanın sitesi (bkz tel no) :)
    Ben de biraz tereddüt ettim ama, mersanet (türkiye casio distribitörü) onaylı garantisiyle geldi walla çok şükür... :)

Bağlantı kablosunu bağladığımda bilgisayar görmedi ama bu benim bilgisayardan da kaynaklı olabilir. Kart okuyucu kullandığımdan daha ilgilenemedim... :)
    Başka da hiçbir sorun yaşamadım.. Tv bağlantısı falan herbişeyi çalışıyo... Zaten garantisi de var...
  • Daha önce alışveriş yapmadım.... Ama ben açıkçası uzantısı com.tr olduğu için güvendim...
    Bu adresi sadece şirketler alabiliyor... Yoksa ben de fiyat araştırırken google'dan buldum....
  • Bağlantı kablosu problemini nasıl çözeceksin peki? Resimleri bilgisayara atamadıktan sonra ne işe yarar?
  • Bu makineyi Teknosa'da satıyorlar. istersen önce orada bir dene.... Oradan alırsan 420 liraya geliyor... Hoşuna giderse de girip burdan alabilirsin....
  • Bende zaten kart okuyucu olduğu için kablo ihtiyacı duymadım, vakit de bulamadım ilgilenmek için.
    Başka bi pc.de denicem eğer olursa ben de sorun vardır... Eğer olmazsa kablo da sorun varsa, bi Casio bayisine sorarım napçaz diye kablo garanti kapsamaına girmez derlerse de alırım heralde (kullanmıyom ama 5 liralık şey kablo ne de olsa).. :)
  • Bağlantıda da problem olur mu olmaz mı orasını bilemiyorum. Herneyse...
  • hmm kablodan kaynaklı olursa tabii ki problem olmaz. Doğru diyosun. Zaten benim bilgisayarda da kart okuyucu var. Bi problem çıkacağını sanmıyorum. Verdiğin bilgiler için çok saol. Beni çok rahatlattın meslektaşım
  • bi de son olarak bu yeni üyelere ekstra indirim olayını nerde kullanıcam? ürünü satın alırken otomatik olarak indirim yapıyo mu?
  • Rica ederim....
    bendeki sorun ya kabloda ya benim bilgisayarın girişinde...
    Makinede hiç bi sorun çıkmadı çok şükür....

Acaba makinenin çıkışında mı sorun diye panik oldum önce sora Tv.ye bağladım sorun çıkmadı, rahatladım....

Görüşmek üzere meslektaşım.....

• Ödeme yapma ekranına gelirken orda bi kutucuk çıkıyo "hediye çeklerim gibi bişii"
    oradan seçince ödenecek tutar kısmı direkt: 368 den 358'e düşüyo...

Ödenecek tutar kısmındaki yazıyı dikkate al, orasının düştüğünü gör öyle ödeme yap.. :)
  • tamam kardeş saol. Bu fiyat da taksitsiz fiyatmış. Taksitli olunca baya bi artıp 410 ytl oluomuş zaten. Belki de burdan almam. Ama en azından ne alacağım belli oldu. İçime sinerek bi makine alabilicem. Buna şimdi cevap vermek zorunda değilsin.Yarın da versen olur: Şarjı ne kadar gidiyo?
  • bir de belki çok saçma olacak ama şarj cihazı da var mı fotozeynep'te. Ürün paketi içinde şarj cihazını hep yazarlar normalde ama burda yazmamışlar merak ettim...
  • örnek ve foto ve video koysaydınız dahada yardımcı olurdunuz :)
  • erdor örnek foto var yukarda görmedin mi? yalnız video yok..
  • Şarj gayet iyi... Alalı 1 hafta oluyo, ilk alınan şeyi çok fazla kurcalama huyuma rağmen 1 haftadır ya 1 ya 2 kere şarj ettim...
  • Eğer fırsat bulursam kısa bir video da çekip koyarım, ama şu an işler yoğun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 4 Mayıs 2007; 13:52:25 >
  • pirekare yani şarj aleti geldi dimi?:))

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Şarj gayet iyi... Alalı 1 hafta oluyo, ilk alınan şeyi çok fazla kurcalama huyuma rağmen 1 haftadır ya 1 ya 2 kere şarj ettim...

• Çıktı çıktı....

Kutudan çıkanlar:
    Makine
    usb kablo
    tv bağl. kablosu
    tripod (basit ve ufak bişii)
    1 gb kingston card
    batarya
    batarya şarj aleti (çift kablolu, ister türkiyede ister amerikada kullan)
    bilek askısı
    kullanım kitapçıkları (türkçesi pek yeterli değil, ben internetten ing olanı indirdim, o güzel)
    cd.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.