Bu adam'da bence iş var istek var hırs var gollerden sonraki sevinçlerine baksanıza bizden daha çok istiyo sanki bize böyle adam lazımdı bence bu adam iş yapıcak hemen harcamasak bari
adam 3 puan almayı biliyor. öyle ya da böyle alıyor işte. bize de lazım olan bu. schuster zamanında iyi oynadık da ne oldu kahrolduk her maç olsun iyi futbol oynuyoruz dedik ama hep gol yedik, berabere kaldık, mağlup olduk.
böylesi daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
adam 3 puan almayı biliyor. öyle ya da böyle alıyor işte. bize de lazım olan bu. schuster zamanında iyi oynadık da ne oldu kahrolduk her maç olsun iyi futbol oynuyoruz dedik ama hep gol yedik, berabere kaldık, mağlup olduk.
böylesi daha iyi.
Daha güzel olcak hocam adamda hırs var başarıya aç herzaman demiyormu millet başarıya aç topçu getirin alın size başarıya aç td bence bu adam kalsın iş yapıcak bizde yerinde müdahale falan yapıyor görceksiniz stoke city maçınıda alıcaz bu adamla herşey yoluna giricek geçen sene schuster bana bu güveni veremedi bu adam verdi
Carvalhalı şimdiye kadar hiç kötülemedim ne çevreme ne forumda bu adam sanki 40 yıllık beşiktaşlı. Gollerde çocuk gibi seviniyor oyuncularla diyaloğu ( görünüşte ) çok iyi aakıllı hamleleri var bence oyunuda iyi okuyor ama işte tek eksik kariyeri yok güen umarım oda kazanılır şuanda takımın başına bi antrenör gelse herşey yeni baştan birsürü olay bence sene sonunu görmeli.
Oyuncu degisikliklerini cok beğeniyorum bence Isini iyi yapıyor. Hocadan yana bir sıkıntı yok yani.
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
Carvalhalı şimdiye kadar hiç kötülemedim ne çevreme ne forumda bu adam sanki 40 yıllık beşiktaşlı. Gollerde çocuk gibi seviniyor oyuncularla diyaloğu ( görünüşte ) çok iyi aakıllı hamleleri var bence oyunuda iyi okuyor ama işte tek eksik kariyeri yok güen umarım oda kazanılır şuanda takımın başına bi antrenör gelse herşey yeni baştan birsürü olay bence sene sonunu görmeli.
İnş taraftar bir iki maça bakarak adamı harcamaz ya
Kazandığı sürece sorun yok...İstediği gibi hoplayıp zıplayabilir...Ama çevresi ile dialogları iyi...Dördüncü hakemle bile muhabbet edebiliyor, ne konuşuyorlarsa...
Tamam adam iyi niyetli ama bellirli bir sistemimiz yok.Öyle dan dun oynuyoruz Takımda top tekniği yüksek bir sürü adam var ama oyunda top yapamıyoruz,üstünlük kuramıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
Tamam adam iyi niyetli ama bellirli bir sistemimiz yok.Öyle dan dun oynuyoruz Takımda top tekniği yüksek bir sürü adam var ama oyunda top yapamıyoruz,üstünlük kuramıyoruz
hocam geçen seneden ben fark olarak istek görüyorum hırs var oyuncularda td kaynaklanan birşey adam kendiside diyor zaten ben sihirbaz değilim diye iş yapıcak bu adam
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
hocam geçen seneden ben fark olarak istek görüyorum hırs var oyuncularda td kaynaklanan birşey adam kendiside diyor zaten ben sihirbaz değilim diye iş yapıcak bu adam
İnş takımda güzel bir sistem oturtur daha faydalı olur.Özellikle sevinçlerini çok beğeniyorum.Kendini bildiğin kaybediyor
Suan kendisi tv8 de acın izleyin
Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında sahasında Antalyaspor'u 1-0 yendi.
Karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, yaptığı açıklamada;
- MAÇ TAKVİMİ ÇOK SIKIŞIK-
Beşiktaş Teknil Direktörü Carvalhal, karşılaşmanın zor geçtiğini dile getirerek,“Maç takvimi çok sıkışık. Dolayısıyla ritim tutturmak kolay değil. Şu anda çok fazla maçın olduğu bir dönemdeyiz. Diğer takımlarla kıyasladığımızda en az zaman aralığında oynayan takım biziz. Bursaspor bizle aynı gün maç yapmıştı ve bugün nasıl sıkıntı yaşadıklarını gördük. Biz de bugün bunu bekliyorduk. Hem ligde hem de Avrupa maçlarında oynuyoruz. Bu nedenlerden dolayı karşılaşmanın kolay olmayacağını biliyorduk. Aynı zamanda çok iyi oynayan, kazanmak isteyen bir ekibe karşı oynadık. Bu da işin bir başka zorluğuydu.
