Şimdi Ara

CASIO EXILIM Z75 7.2MP 375YTL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CASIO EXILIM Z75 7.2MP 375YTL
  • Bi yakını bi de uzağı netleyip çektiğim 2 foto.....

CASIO EXILIM Z75 7.2MP 375YTL

• Üstteki resimde telleri netledim
    alttaki resimde ilerdekibinayı netledim....

Manuel focus güzelliği....
  • En yakın netyleme de bu diyebiliriz....
    Daha yakından olursa pek iyi netleyemiyor....

(olsa da yasek dimi.. bi de çay... mmmm)
  • oldu saolasın:)
  • abicim canımızı istettin yaw:)) baya iyiymiş yaa.Daha yakından çekip napcaz ki. İçine mi giricez:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taysii -- 4 Mayıs 2007; 15:22:29 >
  • pirekare,
    Arkadaşım resimler harika.. İLk mesajımı TAMAMİYLE geri alıyorum. Bimekse ve ep centea gittiğimde adamları iyi bir paylicam...

Bu arada ardarda çekim özelliğinden bahsetmiyorum.. Bu modu taysii, arkadaş iyi anlamış...
    Benim dediğim, resmi çektikten sonra resmin sağdan veya soldan bir izi kalıyor lcd üzerinde ve 2. fotoyu o izin üzerine oturtarak çekiyorsun, otomatik birleştiriyor resimleri makina...

Canonlarda birleştirme işlemi bilgisayarda oluyor. kodaklarda direk makine üzerinde.. 2sininde artı eksi yönleri var. ama canonlar pahalı ve üst modellerinde panoramic var.. kodakın neredeyse tüm modellerinde var...
  • ne demek....
    Son olarak...
    eğer senin için boyut çok sorun diilse (benim ilk baktığım olay boyutu idi, cepte taşımam gerekiyor) :)
    normalde makineler bu da dahil 1/2,5 inch sensör boyutuna sahip... Ama 1/1,8 inch sensör boyutlu bi makine alırsan daha parlak ve canlı renkler elde edersin...
    Gerçi HP'nin bi makinesi hem küçük hem de 1/1.8 inch ama hiç deneyemedim...

Hepsinin bi artısı bi eksisi var işte... en güzeli çok düşünmeden gidip en tipini beğendiğini almak belki de...

• Anladım Razorback arkadaşım. Bu makinede öybi panoramic çekim olayı yok....
  • Bu arada...
    Makine 7.2 megapiksel olmasına rağmen fotolar 5 mp tercihinde ve en iyi değilde "orta" kalite modunda çekilmiştir....

Bilgisayarda çok yer tutsunlar istemiyorum da....
  • Ben bi çıkıp işyerine gidiim....
    Dönüşte gün batımını yakalayabilirsem güzel bi foto ile gelirim... :)))
  • Bi de resimler'i upload ederken 5 mp.den 800*600 boyutlarına düşürüyorum tabi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 4 Mayıs 2007; 15:36:35 >
  • anlaşıldı alacağım makineyi buldum sayende çok şükür Ne zor işmiş bea....
  • daha bu düşük haliyse yüksek halini tahmin edemiyorum doğrusu
  • casio yu oldum olası beğenmişimdir. sanyo yu görmeseydim casio alacaktım. çünkü gerçekten kaliteli ve pratik bir makine. hiç çekinmeden alın arkadaşlar
  • evet. Sanyo'nun çekimleri de çok şık.

Tam bir "Makro çekim" makinesi...
  • İş dönüşü yakalayabilirsem gün batımını çekerim demiştim... Tam yakalayamadım ama....

Arabamın içinden 70 km hızla giderken kirli camın arkasından anca şu fotoları çekebildim....

Hergün 4 kere geçtiğim yol işte.....

• Şu da çok hoşuma giden. Büyük bir AVM inşaatında çalışan devasa bi vinç....

• saol pirekare kardeşim sayende makine hakkındaki şüphelerim gitti. sony w30 düşünüyordum ekranına takmıştım şimdi casio hoşuma gitmeye başladı. birde video ekleyebilirsen boş bir vaktinde çok daha iyi olur. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.