Şimdi Ara

CARTEL CNP-3500 NAVIGASYON İNCELEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
28.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü Darty kampanyası ile aldım merak eden arkadşlar için bir inceleme yazayım dedim pek bir konu göremedim çünkü.Resimleriyle,takıldıklarınızla ve haritalarıyla filan destek olalım birbirimize :) Benim elime geçen cihazın resimleri aşağıda ayrıca yeni harita nasıl yükleniyor onuda anlatacağım zamanla.Konuda eksik olabilir zamanla tamamlanacaktır arkdaşlar :)

CNP 3500 TRAVELLER NAVİGASYON CİHAZI

* 81 il ve 500 ilçe kapsamlı dijitan Navturk Navigasyon haritası
    * Vakumlu tutucu üzerine cihazı yerleştirerek pratik kullanım
    * Yön,hız,uzaklık bilgilerinin sürekli izlenebilme olanağı.
    * Sık gidilen yerlerin hafıza kaydı ve tekrar erişimde kolaylık.
    * Tercihe göre Yönlendirme:Feribot,otoban,gece gündüz seçeneği.
    * Türkçe ve 14 ayrı dilde kullanım kolaylığı,Erkek ve Kadın sesiyle yönlendirme seçeneği.
    * Data Güncelleme olanağı,yaygın servis ağı.
    * İhtiyacınız olabilecek eczane,hastane,ATM,AVM,benzinlik gibi 250.000`e yakın önemli noktalara kolay erişim.
    * Sadece Navigasyon Değil ayrıca eğlence: SD Kart girişinden MP3,Video Player,Fotoğraf albümü,Oyunlar,Hesap Makinası ve dünya saatleri.
    * Navtürk Navigasyon desteği ile ile en Kolay ve hızlı Program Güncellemeleri indirme.
    * 9 cm (~) boyutunda renkli ve dokunmatik LCD Ekran
    * NAVTURK Turkiye Haritası> (81 il / 500 ilceyi kapsar)
    * Windows CE 5.0 işletim sistemi
    * 372 Mhz işlemci
    * 256 Mb SDRam
    * 20 Kanal
    * Entegre anten
    * MPEG1 / MPEG4 / MP3 / WMA / AVI /
    * ASF / 3GP / DivX / JPEG / BMP / PNG oynatıcı
    * Entegre Hoparlorler
    * Stereo Kulaklık Cıkışlı>
    * USB 2.0 Bağlantı Noktası

Ürün Resimleri=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 22 Ekim 2009; 13:59:15 >

• bu konu satışı arttırır :) DARTY' den komisyonunu iste.
    işin şakası bir yana, sonunda birisi bu işe el attı.
    teşekkürler, elinize sağlık.
    benim bir isteğimde şu, arabaya asma aparatının da resmini koyar mısınız? nereye nasıl takarım onu kestiremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bu konu satışı arttırır :) DARTY' den komisyonunu iste.
    işin şakası bir yana, sonunda birisi bu işe el attı.
    teşekkürler, elinize sağlık.
    benim bir isteğimde şu, arabaya asma aparatının da resmini koyar mısınız? nereye nasıl takarım onu kestiremiyorum :)

İstedim bana çikolata gönderecekler

İstediğiniz resimleri upload edip koydum bakabilirsiniz.

• @shadowan, tekrar teşekkürler resim için.

bu navigasyonu çok kullanan arkadaşlara sorum şu:

"siparişi onayla" sayfasındayım :)
    bu ekran neden önemli bu kadar bu aletlerde. yani ben araba sürerken ekrandan takip etmem de, sesli yönlendirmelere göre giderim gibi geliyor bana. haksız mıyım?
    acele cevap
  • arkadaşlar...ilginç bir sorum olacak...bu ürün kaç GB'a kadar SD kart destekler acaba? ona göre bir SD kart alacağım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

arkadaşlar...ilginç bir sorum olacak...bu ürün kaç GB'a kadar SD kart destekler acaba? ona göre bir SD kart alacağım da...