-CENK ÇOK İYİYDİ-
Maça hızlı başlamak istediklerini dile getiren Carvalhal; "Bizim amacımız maça hızlı başlamaktı. Bunu da başardık ve golü bulduk. İkinci yarının başında rakibimiz ayaklanmaya ve gol pozisyonlarına girmeye başladı. Ancak Cenk bugün çok iyi performans sergiledi. İkinci yarıda kontra ataklardan pozisyonlar da bulduk. Bugün zor bir galibiyet kazandık ancak bahsettiğim konular üzerine gelen bu galibiyet bizleri çok mutlu etti.” diyerek sözlerini tamamladı. Haber Kaynağı: Haber1903
Bu yüksek tempo takımların kadrolarını büyütecektir.
Adam basit oynatıyor fantezi aradağı maç olmadı sadece bazen oyuncular bireysellikte fantezi arayınca takımda kopukluk ve kötü oyun oluşuyor bursa maçı egemeni sol bekte oynatmasıyla işini ciddiye aldığını gösteriyor Tayfur haca içinde ilk geldiğinde bizi takım yap takım oyunu oynayalım bize yeter diyorduk sanırım carvalhal içinde aynı durum gerçekleşmiş
quote:
Orijinalden alıntı: xxmasterxx
Adam basit oynatıyor fantezi aradağı maç olmadı sadece bazen oyuncular bireysellikte fantezi arayınca takımda kopukluk ve kötü oyun oluşuyor bursa maçı egemeni sol bekte oynatmasıyla işini ciddiye aldığını gösteriyor Tayfur haca içinde ilk geldiğinde bizi takım yap takım oyunu oynayalım bize yeter diyorduk sanırım carvalhal içinde aynı durum gerçekleşmiş
Belli bir sistemi yok, büyük takım karşısındaki takıma göre oynamaz, karşısındaki takım onun oyununa göre oynar. Her maç saçma sapan bir sistemle oynatmasın, Veli kavlak ve Pektemek ikilisinden kesinlikle kurtulsun yada son anlarda dahil etsin. Takıma gerekli motivasyonu versin, defansı önde tutacaksa orta sahaya insan evladı gibi bir sistem oturtsun. Kendisi Schuster gibi değil, takıma zevkli oyun oynatmıyor fakat umarım başarılı olabilir. İçerde kazanacadığımız maçları takımın başına Adriana Limayı getirsek bile kazanırız çünkü taraftar var ama dışarda oynanan oyun aşikar, tesadüfi olarak alınan kestane galibiyeti, ibb ve hatırlamak istemediğim alania maçı...
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
quote:
Belli bir sistemi yok, büyük takım karşısındaki takıma göre oynamaz, karşısındaki takım onun oyununa göre oynar. Her maç saçma sapan bir sistemle oynatmasın, Veli kavlak ve Pektemek ikilisinden kesinlikle kurtulsun yada son anlarda dahil etsin. Takıma gerekli motivasyonu versin, defansı önde tutacaksa orta sahaya insan evladı gibi bir sistem oturtsun. Kendisi Schuster gibi değil, takıma zevkli oyun oynatmıyor fakat umarım başarılı olabilir. İçerde kazanacadığımız maçları takımın başına Adriana Limayı getirsek bile kazanırız çünkü taraftar var ama dışarda oynanan oyun aşikar, tesadüfi olarak alınan kestane galibiyeti, ibb ve hatırlamak istemediğim alania maçı...
Adama hemen atıp tutmayın gecen senede schustere aynısını yaptınız durumumuz ortada
quote:
quote:
quote:
Adama hemen atıp tutmayın gecen senede schustere aynısını yaptınız durumumuz ortada
Schusterle alakalı tek bir mesajımı bul o halde, başkasına söylerken kendin atıp tutuyorsun, şimdi farkındamısın ? Kendi şahsi fikrimi beyan ettim ve sonunda da umarım başarılı olabilir dedim
quote:
quote:
quote:
quote:
Schusterle alakalı tek bir mesajımı bul o halde, başkasına söylerken kendin atıp tutuyorsun, şimdi farkındamısın ? Kendi şahsi fikrimi beyan ettim ve sonunda da umarım başarılı olabilir dedim
Pardon hocam affola ozaman ben yanlıs anladım :)
alemci gutiyi takımdan kestikten sonra bu adam gerçek bir td ve takımın başarısı için cidden çalışıyor demiştim
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
alemci gutiyi takımdan kestikten sonra bu adam gerçek bir td ve takımın başarısı için cidden çalışıyor demiştim