Şimdi Ara

CARVALHAL:FAVORİ ATLETİCO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04.03.2012 21:33 - İstanbul
    Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Carvalhal, "Tribünleri dolduran harika taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlara galibiyetle karşılık vermek isterdik ama üzgünüz. Trabzon hakettiği bir maçı kazandı. Oyuncularımı suçlayamam. İstek ya da arzuları yoktu diyemem. Tam tersine istedik ama iyi oynamadık. Sakatlıklar bizim için sıkıntı oldu. Ve bu sıkıntılar nedeniyle oyuncularımızın yerlerini değiştirmemiz gerekti. Zorunlu değişiklikler koordinasyon bozuklukları yaratıyor. Egemen, Veli, İsmail, Hilbert sakat. Almeida ve Necip'in durumlarını bilmiyorum. Ben çok maç var diye değil maçların arasında süre az var diye şikayet ediyordum. Play-off'a katılamama gibi bir korkumuz yok. Orada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. UEFA'da da Beşiktaş tarihinin en iyi 2. derecesini egale etmiş durumdayız. 3 kulvarda mücadele etmek kolay olmuyor" dedi.

Atletico Madrid'le oynanacak UEFA maçlarını da değerlendiren Carvalhal, "Perşembe gününe kadar hangi oyuncularımızı oynatabiliriz onu düşüneceğiz. Bu turun favorisi Atletico Madrid. Tarihlerinde birçok başarı var. Ama futbol 4 çizgi arasında oynanıyor. Önemli hedeflerimiz var ve bu doğrultuda çalışacağız. İyi form tuttular maçlarımız kolay geçmeyecek" dedi.

Hakkaten bu adam Bjk'ye yakışmıyor.Hiddink vol2.

• Vay arkadaş bunu söylemiş he..

Biz maçı baştan kaybetmişiz zaten.

Vizyonu sıfır adamın.

Ne kadar sevsemde seni , ne kadar sempatik olsanda evine git bir daha gelme hocam..
  • yarı finale kadar yoluuz var gerisini bilemem
  • İyide ne alakası var sevmeyebiliriz, tepki gösterebiliriz ama turun favorisi Madrid.

Barcelona Beşiktaş maçının favorisi Barcelona olur.

Zaten unutulmaz galibiyetler hep favori takımların yenilmesiyle olur.

İnşallah bizde yeneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comennias

İyide ne alakası var sevmeyebiliriz, tepki gösterebiliriz ama turun favorisi Madrid.

İnşallah bizde yeneriz.

Tamam da Senceru'nun dediği gibi sen böyle konuşursan zaten bir şey yapamazsın.
  • Mourinho'da nuriyi motive etmek için Madrid Türk milli takımından daha iyi diyebiliyor.Tıpkı maçtan önce ts'ye karşı favori olduğumuz şeklinde suni bir ortam yaratılması gibi böyle durumlar genellikle ters teper.
  • biliyor kendisinin ne kadar çapsız ve beceriksiz bir adam olduğunu, takımdaki kendi milletinden çöplüklerin de bir halta yaramayacağını biliyor. boşuna heveslenmeyin diyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: comennias

İyide ne alakası var sevmeyebiliriz, tepki gösterebiliriz ama turun favorisi Madrid.

İnşallah bizde yeneriz.

+1 Hocam.Sevilla FB eşleşmesinde FB miydi favori? Ama maç sahada kazanılıyor.Umarım turu geçersiniz.
    Ama açıkçası böyle bir durumda takımı olumsuz etkilemiş oldu
  • Ah birde şu at gözlüklerini çıkartabilsek...

Adam doğru söylediği için suçlu oluyor.

Nev var bunda ?Adam doğruyu söylüyor.

Bizimlede oynasa Atletico favori olacak.Açık ve net söyleyeyim.

Fenerbahçe ve Trabzon içinde geçerli bu durum.

Sen 3 5 kuruş maaşları ödemeyi düşünürken adam Radamel Falcao'ya 45 milyon euro bastırıp alıyor.

Bizim taraftara kalsa İspanya'ya 10 Barcelona'ya 5 Real'e 3 atarız da akşam çabuk oluyor.
  • İnsan olarak ne kadar iyi biri olsa da hoca olarak bu vizyonsuzlukla hiçbirşey yapamaz. İnsanda biraz hırs biraz inanç olur. Umarım fark yemeyiz Atletico'dan.
  • e doğru demiş favori a. madrid...
  • Bjk Atleticoyu eler bunu iyi kayitlayin sizin kosmayan oyunculariniz o maclarda yirtiniyorlar bence Bjk tur icin iyi sonucla gelir oda en kötü ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Vay arkadaş bunu söylemiş he..

Biz maçı baştan kaybetmişiz zaten.

Vizyonu sıfır adamın.

Ne kadar sevsemde seni , ne kadar sempatik olsanda evine git bir daha gelme hocam..

özellikle avrupa maclarinda teknik direktörler karsi takimi favori gösterirler dogruluk payi oldugu kadar piskolojik bir demectir bunu söylemesini yanlis bulmuyorum ben. Bjk ordan beraberlikle dönerse inönunden cikamaz a.madrid.
  • Madrid istediği kadar favori olsun. Ben takımıma güveniyorsam sorun yok demektir. Bu arada iyi gün taraftarları belli oluyor
  • Oyuncular mac seçtiği icin beşiktaşı şanslı görüyorum ben de
  • Adama bu lafı dedi diye vizyonsuz diyenler var.

Ferguson Barca maçında Favori Barcelona dedi.O zaman Fergie'de vizyonsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Adama bu lafı dedi diye vizyonsuz diyenler var.

Ferguson Barca maçında Favori Barcelona dedi.O zaman Fergie'de vizyonsuz.

boşver yahu skor taraftarlarına ne anlatsan boş. parmaklarımızı yormaya değmez.

bu arada schuster düşmanları schuster'e "şuster" istifa diyordu, şimdi ise carvalhal'a "carvalyal" istifa diyorlar

ayrıca carvalhal'dan hoca olmaz diyenlere tekrar tekrar yazıyorum; lucescu,del bosque, tigana, schuster bunlardan da hoca olmaz dediniz yolladınız, ozaman siz geçin takımın başına?

o değil de schuster düşmanlarının "schuster'i arar oldum yeaa" demeleri beni güldürmüyor değil

• beşiktaş atletico madridi eler ... bu açıklama garip karşılanacak bir açıklama değil ... lucescu lazio maçından önce lazio favori demişti ,messi madrid maçından önce favori biz değiliz demişti ,mourinho csk maçından önce maçın favorisi yok demişti vs .... adam realiteyi konuşmuş.... maçın favorisi atletico ama herzaman favoriler kazanmaz.... favori atletico bu yüzden maça asılmayacaz dese dediklerinize katılırdım ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

beşiktaş atletico madridi eler ... bu açıklama garip karşılanacak bir açıklama değil ... lucescu lazio maçından önce lazio favori demişti ,messi madrid maçından önce favori biz değiliz demişti ,mourinho csk maçından önce maçın favorisi yok demişti vs .... adam realiteyi konuşmuş.... maçın favorisi atletico ama herzaman favoriler kazanmaz.... favori atletico bu yüzden maça asılmayacaz dese dediklerinize katılırdım ....

+ schuster daha da ileri gidip "biz bu kafayla sittin sene barçayı yenemeyiz" demişti.
  • piskolojik stratejik demeçmiş bu duyan madridlier gevşicek mi nolcak bence tam tersi bjk oyuncuların morali ve motivasyonu bozulacaktır ve a. madrid ne bjk dan ne gs dan nede fb den güçlü bir takımdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.