4GB'a kadar destekler diyor kullanma klavuzunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

@shadowan, tekrar teşekkürler resim için.

bu navigasyonu çok kullanan arkadaşlara sorum şu:

"siparişi onayla" sayfasındayım :)
    bu ekran neden önemli bu kadar bu aletlerde. yani ben araba sürerken ekrandan takip etmem de, sesli yönlendirmelere göre giderim gibi geliyor bana. haksız mıyım?
    acele cevap

hala sipariş onay sayfasındayım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende az önce 1 adet sipariş verdim umarım pişman olmam.
  • Navigasyon cihazlarınıza iGO vs. gibi ücretli programlar yüklemek + Başka firmanın ücretli satılan haritasını yüklemek tamamen illlegal yöntemlerdir. Bununla ilgili link paylaşanlar & link isteyenler cezalandırılır.
    Buna göre hareket etmenizi tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bilgisayarınız internete bağlımı çünkü gerekli dosyaları netten indiriyor?
  • Winmobile yüklü cihazlarda SDIO kart dedıklerı wi-fi li sd kartla çalışıyor,
    sanırım bunda da çalışma imkanı olabilir gerekli driverlar ile. Java Opera gibi browserlar ile bu alete wi-fi imkanıda kazandırılabilir diye düşünüyorum ama sağlam bir coder ın olaya el atması lazım.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugunden beri forumu takipteyim. Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Çok yararlı bilgiler verildi.
    Benim cihaz henüz gelmedi, ancak birşey farkettim. sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yukarıda fotoğrafta görüldüğü gibi cihazda bazı eksiltmelere gidilmiş sanırım.
    Bu butonlar ne iş yapıyordu acaba. Birisi sanırım ses çıkışı. Diğerini bilmiyorum.
    Bu değişimler dışında başka birşeylerde yapıldı mı, açıkcası aklımda soru işareti oluşturdu.
    İlk fotoğraf cihazın tanıtım broşüründen alınmıştır.
    Yorumlarınız nedir?
  • Cihazın sağ tarafında açma kapama tuşu,sol tarafında ise sd kart,kulaklık,reset ve usb girişleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Cihazın sağ tarafında açma kapama tuşu,sol tarafında ise sd kart,kulaklık,reset ve usb girişleri var.

O zaman sağ taraftaki girişleri iptal etmişler sonraki üretimlerde.
    Ses çıkışı çok işe yarardı aslında kulaklıkla film, müzik dinleyebilmek için. Ucuz etin yahnisi oluyor bu durumdada sanırım.
  • bunu aracın içinde nasıl şarj edebiliriz? var mı böyle bir imkan acaba? araba çakmak bölmesinden filan şarj imkanı olsa süper olurdu.
  • fuattanrikulu;

Yanlış anladınız galiba ses çıkışı kulaklık için mevcut zaten alette sadece yönler değişmiş.Siz söylediğinizde fark ettim bende resimlerden.Kulaklık giriş var alette fakat öteki tarafında

murdocklawless ;

Araç çakmak şarjı cihazla birlikte geliyor.Yani arabanızdan şarj edip kullanabilirsiniz.Şarj olurken aynı zamanda kullanma imkanınızda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowan

fuattanrikulu;

Yanlış anladınız galiba ses çıkışı kulaklık için mevcut zaten alette sadece yönler değişmiş.Siz söylediğinizde fark ettim bende resimlerden.Kulaklık giriş var alette fakat öteki tarafında

murdocklawless ;

Araç çakmak şarjı cihazla birlikte geliyor.Yani arabanızdan şarj edip kullanabilirsiniz.Şarj olurken aynı zamanda kullanma imkanınızda var.

Cihaz henuz elime geçmedi, Bende incelemekle zaman geçirirken o girişlerin olmadığını farkettim. Tabi durum öyle değilmiş, sayenizde açıklık getirilmiş oldu. teşekkür ederim. İlk fotoğraftakine göre cihazı biraz modifiye etmişler demekki. İyide yapmışlardır umarım..

Paylaşımlarınız içinde size ayrıca teşekkür ederim. İllegal içerik sayıldığı için mesajlar silinmiş, ama biz yeterince bilgi topladık sayenizde zaten

• Bu arada cartelimizin içinde yüklü gelen navturk için detaylı kullanma klavuzunuda verelim :)

http://www.navturk.com/Navturk_2007_kullanma_klavuzu.pdf
  • Benim bir zamanlar vermiş olduğum linkte tamamen türkçe konuşuyor cihaz,kendim öyle kullanıyorum :)
  • peki yeni harita upgrade'lerini nasıl yapacağız?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.